FIV 262

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, io te bat. stai calma si ai incredere in tine, ibn Dzeu si i dr. si la mine a durat o vesnicie: desi ciclul imi vine la 25-26 de zile, inhibarea l-a facut sa vina la 32, vreo 15 zile de inhibare am facut, apoi am inceput stimularea cu gonal-f. si mie mi-a bagat LH dupa vreo 5-6 zile, desi limitele erau bune. am stimulat 12 zile, daca nu 13. foliculi erau, dar cresteau greu. asa ca se poate.
bafta multa!

Tu esti ingerul meu pazitor cred.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

violab eu i-ti doresc multa bafta, sa creasca foliculii si nu vreau sa te descurajez, insa mie la un estradiol ca al tau mi-a oprit stimularea. Daca la tine a continuat, poate a vazut ceva dr. ta si are sperante ca va fi bine. Tin pumnii sa fie bine!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Merci frumos. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

clau123
nou venit

Romania
cluj
1 Posts
Trimis la - 10/01/2010 : 21:36:34
--------------------------------------------------------------------------------

sunt claudia din cluj-napoca.as dorii sa fac fertilizare la clinica POLISANO din sibiu. daca si-a facut cineva imi poate spune cum a fost si daca merita sa merg acolo. va multumesc clau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Buna fetelor, v-am tot strsat eu cu diferite intrebari, asta e mai ceva decat toate.... V-ati ingrasat dupa fiv-uri? Cum v-ati simtit? Ce s-a modificat ireversibil si reversibil?
No, sa vedeti cand oi incepe sa ma injectez, ce intrebari de baraj o sa pun ...acum fara gluma, imi cer scuze daca sunt insistenta cu intrebarile mele de "incepatoare" , va rog sa ma iertati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Buna fetelor, v-am tot strsat eu cu diferite intrebari, asta e mai ceva decat toate.... V-ati ingrasat dupa fiv-uri? Cum v-ati simtit? Ce s-a modificat ireversibil si reversibil?
No, sa vedeti cand oi incepe sa ma injectez, ce intrebari de baraj o sa pun ...acum fara gluma, imi cer scuze daca sunt insistenta cu intrebarile mele de "incepatoare" , va rog sa ma iertati.

Stai linistita ca nu esti singura. Sa vezi ce le-am mai stresat si eu pe fete. Eu sunt in tratament acum si nu m-am ingrasat. Poate iti pot spune fetele mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:

Daria nu-ti mai cere atata iertare mama, ca nu esti la popa,d-aia ne-am adunat aici,sa ne stresam una pe alta cu intrebari.....
Acum serios vorbind,d-aia suntem aici sa ne ajutam cu un sfat si sa ne incurajam reciproc.
Referitor la intrebarea ta eu nu m-am ingrasat de la FIV ( eram grasa dinainte ) dar in schimb am observat o pilozitate mai mare....,dar ce nu suportam noi pt. a ne indeplini dorinta de a avea un bebe...eu una as fi in stare de mult mai multe sacrificii doar doar sa se intample minunea o data...
Mult succes si sa dea Domnul sa reusesti din prima.
Pupici la toate FIV-oasele si

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Daria - eu nu m-am ingrasat nici u gram. Chiar am slabit. Parul mi-a crescut mult mai repede dar a si cazut in cantitati f mari. In rest....nimic deosebit. Irascibilitate, sensibilitate, plans prostesc si cam atat.
Sunt si fete care s-au ingrasat f f mult. Deci nu este o regula Fiecare organism reactioneaza diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

dupa ce toata vara m am chinuit sa slabesc, dupa stimulare am pus tot la loc adika vreo 5 kile, asta e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Daria - eu nu m-am ingrasat nici u gram. Chiar am slabit. Parul mi-a crescut mult mai repede dar a si cazut in cantitati f mari. In rest....nimic deosebit. Irascibilitate, sensibilitate, plans prostesc si cam atat.
Sunt si fete care s-au ingrasat f f mult. Deci nu este o regula Fiecare organism reactioneaza diferit.

Catalina

Si eu care credeam ca numai eu sunt irascibila. Imi vine sa musc din zid. Azi am fost din nou la doctor. A vazut 2 foliculi de 14 pe ovarul drept si cam atit. Ea zice ca vineri urmeaza sa-i extragem. Ma vad din nou miercuri cu ea. Acum eu ma gindeswc daca merita efortul. Au mai fost fete care au resuit cu 2 foliculi? Stiu ca cea mai importanta e calitatea dar totusi, 2?

Mergi la inceput

viola - merita, indiferent de efort. Conteaza daca au mai fost sau nu au mai fost cazuri cu doi embrioni? In mod sigur o sa apara cineva care cunoaste pe altcineva care a avut un singur embrion si ala a fost invingator, bla bla.
Nu are importanta. Tu ai sansa ta si trebuie sa crezi in ea. Ai incredere in tine, in medicii tai si Doamne ajuta!

Mergi la inceput