FIV 262

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, daca ai stii cat ma bucur, parca ar fi foliculii mei.
bravo, ti-am zis sa stai relaxata ca e cel mai important. hai, calutule, dii la ovulatie, sa faci bebei lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, daca ai stii cat ma bucur, parca ar fi foliculii mei.
bravo, ti-am zis sa stai relaxata ca e cel mai important. hai, calutule, dii la ovulatie, sa faci bebei lipiciosi!

Iti multumesc din suflet. Acum sa speram ca se fac si mari. Esti o dulce sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sheri...ce frumos!!!
ce fericire trebuie sa fie in sufletul tau!!!

Mergi la inceput

Fetelor. Hai ca parca sunt nebuna. Tot citesc din urma pe aici si tot nu ma lamuresc. Eu am inceput Luverisul de ieri pt ca a scazut LH la 0.7. Eu am intrebat-o pe doctorita de ce nu mi-a dat Menopur ci Gonal si mi-a explicat ca acest Menopur e o combinatie intre FSH si LH si ca cica nu e bine sa-l faci daca LH-ul tau e bun. Asa ca pe mine ma tine cu Gonal si acum si cu Luveris care e de fapt LH. Voi ce ziceti? Si altceva. Cit de lung poate sa fie procesul asta de stimulare. Eu l-am inceput deja de pe 30 Dec. Ieri la eco mi-a zis ca am foliculi pe ambele ovare dar ca sunt mici. Help pleeeaasssee!!!Sper sa nu va dau dureri de cap prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Vio - eu aveam asa lh 4.2, fsh - 5.99 si
la FIV 1 am avut stimulare 10 zile cu 3 gonal pe zi, 2 zile cu 2 gonal si 2 zile zu 1 gonal - total 14 zile stimulare - 13 embrioni
la FIV 2 - menopur 150 + puregon 150 - 11 zile - 5 embrioni
Cat ai avut estradiolul, cati foliculi sunt si ce dimensiuni aveau?
Eu zic sa nu te stresezi ca nu rezolvi nimic - sa manaci multe proteine in schimb - carnita, oua, peste...ca sa fie ovocitele bune.
Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Vio - eu aveam asa lh 4.2, fsh - 5.99 si
la FIV 1 am avut stimulare 10 zile cu 3 gonal pe zi, 2 zile cu 2 gonal si 2 zile zu 1 gonal - total 14 zile stimulare - 13 embrioni
la FIV 2 - menopur 150 + puregon 150 - 11 zile - 5 embrioni
Cat ai avut estradiolul, cati foliculi sunt si ce dimensiuni aveau?
Eu zic sa nu te stresezi ca nu rezolvi nimic - sa manaci multe proteine in schimb - carnita, oua, peste...ca sa fie ovocitele bune.
Tinem pumnii!

Danamerci de raspuns.Eu am avut FSH 13.8 si LH 6.7. Am inceput cu Decapetyl din a 21 zi de ciclu si la ciclu urmator am facut LH si estradiol moment in care mi-a zis sa incept cu Gonal de 375ui pe zi si sa reduc Decapetyl la jumate.Eu am avut estradiolul de 38 si LH 2.3 dupa 4 zile de Gonal 375ui pe zi si la eco a vazut doar un folicul pe ovarul drept, asa ca mi-a marit doza la 450ui de Gonal. Dupa alte 4 zile estradiolul era 78 si Lh 0.7 asa ca mi-a bagat Luverisul.La eco a vazut ceva foliculi si pe ovarul sting dar mi-a zis ca sunt mici.Luni trebuie sa fac din nou Estradiolul si LH si ma duc iar la ea.Dar eu ma intreb daca nu cresc foliculii astia cam cit poate sa dureze aceasta stimulare. Nu exista o limita de timp? Of ce rau e sa nu stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

viola - stimularea in general dureaza 11-12-13 zile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

viola - stimularea in general dureaza 11-12-13 zile.

Catalina

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

violab eu i-ti doresc multa bafta, sa creasca foliculii si nu vreau sa te descurajez, insa mie la un estradiol ca al tau mi-a oprit stimularea. Daca la tine a continuat, poate a vazut ceva dr. ta si are sperante ca va fi bine. Tin pumnii sa fie bine!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, io te bat. stai calma si ai incredere in tine, ibn Dzeu si i dr. si la mine a durat o vesnicie: desi ciclul imi vine la 25-26 de zile, inhibarea l-a facut sa vina la 32, vreo 15 zile de inhibare am facut, apoi am inceput stimularea cu gonal-f. si mie mi-a bagat LH dupa vreo 5-6 zile, desi limitele erau bune. am stimulat 12 zile, daca nu 13. foliculi erau, dar cresteau greu. asa ca se poate.
bafta multa!

Mergi la inceput