FIV 262

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

huski nastere usoara atunci si puiut sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau123 spune:

salut fetelor, poate imi raspundeti si mie la intrebarea cu sibiul ?? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau123 spune:

buna daria ,esti la prima fertilizare ? esti din sibiu ? ai incredere in cei de acolo ? daca poti dami o adresa de mess sa mai vb . multumesc

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

clau123
nou venit

Romania
cluj
1 Posts
Trimis la - 10/01/2010 : 21:36:34
--------------------------------------------------------------------------------

sunt claudia din cluj-napoca.as dorii sa fac fertilizare la clinica POLISANO din sibiu. daca si-a facut cineva imi poate spune cum a fost si daca merita sa merg acolo. va multumesc clau.

clau123 , daca te ajuta cu ceva, eu voi incepe in curand tratamentul de stimulare la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau123

Clau daca nu ti-au raspuns fetele poate ca nu au facut acolo sau poate cine a facut acolo nu a intrat pe forum zilele astea.
Referitor la intrebarea daca merita sa mergi acolo e f greu sa-ti spuna cineva atata timp cat nu exista o baza de date cu rezultatele,procentul de reusite al fiecarei clinici.
Oricum sansele difera de la persoana la persoana si in functie de motivul pt. care apelezi la FIV si in functie de noroc.
Asa cum bine zicea cineva zilele trecute,FIV-ul e o loterie.
Bafta multa sa reusesti oricare ar fi clinica la care te hotarasti sa faci.
-ici la toate fetele.

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mirela2, unde face FET-ul? Am imbatranit si a asurzit baba, ca poate ai spus.
Daria, trebe sa fie val progest in jur de zero in Z2, d-aia il faci, apoi el creste cu cat se apropie de ovulatie. Cresc sansele FIV-ului!
Iana, felicitari, bbi papaciosi si neplangaciosi!
Huski, te apropii de cutit ! Unde nasti?

Eu merg maine la intalnirea cu Profu, mi-e un dor de el!!!!!!!!!!!!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui huski

MESAJ DE LA IANA_MARI: "LA 13:30 AU SOSIT PE LUME SOPHIA DE 2750gr, nota 9 si MARIO DE 3250gr, nota 10, AMBII PERFECTI!!!"

M-am gandit ca o parte din voi, o cunoasteti, asa ca am indraznit sa intru sa va zic si voua vestea asta mare

Va pup pe toate si va asteptam cu drag la odisee!

36+

Super veste!!!!!!!!!!!Felicitari proaspetei mamici. Sa-i traiasca si sa fie sanatosi si mancaciosi.
Huski ce mare s-a facut bebicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:

buna daria ,esti la prima fertilizare ? esti din sibiu ? ai incredere in cei de acolo ? daca poti dami o adresa de mess sa mai vb . multumesc
Citat:
citat din mesajul lui daria08

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

clau123
nou venit

Romania
cluj
1 Posts
Trimis la - 10/01/2010 : 21:36:34
--------------------------------------------------------------------------------

sunt claudia din cluj-napoca.as dorii sa fac fertilizare la clinica POLISANO din sibiu. daca si-a facut cineva imi poate spune cum a fost si daca merita sa merg acolo. va multumesc clau.

clau123 , daca te ajuta cu ceva, eu voi incepe in curand tratamentul de stimulare la Sibiu.

Activeaza PM-ul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:

clau,eu am facut mai multe proceduri la Sibiu,sint pacienta lor de 1,5 ani,un FIV oprit in octombrie din lipsa de foliculi si in curind voi face o noua incercare,spune-mi ce te intereseaza si te ajut cu placere,poti sa-mi scrii pe mail(pliculetul din bara de deasupra mesajului meu)

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Mirela, multumesc!

Sheri, ti-e dor de Profu' sau de puiutzi?!?
O sa nasc la Giulesti,... cu voia Profului'. Spune-i ca vineri la 17:00 sunt la usa lui

Anka daria, asa e, suntem mari si eu si bebe. Ma misc ca un robotzel prin casa. De frica gripei n-am mai iesit de vreo 2 saptamani...dar imi umplu timpul cu spalat si calcat hainutze
Abia astept sa vii si tu cu vesti bune!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

Citat:

clau,eu am facut mai multe proceduri la Sibiu,sint pacienta lor de 1,5 ani,un FIV oprit in octombrie din lipsa de foliculi si in curind voi face o noua incercare,spune-mi ce te intereseaza si te ajut cu placere,poti sa-mi scrii pe mail(pliculetul din bara de deasupra mesajului meu)

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

BYTZI, cum e DR. Ispasoiu? ca in ultimul timp el ma instruieste. Stiu ca erai pacienta lui.

Mergi la inceput