Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dia_na, varianta 1, aia clasica, scrisa de tine.
relax, nu patesti nimic la punctie. doamne, cand citesc mesajele tale parca ma si vad terminata toata de frica de punctie. asa o spaima am avut de punctie si cand colo, e foarte simplu. nu simti nimic. ba chiar o sa-ti placa, pt ca adormi unu-doi.
nicio sangerare, nimic nu am avut.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Ioanatugssi GoogyLA MULTI ANI fetelor si dinalea cu copii, ca uite nu trecu inca ziua voastra!
Mirela2te-am sunat pe la 8 seara, dar nu stiu ce avea telefonul tau! Sorry! Sa stii ca si mie imi amortesc mainile, ma trezesc cu ele dimineata de zici ca sunt anesteziata. Si ma mai dor si sanii in continuu dupa rezultatul negativ de la FIV, no matter in ce perioada sunt. Nu am timp sa ma cercetez pe la doctori, dar nici nu stiu ce ar trebui sa fac, ca tocmai ce am facut o mamografie inainte de FIV.
Irinafloreasi eu sunt pe muchie de cutit, ca si tine, cu aceleasi cifre, si ce ma bucurasem cand schimbasem prefixul cu 7 si o luase vertiginos in jos.....Acum si dupa FIV si cu sarbatorile, am luat 5 kg pe putin.

kitta, iarta ma, mi a pus al meu sot in telefon un programel care blocheaza apelurile cu nr ascuns
a fost o perioada cand ma suna o tampa non stop.
of, poate reusim azi sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Buna dimi gagici!!!!
Kitta eu de la inceputul saptamanii incerc sa ma abtin de la mancat. Deja am ajuns de la 82,ceva la 80,7 azi dimieata. Te mai tin la curent. Hai sa facem cura impreuna ca poate e mai usor asa.

Mirela ai avut o "urmaritoare?!!!!!
VA pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kitta, eu sunt exact invers: de obicei ma dor sanii si sunt umflati cam 2 sapt, dupa ovulatie pana cu o zi-2 inainte de ciclu. Ca dupa fiecare fiv, nu ma mai dor absolut deloc, nu sunt umflati deloc... A, si doar in lunile de dupa fiv mai vad si eu mucusul inainte de ovulatie! Complicata treaba si cu organismul asta!
Irina, eu zic sa anunti fiecare kg in minus, si noi scoatem majoretele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna,
Va multumesc frumos fetelor pt. sfaturi, oare spermograma sotului care este facuta la sfarsitul lunii noiembrie la dr. Matei este valabila?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Fetelor, voi pe unde ati stat cand ati fost in Budapesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Gabriela, spermograma e valabila, desi sa stii ca majoritatea fetelor care se duc in Ungaria vor sa faca acolo sotii lor alta spermograma.
Dar nu e obligatoriu, asta in functie si de ce va spune medicul la care veti fi programati.Dr.Kovacs ne-a spus ca ne va cere o alta spermograma daca va fi nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabriela unde ai gasit o pe Matei, la ids nu mai face spermograme, iar la clinica la Tutunaru a ajuns o spermograma 200 lei, cu toata parerea de rau, dar e prea scump, in alta parte unde mai poate fi gasita.

kitta a tare naspa amorteala asta, ce oare provoaca chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, de cand nu mai face matei spermograme la IDS ? stii sigur asta ? in septembrie-octombrie facea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Fetele, ajutati-ma si pe mine cu o informatie extrem de importanta pentru mine.
Stiti cumva cat costa Gonalul de 900 UI in Ungaria?
M-ar ajuta mult, daca stie cineva, trebuie sa-mi cumpar 3 bucati si poate in Ungaria e mai ieftin. Se poate cumpara din Ungaria si cu reteta din Romania?
Va multumesc.

Mergi la inceput