FIV 262
Raspunsuri - Pagina 16
daria08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi daria,atunci cin iti va da ok sa incepi stimularea(dupa rezultatul la eco si progesteron)iti va zice oricum cind trebuie sa le faci,mie dr meu mi-a zis si stimularea si inhibarea tot seara dar fiecare in cite o parte a burticii aa...stai mi-am adus aminte ca tu faci protocolul cu antagonisti si deocamdata ai doar stimulare,deci seara _ endometrioza, FSH 27/20/29 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
, multumesc, incep sa numar zilele
daria08 spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 daria - inhibarea dimineata, stimularea seara (eu faceam pe la 18 -19). Incearca sa le faci la aceeasi ora. Catalina |
multumesc, incep sa am emotii.
viss spune:
buna.este cineva pacienta dr. Tutunaru? m-ar interesa o "second opinion" in privinta unei histeroscopii.cat de bun e la asa ceva?programarile la cabinetul particular dureaza mai mult de 1 luna?
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui viss buna.este cineva pacienta dr. Tutunaru? m-ar interesa o "second opinion" in privinta unei histeroscopii.cat de bun e la asa ceva?programarile la cabinetul particular dureaza mai mult de 1 luna? |
viss, tutu e bun in ginecologie, mai putin in fiv, legat de histero, eu am facut histero cu el, la clinica lui.
te duci intai la cabinet, nu e nevoie de programare, la o adik il suni sau ii dai un sms cu problema ta si el te cheama in aceeasi zi.
se intra in ordinea venirii, dar se asteapta mult, caci de obicei e lume ca la balamuc.
ca pret o consultatie+eco e 150 lei, histero era 800 lei fara interventie, 1000 lei cu interventie si laparo e 1500 lei.
cam atat

violab spune:
Fetelor am facut punctia. Sunt amindoi foliculii grasuni si plini. 
Parca nu-mi vine sa cred. 
Maine ma suna sa-mi spuna cum a decurs intilnirea lor cu voinicii
. Sper sa fie dragoste la prima vedere si sa faca puiuti
Totul a decurs bine. Nu am simtit nimic. M-au adormit. Nu ma doare nimic. Am doar o mica jena la ovare dar e normal.De azi mi-a dat tratament cu antibiotice, aspirina si niste ovule itravaginale.Cred ca Luni urmeaza transferul.

pe toate
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui violab Fetelor am facut punctia. Sunt amindoi foliculii grasuni si plini. ![]() Parca nu-mi vine sa cred. ![]() Maine ma suna sa-mi spuna cum a decurs intilnirea lor cu voinicii![]() . Sper sa fie dragoste la prima vedere si sa faca puiuti![]() Totul a decurs bine. Nu am simtit nimic. M-au adormit. Nu ma doare nimic. Am doar o mica jena la ovare dar e normal.De azi mi-a dat tratament cu antibiotice, aspirina si niste ovule itravaginale.Cred ca Luni urmeaza transferul. ![]() ![]() pe toate |
super, o sa fie bine

bryny spune:
buna fetelor!stie cineva de PRIMOSISTON daca pot gasi in romania si unde, sau a mai luat cineva asa ceva?...ca eu am intrat ptin pe google simi da in engleza si nu prea am inteles mare lucru.Ma pregatesc pt FIV2 la Viena la wunschbabay cu prof.Wilfraid si miau trimis ce analize trebuie sa fac si trebuie sa iau primosiston 3xzi dupa ce imi fac analizele de a2a zi a CM.multumesc anticipat!
BuburuzaL spune:
Buna fetele!
M-am intors si eu intr-un final din vacanta prelungita, direct pe taramuri de fivoase! Am capatat forte noi sa o iau de la capat...
Nu prea am avut timp sa citesc ce-ati mai impartasit, dar ma apuc eu de treaba!
Violab mult succes! Sa ai doi embrionasi frumosi si lipiciosi!
Muuulta bafta tuturor fetelor in tratament sau in asteptare! Mult optimism si Doamne ajuta!

toate colegele de "suferinta"!!!Imi doresc sa citesc numai vesti bune despre fiecare!!!
---------------------------------------
" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."