FIV 262

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri, nu nominalizez ca mi-e frica sa nu omit pe cineva.

Bytzi, te rog zi-mi si mie cum te-au chemat la monitorizare? dimineata sau dupa-masa? Ma intereseaza ca sa stiu cum imi fac programul ca am vreo 130km de facut pana la Sibiu.

O zi buna tuturor va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,din cite stiu eu dr Chicea face monitorizari dupa ora 14, dr Ispasoiu are program pt monitorizari de la ora 10-11 pina la 13

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

daria,din cite stiu eu dr Chicea face monitorizari dupa ora 14, dr Ispasoiu are program pt monitorizari de la ora 10-11 pina la 13

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dragele mele, va urez tuturor ca anul 2010 sa va aduca mult doritii si sa fiti toate sanatoase alaturi de familiile voastre. Si nu uitati sa va bucurati de lucrurile marunte, e foarte important. Iar infertilitatea trebuie privita ca pe o incercare pe care cu siguranta o veti depasi, iar fericirea va fi atunci cu atat mai mare !!

Catalina sterge-ma tu, te rog, de pe prima pagina, cu Progesteronul, l-am dat deja. Pupici si bafta multa si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

rami - pup, sters, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, fa ce trebuie pana la capat. daca tot te-ai stimulat. bafta multa!probabil ca ii va baga la ICSI pe amandoi.

Asa am zis si eu. Nu pot trai cu gindul "dar daca?". Ce-o fi o fi. Maine vedem. Si da face ICSI. Deja era decisa treaba. Am aflat intre timp ce este endometrul.Il am cum trebuie. Mi l-a aratat doctorita ieri.Eu ma iformez de la voi si dupa ma duc la ea si o intreb.Te pupic inca o data.
Maine e ziua cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Beatrice, banuiesc ca ai vreo 34 de ani, adica esti f ok.
De ce ti s-a zis sa treci musai la FIV? Din cauza endometriozei sau sunt probleme serioase si la sot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, muuuuuuuuuulta bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

hello
La multi ani pe 2010 numai reusite va doresc tuturor.

PS: catalina poti sa ma stergi si pe mine cu medicamentele de donat pt ca le-am dat pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor, vineri facem pick-up. Cei 2 foliculi sunt de 18 si 19mm si endometrul bun. Doctorita ma intreba ce facem? Daca mergem mai departe sau nu. Pai eu ce sa stiu. Am fost in dubiu. Ar trebui sa ma sfatuiasca ea, nu? Stiu ca 2 sunt putini dar parca nu as vrea sa renunt. Daca totusi sunt 2 si buni, nu? Asa ca merg mai departe. Cu voia lui Dumnezeu.

Viola, iti tin pumnii maine sa fie buni si sa se iubeasca cu si sa iasa veseli si lipiciosi.

Mergi la inceput