FIV 262
Raspunsuri - Pagina 7
KITTA spune:
Ioanatugssi GoogyLA MULTI ANI fetelor si dinalea cu copii, ca uite nu trecu inca ziua voastra!
Mirela2te-am sunat pe la 8 seara, dar nu stiu ce avea telefonul tau! Sorry!
adipapazi spune:
violab, sa te linistim nitel. ce conteaza doza? sunt fete care au reusit cu doze ca a ta.relaxeaza-te ca agitatia nu face bine la hormoni, nu stii ca stresu le da in cap?
tinem pumnii maine la estradiol, doamne ajuta.
bine ca ti-l face, ca sa stii ce faci mai departe.
si kiar daca nu iese de data asta, dr o sa gaseasca alta schema data viitoare. sa nu crezi ca sunt cinica sau fara inima,ultimul lucru pe care ti-l doresc este sa existe o data viitoare, dar asa ma gandesc si in cazul meu, unde chiar daca nu am luat doze de cal, tot nu am facut niciun ovocit. deci, dumnezeu le face si le desface.
primul lucru pe care trebuie sa il retinem cand facem fiv este ca numai 30 la suta dintre noi vor reusi.of!
asa ca baga un vin rosu si potoleste-te cu gandirea negativa!
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi violab, sa te linistim nitel. ce conteaza doza? sunt fete care au reusit cu doze ca a ta.relaxeaza-te ca agitatia nu face bine la hormoni, nu stii ca stresu le da in cap? tinem pumnii maine la estradiol, doamne ajuta. bine ca ti-l face, ca sa stii ce faci mai departe. si kiar daca nu iese de data asta, dr o sa gaseasca alta schema data viitoare. sa nu crezi ca sunt cinica sau fara inima,ultimul lucru pe care ti-l doresc este sa existe o data viitoare, dar asa ma gandesc si in cazul meu, unde chiar daca nu am luat doze de cal, tot nu am facut niciun ovocit. deci, dumnezeu le face si le desface. primul lucru pe care trebuie sa il retinem cand facem fiv este ca numai 30 la suta dintre noi vor reusi.of! asa ca baga un vin rosu si potoleste-te cu gandirea negativa! ![]() |
Of ce draguta esti!!!Tu esti cea care m-a incurajat mereu.

Pai putem bea vin rosu? Am crezut ca e forbiden sa bei alcohol..Pai de ce nu spuneti asa mai fetelor? Daca stiam faceam o armata de ovuli pina acum..

Sheritra spune:
Salut, am venit de la eco DT: bebelusii sunt super-super perfecti, pliu nucal 0.8 si 1.4, sunt asezati stanga-dreapta
Si avem 90%baiat, si o necunoscuta: cordon intre picioare si picioarele incrucisate. Da' io stiu ca-i fata! C-asa da ecograful meu!
toate fetele!
IoanaTugs La multi ani si sa ti se indeplineasca toate visele anul acesta! Vezi sa-mi pui pestele la ingrasat! Nu-l uit! 
Shery
12
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
violab spune:
Shery felicitari. Ce sentiment minunat trebuie sa ai. Sa dea bunul Dumnezeu sa venim toate cu asa vesti. 

Eu am fost azi din nou la doctorita. Mi-a mai crescut estradiolul dar nu foarte mult.Au inceput sa apara si ovulii. Micuti dar macar sunt avind in vedere ca la primul ecograf dupa 4 zile de Gonal nu era decit unul pe ovarul drept. Acum sunt citiva si pe cel sting asa ca m-am mai linistit. Sper sa creasca mari toti.Doamne Ajuta!!!

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Salut, am venit de la eco DT: bebelusii sunt super-super perfecti, pliu nucal 0.8 si 1.4, sunt asezati stanga-dreapta Si avem 90%baiat, si o necunoscuta: cordon intre picioare si picioarele incrucisate. Da' io stiu ca-i fata! C-asa da ecograful meu! toate fetele!Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shery felicitari!!!!!
ma bucur pentru tine si stii cum e... fetele astea cu picioarele incrucisate si... se joaca si cu cordonul.
Cred ca sotul tau e fericit ca macar un baiat apare, altfel cu 4 fete!
Sarcina usoara si ai grja de tine!

castelana fericita
27+
Ioanatugs spune:
Catalina, Kitta si Sheri multumesc dragelor pentru urari!
Am avut parte ieri de o zi frumoasa, cu multe surprize, cadouri si multe telefoane de la fete dragi de pe forum, pentru care va multumesc frumos tuturor!

Sheritra felicitari pentru baietel si sunt foarte curioasa ce surpriza i-ti pregateste cel de-al doilea bebel.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu