Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicia_ Mirela, si mie mi-a zis dr Kovacs ca vom face FET pe ciclu natural, adica fac monitorizarea in tara si cand ajung foliculii la dimensiunea oprima iau Pregnyl/ovitrelle. Am citit pe forumuri despre asta, se pare ca sunt reusite si cu "natural FET" si cu "medicated FET". In mod normal , ar trebui sa fie mai usor decat FV, ca nu mai bagi hormoni in tine, dar pt noi, care facem monitorizarea in alta parte, cred ca o sa fie mai stresant... Tu unde vei face monitorizarea?Fetelor, va pup pe toate, sa nu va suparati ca scriu doar punctual, cate un raspuns pe ici pe colo, cand ma pricep, adevarul e ca trec printr-o perioada cam gri... "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
poi daca am facut aspirarea la tutunaru, ca lui albu i a fost frica, din cauza alergiilor si a asmului, eco dupa aspirarea tot la tutu, eco de z7 o voi face tot la el si apoi plec la szeged. cam atat

mai fetelor imi amortesc mainile de zici ca nu i adevarat, de la ce o fi?
gabrielarusu spune:
Buna,
Multumesc frumos Felicia pt. sfaturi.
Cam cat dureza obtinerea programarii in Budapesta? are cine sa sa ne traduca ca nu prea stam bine cu engleza cam in mare cat va dus toata procedura? vrem sa ne facem niste calcule ca sa putem obtine un credit de la banca. Scuze ca va bombardez cu intrebari dar nu stiu cum sa prcedez , mi-e teama ca nu ma descurc in alta tara.
Succes fetelor care sunt la tratamente , proceduri.
sper viitoare mamica
ianna2002 spune:
Pamy, si noi tot pe 25 ian. avem programare, la budapesta, dr. Kovacs.
Si voi tot la el?! Poate ne intalnim pe acolo!![]()
Noi suntem la prima consultatie. Sper sa fie bine!
Gabriela, eu de exemplu am trimis mail inaite de Craciun pe adresa clinicii cu cerere de programare si am primit programare, cum spuneam, pe 25 ian.
Informatiile despre costuri le obtii de pe site-ul clinicii Kaali, pe prima pagina a forumului, la fel si pentru analizele pe care trebuie sa le faci.
irinaflorea spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!!!!
Bine v-am regasit fetelor!!!!!Imi place ca s-au terminat sarbatorile si am revenit la activitatile obisnuite.....
Al meu sotior e Ion si azi pleaca la o nunta....
Am reusit sa recuperez ceva din citit, ca ramasesem cam in urma.
didiloo cum asa?Sper ca vei fi bine...

Doamne iarta-ma Samira ce naiba?....aaaa e bine.... (imi place umorul tau specific....Sf. Duh...?)
Patricia sper sa treci cu bine de toate incercarile astea, si sa fie cu 
frumosi si sanatosi!!!!!!
Retam 

Sophie76 Doamne ajuta sa fie bine...!!!
Gabriela bine ai venit ptintre noi....Sper sa stai cat mai putin...( nu ma intelege gresit, dar si eu as vrea sa ma mut cat mai repede la odisee...
)Eu spun ca daca mai ai nelamuriri sa suni direct la clinica si sa intrebi.
Mirela iti tin pumnii p[entru frigurosii congelati!!!
Va pup!!
pamy spune:
ianna2002 si eu sunt la prima intalnire la Budapesta la DR.Kovacs la ora 2.30 ora Ungariei.Sigur o sa ne vedem
.
zapp spune:
La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor! Un An Nou fericit tuturor, si sa dea Domnul sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mai mare!!
Va pup pe toate si mult succes!
ps: un La multi ani special pentru Luck de ziua numelui!
zapp
11+

irinaflorea spune:
Ce faceti fetelor??!!! pe la chef?
Io mi-s singura de ziua lui Sotu si primesc mesaje de felicitari pentru el. Sora-mea mi-a dat chiar si cadou![]()
![]()
.

Dragelor....TRE SA SLABESC!!!! In viata mea nu am mai fost asa obeza!!![]()
Am trecut de 80 de kile...![]()
Si cred ca ma paste si o urticarie urata...Dar...La multi ani si la multi bani si la multi BB!!!!
Zapp 

dia_na spune:
gabrielarusu, la budapesta se obtine cel mai repede programarea
ideal ar fi sa faci asa:
- sa iti faci macar analizele de ziua 3 (fsh, estradiol, lh, prolactina, tsh) si sotul spermograma si sa le trimiti dr Kovacs ca sa le vada initial
- sa vezi parerea lui si sa stabilesti o intilnire
- abia dupa prima vizita poti sa iti faci un cost estimativ ca nu stii ce va trebui sa faci
daca iti faci programarea dupa ora 13, sigur poti merge cu un tren care ajunge pina atunci si sa revii in aceeasi zi; asa mai reduci din costuri; altfel va trebui sa stai o seara la un hotel aproape
nu consultatia initiala e costul major, ci tratamentul, ai pe prima pagina detaliat cam cit ar fi toate acolo
oricum nu are sens sa te programezi daca nu ai analizele cel putin cele mentionate mai sus pt ca mergi degeaba pina acolo
multa bafta
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrielarusu Buna, Multumesc frumos Felicia pt. sfaturi. Cam cat dureza obtinerea programarii in Budapesta? are cine sa sa ne traduca ca nu prea stam bine cu engleza cam in mare cat va dus toata procedura? vrem sa ne facem niste calcule ca sa putem obtine un credit de la banca. Scuze ca va bombardez cu intrebari dar nu stiu cum sa prcedez , mi-e teama ca nu ma descurc in alta tara. Succes fetelor care sunt la tratamente , proceduri. sper viitoare mamica |
KITTA spune:
Ioanatugssi GoogyLA MULTI ANI fetelor si dinalea cu copii, ca uite nu trecu inca ziua voastra!
Mirela2te-am sunat pe la 8 seara, dar nu stiu ce avea telefonul tau! Sorry! Sa stii ca si mie imi amortesc mainile, ma trezesc cu ele dimineata de zici ca sunt anesteziata. Si ma mai dor si sanii in continuu dupa rezultatul negativ de la FIV, no matter in ce perioada sunt. Nu am timp sa ma cercetez pe la doctori, dar nici nu stiu ce ar trebui sa fac, ca tocmai ce am facut o mamografie inainte de FIV.
Irinafloreasi eu sunt pe muchie de cutit, ca si tine, cu aceleasi cifre, si ce ma bucurasem cand schimbasem prefixul cu 7 si o luase vertiginos in jos.....Acum si dupa FIV si cu sarbatorile, am luat 5 kg pe putin.