Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
hello
ce faceti gagici cu lipici???
azi mi-am facut si eu hormonalele de ziua 3...si urmatoarele valori:
Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO) 5.95 < 5.61 UI/ml
Estradiol 33 Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml
Testosteron 0.49 0.13 - 1.08 ng/ml
LH 3.37 Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml
Prolactina 14.84 1.2 - 29.93 ng/ml
FSH 5.37 Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml
TSH 2.01 0.35 - 4.94 microUI/ml
vaz' ca ma incadrez in limite...numa TPO ala e mai mare.
ce naibilor inseamna TPO???
Ii scriu lu' dr. K diseara 
mi-e cam somnic...ca aseara am fost la 2 Ioane...si m-am petrecut paana la 2 si ceva noaptea...iar azi am avut o groaza de treaba la munci.
ma doare si stomacul...ca am avut pofta de Big Mac azi...de maxim 2 ori pe an mananc eu fast food...si mereu ma doare stomacu; dupa aia...da tot uit
va pupa fata...ma duc sa balotez ceva.
mie nu mi-au priit sarbatorile astea...am avut o gramada de patanii...si nici mancare de la revelion nu mi-a placut...sa nu mai vad afumatura muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp de acu' inainte.
hai ca am fugit...mi-e foame si iar vorbesc mult.

dia_na spune:
antiTPO e o analiza de tiroida - testeaza daca faci un anume tip de anticorpi legati de tiroida (vezi aici http://www.synevo.ro/anti-tpo/)
ar trebui sa faci un control la tiroida daca nu ai facut deja, analiza asta se face cu anti tiroglobulina impreuna http://www.synevo.ro/anti-tiroglobulina/ si cu eco la tiroida
cel putin eu asa am facut
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 hello ![]() ce faceti gagici cu lipici??? azi mi-am facut si eu hormonalele de ziua 3...si urmatoarele valori: Ac Anti-Tireoperoxidaza (TPO) 5.95 < 5.61 UI/ml Estradiol 33 Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): <10-28 pg/ml Menopauza (cu THS): <10-144 pg/ml Testosteron 0.49 0.13 - 1.08 ng/ml LH 3.37 Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml Prolactina 14.84 1.2 - 29.93 ng/ml FSH 5.37 Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml TSH 2.01 0.35 - 4.94 microUI/ml vaz' ca ma incadrez in limite...numa TPO ala e mai mare. ce naibilor inseamna TPO??? Ii scriu lu' dr. K diseara ![]() mi-e cam somnic...ca aseara am fost la 2 Ioane...si m-am petrecut paana la 2 si ceva noaptea...iar azi am avut o groaza de treaba la munci. ma doare si stomacul...ca am avut pofta de Big Mac azi...de maxim 2 ori pe an mananc eu fast food...si mereu ma doare stomacu; dupa aia...da tot uit ![]() va pupa fata...ma duc sa balotez ceva. mie nu mi-au priit sarbatorile astea...am avut o gramada de patanii...si nici mancare de la revelion nu mi-a placut...sa nu mai vad afumatura muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp de acu' inainte. hai ca am fugit...mi-e foame si iar vorbesc mult. ![]() ![]() |
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 mirela, de cand nu mai face matei spermograme la IDS ? stii sigur asta ? in septembrie-octombrie facea ... |
am sunat miercuri la ids dorobanti unde facea si mi s a spus ca nu mai face.
samira33 spune:
multumesc dia na...am vazut si eu ce inseamna...am cautat.
desi valoarea mea nu este cu mult mai mare decat cea data de laborator...m-am uitat si prin analizele mai vechi...si acum este prima data cand este peste limita normala.
in fine...vedem ce zice dr.K
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui daria08 Fetele, ajutati-ma si pe mine cu o informatie extrem de importanta pentru mine. Stiti cumva cat costa Gonalul de 900 UI in Ungaria? M-ar ajuta mult, daca stie cineva, trebuie sa-mi cumpar 3 bucati si poate in Ungaria e mai ieftin. Se poate cumpara din Ungaria si cu reteta din Romania? Va multumesc. |
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui daria08 Fetele, ajutati-ma si pe mine cu o informatie extrem de importanta pentru mine. Stiti cumva cat costa Gonalul de 900 UI in Ungaria? M-ar ajuta mult, daca stie cineva, trebuie sa-mi cumpar 3 bucati si poate in Ungaria e mai ieftin. Se poate cumpara din Ungaria si cu reteta din Romania? Va multumesc. |
daria in octombrie era vreo 55000 forinti, cam asa ceva, destul de scump si acolo
mirela2 spune:
samirule te pup
si eu azi am mancat mac....aceeasi senzatie de durere de stomac.
bune analize ai, bravo, o sa iasa bebe.
noi duminica seara avem programare la Fundeni la urolog, i am dat un sms lui dr Voinea si a sunat el si ne a chemat duminica seara la spital, bag de seama ca e de garda.
m am oprit la farmacie si mi am luat plasturi reumatice, poate imi trece durerea de umar si nu ma mai trezec cu maine amortite.
ma vait ca o baba

daria08 spune:
[quote]citat din mesajul lui mirela2
daria in octombrie era vreo 55000 forinti, cam asa ceva, destul de scump si acolo
[/quote
Mirela, multumesc, nu stii cumva daca se poate lua si cu reteta din Romania?
dia_na spune:
samira sa nu te ingrijorezi, numai o valoare un pic peste limita fara alte analize si eco nu spune nimic
si chiar in cel mai negativ pronostic primesti doar un tratament cu 1 pastila in fiecare zi - poti avea linistita copii, am o verisoara care a avut asa fara probleme, dupa ce a inceput tratamentul a si ramas insarcinata
| citat din mesajul lui samira33 multumesc dia na...am vazut si eu ce inseamna...am cautat. desi valoarea mea nu este cu mult mai mare decat cea data de laborator...m-am uitat si prin analizele mai vechi...si acum este prima data cand este peste limita normala. in fine...vedem ce zice dr.K |
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui daria08 [quote]citat din mesajul lui mirela2 daria in octombrie era vreo 55000 forinti, cam asa ceva, destul de scump si acolo ![]() [/quote Mirela, multumesc, nu stii cumva daca se poate lua si cu reteta din Romania? |
nu stiu asta, eu am avut reteta de la Zadori, nush ce sa ti spun, am vazut ca avau cod de bare retelele si erau scanater, cele de la noi sunt simple foi fara nik pe ele.