Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
dia na...multumesc
...nu ma sperii eu asa usor.
am avut altele mai grele si nu m-am speriat...asa ca asta-i floare la ureche.
mireloi...cu amorteli de maini si altele alea m-a luat si pe mine cand am facut caderea de calciu.
maine ma duc la Avatar la iMax...a luat al meu biletele dinainte de Craciun.
alinamolnar spune:
Buna fetelor
Trebuie sa-mi fac analizele de trombofilie, respectiv dr. mi-a cerut mutatia factorului V Leiden si APCR(dar cred ca o sa le fac si pe celelalte), inhibina B, glicemia, cortizol si mai era ceva dar nu mai am hartiuta la indemana. Vreau sa va intreb daca are importanta cand fac inhibina B? In ce zi a CM?

Va iesi soarele si pe strada mea 
bytzi spune:
alina,inhibina b se face in z2-3 de CM
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
atelocin74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daria08 Fetele, ajutati-ma si pe mine cu o informatie extrem de importanta pentru mine. Stiti cumva cat costa Gonalul de 900 UI in Ungaria? M-ar ajuta mult, daca stie cineva, trebuie sa-mi cumpar 3 bucati si poate in Ungaria e mai ieftin. Se poate cumpara din Ungaria si cu reteta din Romania? Va multumesc. |
Draga daria , Gonalul de 900 costa cam 80.000 Ft , si primesti si cu reteta din Romania , cred ca Mirela zicea de Gonal de 450.
KiraClara spune:
pamy daca vrei te ajut eu cu traducerea. Nu sunt traducator de meserie dar vorbesc bine engleza (am studiat in State)Eu voi fi la Budapesta incepand cu 16 ianuarie pentru tratament FIV nr.2 cu Kovacs. La FIV 1 am stat in Budapesta 3 saptamani. Atat a durat tratamentul. Dupa parerea mea, avand in vedere experienta de la primul FIV, nu prea as avea cum sa termin tratamentul inainte de 25 ianuarie. Deci, daca nu termin FIVul pana pe 25 ianuarie si daca nu sunt sub anestezie chiar la ora la care ai tu programare, pot sa te ajut cu traducerea. Si chiar daca as fi eu sub anestezie poate sa iti traduca sotul meu. Daca vrei, da-mi PM sa schimbam datele de contact.
daria08 tu vrei neaparat gonal la pen? Daca nu, cea mai ieftina varianta este sa cumperi seringi preumplute de 75 ui fiecare. Costa vreo 92 lei fiecare.
gabrielarusu uite lista cu analize pt FIV cerute de Kovacs.
Test required for IVF-ICSI treatment:
#8303; FSH, LH, estradiol, PRL, TSH hormone levels day 2-4 of menstrual cycle
#8303; Pap smear (from within 1 year accepted)
#8303; Cervical culture for Chlamydia
#8303; Rubella screen
#8303; HIV, hepatitis B and C screen (both partners)
#8303; Complete blood count, liver function tests, sodium, potassium, Creatinine, ECG
#8303; Semen analysis
#8303; Uterine cavity evaluation (we usually perform ourselves during the initial visit [saline sonohysterogram, a quick, simple, painless ultrasound evaluation]. We also accept hysteroscopy results performed by others.)
Dupa consultatie, iti va mai da doctorul de facut si altele, daca considera necesar.
Eu am platit la Budapesta la primul FIV 520.000 HUF (doar tratamentul la clinica, fara medicamente, cazare, etc). Am facut FIV+ICSI desi sotul nu are probleme cu spermograma la recomandarea doctorului pentru a nu risca o rata de fertilizare mica. Acum la al doilea FIV voi face FIV simplu, fara ICSI, pt ca s-a constatat ca am avut aceeasi rata de fertilizare pe grupul de ovocite pe care am facut ICSI si pe grupul pe care am facut FIV simplu si ma va costa doar tratamentul 375000 HUF.
Clara
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui atelocin74
Draga daria , Gonalul de 900 costa cam 80.000 Ft , si primesti si cu reteta din Romania , cred ca Mirela zicea de Gonal de 450. gyongyiBadyguarzii & Florile |
se poate mama,

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui samira33 dia na...multumesc ...nu ma sperii eu asa usor.am avut altele mai grele si nu m-am speriat...asa ca asta-i floare la ureche. mireloi...cu amorteli de maini si altele alea m-a luat si pe mine cand am facut caderea de calciu. maine ma duc la Avatar la iMax...a luat al meu biletele dinainte de Craciun. |
super film, dar l am vazut de vreo 2 ori......initial ziceam si noi ca mergem la imax, dupa ce il vazusem in vitan, dar acum prea mult, altadata

merita sa l veri oricum
irinaflorea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
nu stiu asta, eu am avut reteta de la Zadori, nush ce sa ti spun, am vazut ca avau cod de bare retelele si erau scanater, cele de la noi sunt simple foi fara nik pe ele. ![]() ![]() ![]() |
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu ,acum vreo 2 ani, cand am facut IA si cand a fost criza de Pregnil la noi in SM, am trecut granita si mi l-am cumparat cu reteta Dr.din Romania, din prima farmacie pe care am gasit-o. De aceea cred ca poate ai avea sanse. Daca vrei, mai intreb prin jur si-ti spun maine.
irinaflorea spune:
SI EU VREAU LA AVATARRRR!!!!! Mamaliga lui de Satu Mare "CRACANATII DIN DEAL"......
Aici nu poti merge la un film, nu-ti poti face o analiza mai ca lumea fara sa astepti 2-3 zile...Nu-i de mirare ca al meu in primul tur a votat cu ungurii desi habar n-are o boaba ungureste.(Zice ca era pentru Bodnar)

daria08 spune:
| citat din mesajul lui atelocin74 Draga daria , Gonalul de 900 costa cam 80.000 Ft , si primesti si cu reteta din Romania , cred ca Mirela zicea de Gonal de 450. gyongyiBadyguarzii & Florile |
Multumesc mult, inseamna ca nu e mare diferenta fata de Romania.

gyongyi