Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Eveline FELICITARI!!!! Ma bucur tare mult pentru tine! Imi pot inchipui cum te simti: in al noualea cer! Bravo! Sarcina usoara, nastere fara probleme si bebe sanatos tun, de nota 10!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Va multumesc fetelor....as vrea sa intind ambele maini sa va apucati de ele si sa va trag dupa mine la odisee....hai curaj... o sa apara minunea pe strada tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Eveline, Felicitari!!!Sarcina usoara si un bebe perfect sanatos!

Si la mine e Z28, mai astept si maine,desi cred ca am semne de ciclu, m-am trezit cu ameteala, si ma doare usor burta.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna,

Eveline, felicitari!!!! Iti dorim din tot sufletul sarcina usoara si tie. Ia-ne si pe noi...

Matilda, iti tin pumnii,

Dana, nu mai suntem in Spania, ne-am intors acum un an jumate aproape, dar poate nu de tot. Asteptam sa treaca acesta criza si sa se gaseasca de munca in Spania si apoi ne vom gandi iar la mutat acolo, poate definitiv.
Asa cum zici de Mattia ca te unge pe suflet asa mi se intampla mie cu Lucas. E bine de tine ca ai doi copii atat de diferiti, sa vezi cum e si cu un gen de copil si cu altul. Un pupic de la noi pentru baieteii tai dragalasi. A, nu ne mai pui si noua poze recente cu nazdravanii tai?

Arthurana, burtica.

Laly, Mamac, Inbox si celelallte fete

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitari noilor gravidute ! va tin pumnii si celorlalte!

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca la san atatia beblusi cati va doriti

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Am tras cu coada ochiului cand am vazut ca subiectul este deschis de Arthurana.tare ma bucur sa aud ca te-ai hotarat la inca un bebe.eu abia am nascut, o sarcina cu risc foarte mare, aceeasi problema de coagulare ca si tine, acelasi tratament(copiat putin si de la tine ca la noi in tara nu se dau B-urile, dar eu le-am luat).e atat de minunat sa ai bebe ca deja ma gandesc la inca un bebe, dar nu stiu daca va mai fi posibil.am avut o nastere cu complicatii, hemoragie foarte mare(oprisem injectiile de 40 de ore), cezariana a durat aproape 3 ore, iar dr-ul a zis ca e foarte riscanta inca o nastere pentru mine.Luni am controlul de o luna si voi vorbi cu dr-ul sa vad daca-si mentine parerea sa nu mai fac bebe doi.
teo2rina daca la mine nu a iesit fetita pentru Mihnea, poate faci tu acum fetita pentru bebe Vladam nascut cu acelasi dr ca si tine si a fost un super dr, a fost cea mai buna alegere.
va tin pumnii sa iasa cat mai repede bebe celor care deja au trecut la treaba

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

arthurana felicitari si sarcina usoara!acum am vazut ca deja barza a venittin pumnii sa gasesti o cale de a face rost de injectii.in Romania sunt gratuite pentru gravide si sunt mult mai ieftine, pacat ca nu se primesc la vama.tin pumnii la eco

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Arthura si eveline felicitari, sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si sa va ganditi la noi sa ne luati repede cu voi in gasca :)!

La noi e prima luna de prestari :), sunt foarte optimista, da stiu de la primul copil ca ma desumflam din luna in luna...! Deocamdata la CM-ul meu neregulat incerc sa descopar perioada fertila. Ce ma bucura cel mai mult, ca sotul meu care era mai retinut in privinta celui de al doilea copil, bruc a devenit foarte incantat, face planuri se agita tot, deja are grija de mine parca as fi insarcinata, sa mananc sa ma odihnesc, sa m grija sa nu racesc, sa nu ma mai lupt cu copilul etc....

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Astazi sunt in z29 si mi-a aparut deja cateva firisoare de sange, normal ar fi trebuit sa-mi vina astazi, dar cum e dereglat, s-ar putea maine.
Am decis sa fac o pauza, si un control ginecolog mai amanuntit.
Mult succes fetelor! sa vedeti cat mai curand 2 liniute!

Mergi la inceput