Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mersi Bytzi Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

adipapazi, mie nu mi-a intarziat, nici luna trecuta, nici la celelalte fiv-uri. Asa ca eu pot zice ca imi "prieste" fivul!
Fetelor, ia dati raportul sa facem o lista cu cele care iau startul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

KiraClara, de ce v-a recomandat sa faceti cu ISCI - te intreb pt ca si la noi spermograma e normala, eu am AMH mic (problema cu rezerva ovariana); si eu ma gindeam la asta, dar am citit ca ICSI e recomandat doar la probleme cu spermograma

merci

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Eu am platit la Budapesta la primul FIV 520.000 HUF (doar tratamentul la clinica, fara medicamente, cazare, etc). Am facut FIV+ICSI desi sotul nu are probleme cu spermograma la recomandarea doctorului pentru a nu risca o rata de fertilizare mica. Acum la al doilea FIV voi face FIV simplu, fara ICSI, pt ca s-a constatat ca am avut aceeasi rata de fertilizare pe grupul de ovocite pe care am facut ICSI si pe grupul pe care am facut FIV simplu si ma va costa doar tratamentul 375000 HUF.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

adipapazi, mie nu mi-a intarziat, nici luna trecuta, nici la celelalte fiv-uri. Asa ca eu pot zice ca imi "prieste" fivul!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

eu sunt in z32
cum imi vine cum dau fuga sa mi iau frigurosii acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Diana08 am eu 4 fiole de gonal de 75 ui si la 85 bucata nr de tel sa ma suni 0740801562 e mai ieftin decat la unguri nu e pen dar e aceeasi doza
Va ma intorc la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Daria08 la farmacia TEI din Bucuresti poti sa comanzi iar daca nu esti din bucuresti le faci online si iti ajung in 24 ore sunt f prompti si e doar 85 lei bucata in ungaria e aceeasi doza cu vreo 30 lei mai mult asta stiu sigur pt ca am pierdut al 4-lea fiv acum in decembrie si m-am interesat de preturi inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

Mult ati mai scris.... am citit tot. De scris mai putin.
Di_ana ICSi se mai face atunci cand nu ai multi foliculi. Noua de exemplu dr. Zadori ne-a facut, desi prima data a zis ca nu este nevoie, spermograma sotului fiind ok. Insa dupa ce am avut 3 ovocite recoltate s-a hotarat si a facut cu ICSI. Din pacate nu am reusit nimic. In plus am facut si hatching (din cauza de varsta). Si tot nimic.

Ce-i nebunia asta cu Avatar? ca toti sunt in transa cu acest film. Cred ca ma voi duce si eu desi nu gust SF-urile. Probabil datorita efectelor.

Va doresc un week-end cat mai placut!
Pupici

Dumnezeu are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

violeta, si noua ne-a facut ICSI si hatching, chiar daca suntem cu 7-8 ani mai "tineri" ...
eu zic sa mergi la AVATAR; merita vazut ; insa iti recomand varianta 3D sau la IMAX ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

violeta pupi
du te la avatar, macar pentru efecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

eu in martie voi fi in budapesta pentru fiv! de paste mi-aduce iepurasul un test pozitiv!

Laura

Mergi la inceput