FIV 262

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

citat din mesajul lui castelanaC

daria 08, ce memerie ai!!!!! te pup si sa auzim de bine!

castelana fericita 28+

Castelana, recunosc ca ti-am urmarit indeaproape povestea, m-a fermecat si m-a incantat, am incercat sa tin minte toate sfaturile pe care le-ai dat din lumea indepartata si interesanta in care te afli. Si, sa stii ca esti un model pentru mine, in ceea ce priveste atitudinea pozitiva si modul de a privi lucrurile. Pe vremea cand postai tu, eu doar citeam si sper ca am invatat cate ceva, atat de la tine cat si de la celelalte fete.
Te pup si iti doresc o sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!
Va multumesc ca mi-ati impartasit din experienta voastra legata de reactia organismului la stimularea hormonala.
Acu', ziua si intrebarea: eu trebuie sa fac estradiolul in ziua 1 sau 2 de CM si pe urma incep gonalul. Valoarea estradiolului are vreo insemnatate in continuare? Parca am citit ca, mai spre sfarsitul tratamentului, iti indica numarul de foliculi. Asa e?
va pup si o zi super buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Buna dimineata, fetelor!
Va multumesc ca mi-ati impartasit din experienta voastra legata de reactia organismului la stimularea hormonala.
Acu', ziua si intrebarea: eu trebuie sa fac estradiolul in ziua 1 sau 2 de CM si pe urma incep gonalul. Valoarea estradiolului are vreo insemnatate in continuare? Parca am citit ca, mai spre sfarsitul tratamentului, iti indica numarul de foliculi. Asa e?
va pup si o zi super buna.

valoarea estradiolului tre sa fie proportionala cu marimea foliculilor si cu nr lor, mie asa mi a explicat medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

CastelanaC iti multumesc mult. Chiar eram curioasa citi ai avut dupa ce-mi spusese mirela de cazul tau. Sa dea Dumnezeu sa fie asa ca la tine. Nu stiu de legile lor de aici si nu e cazul meu asa ca...
daria08 estradiolul asta trebuie sa creasca din momentul in care ai inceput stimularea. Eu dupa 4 zile aveam 78 si era mic.Ultima data l-am avut de 260 si mi-a gasit 2 foliculi de 14mm. Deci cu cit mai mare estradiolul cu atat mai bine. Inseamna ca ai "productie" mare.
adipapazi ca de obicei esti o scumpa. Dar mie nu mi-a mentionat docotrita asta nimic de acel endometru si eu ma intrebam ce e ala si cum se poate depista. Trebuie sa faci vreo analiza ceva?

Mergi la inceput

nu despre estradiol e vorba, despre PROGESTERON. De ce se face in ziua 2? Ce reprezinta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!
a mai facut cineva stimulare cu Pergoveris?
Ma pregatesc pt cel de-al 2 fiv si la discutia cu dr mi-a spus ca imi va schimba medicamentatia .
La fiv 1, protocol lung cu Decapeptyl si Menogon, nu am avut un raspuns foarte bun in sensul ca am avut doar 5 ovocite si numai 3 embrioni. Embrionii au fost de foarte buna calitate, fara fragmentatii, nu au necesitat Assistant Hatching, insa nu s-au prins.Mentionez ca am 32 de ani, cu FSH=5,6 (2,5-10,2) si LH=3,1 (1,9-12,5) in z3.
Va multumesc.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Fetelor, daca doreste cineva 600 UI Puregon + pen-ul aferent, avem printre noi o forumita draga dornica de donatii. Astept PM de la "aspirante".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

MESAJ DE LA IANA_MARI: "LA 13:30 AU SOSIT PE LUME SOPHIA DE 2750gr, nota 9 si MARIO DE 3250gr, nota 10, AMBII PERFECTI!!!"

M-am gandit ca o parte din voi, o cunoasteti, asa ca am indraznit sa intru sa va zic si voua vestea asta mare

Va pup pe toate si va asteptam cu drag la odisee!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

huski super veste, asteptam vestea asta, sa i traiasca puii
eu mai trag cu ochiul la odisee sii va urmaresc, tu urmezi acum, cand ai nasterea programata si cu ce medic?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

mirela , asa e, eu urmez, dar nu stiu cand.... O sa aflu vineri pe 15 cand o sa merg la eco. O sa nasc la Giulesti cu Prof.Marinescu.

36+

Mergi la inceput