FIV 262

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,parerea mea(nu vreau sa-i fac reclama)calm,rabdator,iti explica tot pina intelegi(in cazul meu a tot cautat solutii si ma suna atunci cind nici nu ma asteptam),un dr si un om deosebit,informat si in ultimul timp multe reusite in fiv, el fiind f tinar
El te instruieste fiindca e mai tot timpul la clinica ,Dr Chicea lucreaza si in spitalul judetean si are un program mai scurt la clinica
si eu am facut progesteronul in z1-2 de CM ,am inteles ca trebuie sa fie max 1 la inceperea stimularii pt a avea un endometru favorabil implantarii,eu l-am avut 1,5 in z3 si am inceput stimularea din z4(bine ca z1 nu am considerat-o z1 ca am avut doar niste pete maronii)
bafta,cind incepi?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

daria,parerea mea(nu vreau sa-i fac reclama)calm,rabdator,iti explica tot pina intelegi(in cazul meu a tot cautat solutii si ma suna atunci cind nici nu ma asteptam),un dr si un om deosebit,informat si in ultimul timp multe reusite in fiv, el fiind f tinar
El te instruieste fiindca e mai tot timpul la clinica ,Dr Chicea lucreaza si in spitalul judetean si are un program mai scurt la clinica
si eu am facut progesteronul in z1-2 de CM ,am inteles ca trebuie sa fie max 1 la inceperea stimularii pt a avea un endometru favorabil implantarii,eu l-am avut 1,5 in z3 si am inceput stimularea din z4(bine ca z1 nu am considerat-o z1 ca am avut doar niste pete maronii)
bafta,cind incepi?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Iau AC pana in 17, pe urma astept CM, fac ecografia si progesteronul in ziua 1-2 (adica pe 20-21) si cam pe 22 ar trebui sa incep cu gonalul...cam asta ar fi calendarul. Si eu sunt curioasa sa vad cum voi reactiona.
Te pup si tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Mirela2, unde face FET-ul? Am imbatranit si a asurzit baba, ca poate ai spus.

Eu merg maine la intalnirea cu Profu, mi-e un dor de el!!!!!!!!!!!!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

tot la szeged unde am facut si fiv ul.
azi e zi CM, saptamana viitoare fugim la unguri, miercuri am intalnire iar cu dr Avram sa vedem cum imi ies analizele pt trombofilie, sper s fie ok.

maine ma duc sa mi fac hormonalele.

shery tie ce ti fac bebeii???

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!!!! SA ADUCA ANOUL NOU NUMAI VESTI BUNE!!

AM VAZUT CA S.AU NASCUT 2 PUIUTI PERECHE DE IANA. BRAVO IUBITA, SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor, vineri facem pick-up. Cei 2 foliculi sunt de 18 si 19mm si endometrul bun. Doctorita ma intreba ce facem? Daca mergem mai departe sau nu. Pai eu ce sa stiu. Am fost in dubiu. Ar trebui sa ma sfatuiasca ea, nu? Stiu ca 2 sunt putini dar parca nu as vrea sa renunt. Daca totusi sunt 2 si buni, nu? Asa ca merg mai departe. Cu voia lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

viola sunt buni si 2.
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, sunt noua pe aceasta pagina!
Fireyes, multumesc pt ca m-ai indrumat aici!
Mi s-a recomandat FIV, fara IA, direct FIV. Acum intrebarea mea este:unde, Doamne sa ma duc? Ce parere aveti de MEDNEWLIFE?
eu am incercat doar 2 luni natural dupa laparo, as mai incerca 2-3 luni, macar sa-mi iasa din cap (monitorizari, acupunctura, tot aud de o planta MACA), desi mi s-a spus ca am avut endometrioza stadiu 3, deci avansat, so sansele mele de "naturel" sunt minime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

beatrice bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici ,in leg cu intrebarea ta clinica e ok din cate stiu eu ,dar cu ce medic faci ?ca asta conteaza cred....si bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, fa ce trebuie pana la capat. daca tot te-ai stimulat. bafta multa!probabil ca ii va baga la ICSI pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

daria08, E2, fsh si lh sunt importanti in z2. E2 zice cam cati foliculi vei avea si cat de mare si bun va fi endometrul, fsh si lh cresc pe masura ce te apropii de ovulatie. Progesteronul te intereseaza dupa ovulatie, atunci el e necesar pt fixarea sarcinii si incepe sa creasca, fiind secretat de orpul de sarcina (daca ramai) sau de corpul galben (in urma spargerii foliculuului, daca nu ramai).

violab, endometrul se vede ecografic, nicio analiza nu tre sa faci.calma te!impariamo sa ramanem calme!

Mergi la inceput