FIV 262

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

rubia - la multi ani, sa fii fericita.
Scumpa la vedere si la vorba. Esti ok, bebe creste?
Pup.
Te-am sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor ma emotionati la maxim. Va multumesc din suflet pentru tot suportul dat. Sper maine sa va dau vestea cea mare(sau, ma rog, o bucatica din ea). Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Catalina pentru moment totul este bine asteptam Dublu Test peste doua sapt si un pic;merci de intrebare.
In privina faptului ca sunt scumpa la vedere am avut probleme incepand de sarbatori cu netul si dupa ce s-a rezolvat cu netul mi-a cedat calculatorul si abia acum 2 zile am inceput sa recitesc tot ce-am pierdut.
Sper ca o sa fiu mai activa ,in rest doar cand mai exagerez cu efortul(spalat,calcat,curatenie) ma cam doare putin burta dar nu tare si sfatul docului e sa ma intind nici macar pe scaun sa nu stau ci la orizontala.Cam atat...

Mergi la inceput

rubia - ma bucur ca sunteti bine, Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Blanche te pup si un an bun!!!!! sa fie cu ochi anu;l asta!
Mirela 2 bafta la analize, sa iasa bune si sapt viit sa faceti planuri mari!
Violab, pai cum ce faceti? mergeti mai departe si va fi bine, ba nu, foarte bine si cu rezultat de beta mare peste 2 saptamani! Ai sanse mari cu ICSI! Tinem pumnii azi fata!

fetelor am intrat asa o tura sa vad ce faceti, am citit printre randuri doar.
Pup toate fetele si bafta multa!!!!
Doamne ajuta si aveti incredere in voi si sansa voastra, rasare el si soarele asta odata pe strada fiecareia dintre noi!
sa aveti o zi si un wk-end bun!

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

castelana sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Neata, fetelor.
Cum imi recomandati sa fac injectiile, dimineata sau seara? Ma gandesc ca daca fac dimineata, in ziua 6, cand merg la ecografie, deja e facuta doza si daca vor sa o ajusteze doar din ziua 7 se va putea.Dati-mi un sfat, pls.
Va pup, o zi super va doresc.

Mergi la inceput

daria - inhibarea dimineata, stimularea seara (eu faceam pe la 18 -19). Incearca sa le faci la aceeasi ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,atunci cin iti va da ok sa incepi stimularea(dupa rezultatul la eco si progesteron)iti va zice oricum cind trebuie sa le faci,mie dr meu mi-a zis si stimularea si inhibarea tot seara dar fiecare in cite o parte a burticii,la aceeasi ora
aa...stai mi-am adus aminte ca tu faci protocolul cu antagonisti si deocamdata ai doar stimulare,deci seara

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

Anka daria, asa e, suntem mari si eu si bebe. Ma misc ca un robotzel prin casa. De frica gripei n-am mai iesit de vreo 2 saptamani...dar imi umplu timpul cu spalat si calcat hainutze
Abia astept sa vii si tu cu vesti bune!

36+

Multumesc mult Huski si nastere usoara. Despre mine ce sa-ti spun acum astept sa vad cand isi face doctora timp sa scap de trompele ce pacatoase si pline de hidro si sa fac histeroscopie si apoi incep noua lupta.
si ai grija de tine si de bebe.

Mergi la inceput