Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 16
denisa220972 spune:
eveline ma bucur foarte tare de reusita( de bucurie eram sa ma duc cu tot cu scaun sub birou, am speriat si sotul din dotare
).
Iti doresc sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos .

eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa220972 eveline ma bucur foarte tare de reusita( de bucurie eram sa ma duc cu tot cu scaun sub birou, am speriat si sotul din dotare Iti doresc sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos . ![]() ![]() ![]() |
Esti o draguta, multumesc!
Criss75 spune:
Eveline (cred ca esti eveline pe care o stiu eu
), felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos.
matildasep spune:
Fetelor , nu stiu ce se intampla cu mine. Sunt in a 5a zi de spotting-care-mi apare mereu cu 2 zile inainte de ciclu, dar menstra propiu-zisa nu mai apare. M-am gandit ca o fi sangerare peste sarcina, dar ieri mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Acum ce-o fi??
ingeras26a spune:
Arthurana, Eveline, felicitari!!!!!
Eu...inca o sarcina pierduta....
Ma tin tare pe pozitie, incerc sa fiu optimista (atat cat imi "permit") si...mai incercam...
Din pacate cauzele nu reusesc sa le identific, este a treia pierduta dupa nasterea Mayei. Analize (microbiologie, genetica, trombofilie, coagulare etc etc) - toate ok. Trompa (1 cat mai am) functionala, ca am ramas natural (cu stimulare) de fiecare data.
Asta e soarta, incerc sa iau partea pozitiva a lucrurilor si sa sper in continuare ca la un moment dat vom reusi.
Dosctorii m-au incurajat spunandu-mi ca daca am o sarcina dusa pana la termen nimic nu ma opreste sa o am si pe a doua, insa cate voi mai pierde pana atunci, nimeni nu stie...poate fi urmatoarea, pot sa mai pierd inca 10 si a 11-a sa fie ok, poate sa nu mai fie niciodata.
Pup mult.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mamac spune:
Arthurana si eveline : sarcina usoara si bebei sanatosi !!
Ingeras26a- sincere pareri de rau .NU te lasa demoralizata , macar un lucru este sigur : poti ramane insarcinata , deci incearca pana ai sa pastrezi sarcina.
Eu am fost asa de entuziasmata luna aceasta, v-am urmarit pe toate dar nu am avut ce scrie pentru ca eram in asteptare . Degeaba , a venit uraciosul de ciclu pe de asupra si cu 4 zile mai repede. De la prima sarcina s-a tot mutat data ciclului, ajungand de la un ciclu de 29 de zile la unul de 31 de zile ,care variaza de la luna la luna . Acum a venit mai repede, nici nu stiu cate zile de ciclu au fost , dar daca a venit inseamna ca nu am ramas luna aceasta . Sunt foarte dezamagita . Nu stiu de cate luni inceracati voi, dar eu am deja 6 luni de incercari ( de cand mi-am scos steriletul) si incep sa devin nerabdataoare . Cred ca ar trebui sa merg la ginecolog poate a aparut vreo problema . Nici nu stiu ce sa mai fac .
alinushca spune:
Arthurana, ce mai faci ? Nu ai mai dat de veste. Sper ca esti bine!
ingeras26a, imi pare rau pentru pierdere. si mai ales ca nu sti ce se intampla. trebuie sa fie frustrant. si totusi sunt sigura ca sti si ca trebuie sa fii cat mai relaxata. stresul asta bata-l vina poate sa faca mult rau.
mamac, un ciclu de 29-31 de zile totusi suna foarte foarte bine. eu inainte de incercarile de a avea un copil, si de sarcina aveam ciclu de 31-34 de zile. acum dupa sarcina primul ciclu a fost de 68 de zile. ce parere ai de asta?... lungeste considerabil asteptarea pentru a concepe din nou.
eveline, tu cum te simti, norocoaso! ![]()
Mami de
(28.10.2008)
matildasep spune:
S-a intamplat si la mine!!
Luni am fost la dr. panicata ca nu mi-a venit ciclu , desi aveam spotting-scurgeri maronii-rosiatice,la fel ca inainte de ciclu, de vreo 5 zile.
Mi-a facut o eco. intravaginala si nu a vazut nimic, nici macar saculetul. e posibil sa nu se vada nimic la 4 sapt. si 3 zile?? sa fie extrauterina?? m-a trimis sa-mi fac beta hcg, cica doar sa ma linistesc eu ca nu sunt, el era foarte sigur ca nu e nimic., si mi-a iesit 84,2 mI/mL, deci 4 sapt. sarcina. Mi-a dat utrogestan 200mg/ 2 pe zi vaginal, si sa vin dupa sapt.6a.
Scurgerea s-a mai oprit, acum este mai putin cantitativ de o culoare crem-galbui, si fara efort. Uneori ma inteapa ovarul stang. Ma gandeam sa repet beta hcg la 48 de ore sa vad daca s-a dublat, dar al meu sot mai optimist si relaxat, a zis ca e ok si ca oricum voi ajunge la dr. pt. ur. control, si am zis sa asteptam.
Nu ma inscriu la odisee pana nu sunt sigura ca bb este unde trebuie.
alinushca spune:
Cum iei utrogestanul? Dimineata 1 si seara 1? Daca scurgerile nu se opresc de tot... posibil sa trebuiasca sa iti mareasca doza. Eu am luat 2 dimi 2 seara si fara sa am nici un fel de scurgere. Pana una alta iti tin pumnii sa fie bine totul si bebe la locul lui! Sanatate multa!
Arthurana, eveline, ati fugit la odisee? Mai spunti-ne si noua din cand in cand ce mai faceti sa ne incurajati!
Mami de
(28.10.2008)