Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 13
daria08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KiraClara daria08 tu vrei neaparat gonal la pen? Daca nu, cea mai ieftina varianta este sa cumperi seringi preumplute de 75 ui fiecare. Costa vreo 92 lei fiecare. Clara |
Draga Clara, am pentru primele 5 zile, doza de 337,5UI ar trebui vreo 5 fiole odata si cam tot acolo as ajunge ca pret. Eu am crezut ca e mai ieftin tratamentul in Ungaria, dar vad ca e cam la fel. Multumesc mult , sunteti dragute si saritoare ca intotdeauna.

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui irinaflorea SI EU VREAU LA AVATARRRR!!!!! Mamaliga lui de Satu Mare "CRACANATII DIN DEAL"...... ![]() ![]() |

samira33 spune:
irina,draga mea...iti cedez locul cu placere
ca io nu cred ca am stare alte 2,45 ore sa-l vad...ca l-am mai vazut...da' nu la Imax.
mirela2 spune:
eu am intepenit pe scaun, mi a placut filmul, fiulica san a ramas cu ochii lipiti de ecran, mai aveam un pic si i-i dezlipeam cu spaclu![]()
![]()

adipapazi spune:
felicia, la fel patesc si eu. ceva mucus in slip, de multe zile il tot am, si e mucus, nu altceva, sunt in z 19, nema durere de san, desi de regula ma dor ca pe tine, cele 2 sapt de faza luteala. te pomenesti ca asta mai si intarzie? cum a fost dupa celelalte fivuri? intarzie CM?
adipapazi spune:
| citat din mesajul lui mirela2 gabriela unde ai gasit o pe Matei, la ids nu mai face spermograme, iar la clinica la Tutunaru a ajuns o spermograma 200 lei, cu toata parerea de rau, dar e prea scump, in alta parte unde mai poate fi gasita. kitta a tare naspa amorteala asta, ce oare provoaca chestia asta? ![]() |
da, o gasesti aici: Genesys Fertility Center
Dr. Tututnaru, Dr. Mioara Matei
Str. Aviator Stefan Sanatescu 5,Sector 1, Bucuresti
0733 999 999, 0212 243 191
am fost eu in decembrie.
irinaflorea spune:
Dragele mele Samira si Mirela, multumesc. Mi l-am descarcat de pe net (nevoia te invata- sunt pirat de nadejde) dar ...mai bine nu, ca asa un film nu merita sa-l strici pe calc. Era A-7 V-6. nashpa.Si merci de invitatie, -si sora-mea ma tot cheama la CJ, sa-l vad la 3D dar nu am vreme. E asa de rau sa-ti doresti un cinema la tine in oras? Cand mi-am scos extrauterina la CJ am vrut sa merg la New Moon. Da n-am putut,se intelege.Na, asta e
Va pup

Apropo- nu e nimeni in focuri acum? Ce e cu linistea asta? Hai ca trebuie sa scoatem pompoanele!!!!!
samira33 spune:
n-avem fete in focuri in perioada asta...da' suntem multe in bloc-start-uri...si sa vezi cand ne-om pune toate pe facut puradei.![]()
hai ca i-am scris lu' Kovacs...ca nu-i mai trimisesem de mult o scrisoare de amor![]()
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
da, o gasesti aici: Genesys Fertility Center Dr. Tututnaru, Dr. Mioara Matei Str. Aviator Stefan Sanatescu 5,Sector 1, Bucuresti 0733 999 999, 0212 243 191 am fost eu in decembrie. |
poi tocmai, ca nu vreau sa merg aici, ca am tot fost aici si a ajuns o sprmograma 200 lei, mi se pare super exagerat.
totodata, e cea mai dotata clinica din bucuresti, daca nu si din tara, de la IMSI, PDG, dar si una din cele mai scumpe.
adipapazi spune:
mirela2, atunci mergi la ea la spital, la CF2, la piata presei. unde rezolvi, desigur, altfel.