Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

prezenta la apel .In februarie sau martie FIV2 la Budapesta dr.Kovacs.
KiraClara ti-am trimis PM
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

si eu ...si eu...in Martie la Budapesta...si iepurasul o sa vina cu vestea buna.

mi-a placut Avatar de am lesinat.
pe laptop nu am avut rabdare sa-l urmaresc...insa la IMAX m-a captat din prima...vorba Mirelei...am intepenit in scaun si mi s-au lipit ochii de ecran.
sa mergeti sa-l vedeti neaparat!!!

apoi am papat chinezisme...achizitionat o pereche de pantaloni de la Zara-pe care i-am luat mari ca-mi fu' lene sa-i probez,asa ca maine ma duc inapoi sa-i schimb...si acu' stau in varfu patului cu calculiciu in brate...si bantui pe net.

voi ce faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Raportez si eu:

8 ianuarie - ziua 1 de stimulare FIV2 dr. Kovacs, Budapesta

Sophie, ai cumva numarul de telefon al pensiunii Korall unde ai stat in noiembrie? Tu cum ai rezervat la ei? Exista frigider (ma gandesc la stocarea medicamentelor) si internet in camera la pensiunea asta? Ziceai ca poti parca masina in curtea pensiunii. Se plateste ceva in plus pentru parcare? Merci

Diana, si eu tot asa am: AMH mic, rezerva redusa. La primul Fiv am avut 12 ovocite din care 11 s-au fertilizat (la 6 li s-a facut ICSI si 6 au fost lasate de capul lor). Cum am mai scris, doctorul a considerat ca tehnic asta cu jumate jumate prezinta mai putine riscuri.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Laura sa-ti ajute Dumnezeu!!!! Iti tin pumnii stransi pentru Martie.Sa ne tii la current!!!
Pamy, Samira si voua la fel va tin pumnii!
Eu am decis sa fac o pauza, macar pana prin mai iunie. Al meu zice ca daca nu o sa ne iasa figura cu embrionii congelati, nu tare m-ar mai lasa sa incerc.S-a speriat tare rau cu extrauterina si zice ca mai bine fara BB decat fara mine.Dragul de el.......bineinteles ca eu nu ma las,si-l conving sa mai incercam macar inca o stimulare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

KiraClara Sa fie intr-un ceas bun si sa se lase cu
Doamne ajuta!!!!! Tinem pumnii stransi tare tare tare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hello

si eu ...si eu...in Martie la Budapesta...si iepurasul o sa vina cu vestea buna.

mi-a placut Avatar de am lesinat.
pe laptop nu am avut rabdare sa-l urmaresc...insa la IMAX m-a captat din prima...vorba Mirelei...am intepenit in scaun si mi s-au lipit ochii de ecran.
sa mergeti sa-l vedeti neaparat!!!

apoi am papat chinezisme...achizitionat o pereche de pantaloni de la Zara-pe care i-am luat mari ca-mi fu' lene sa-i probez,asa ca maine ma duc inapoi sa-i schimb...si acu' stau in varfu patului cu calculiciu in brate...si bantui pe net.

voi ce faceti???

ti am zis eu
am fost si noi la cotroceni, am vrut sa intram la film la 19, dar cica nu mai erau bilete, plus ca nici nu am mai avut rabdare sa stam sa vedem daca mai e vreo rezervare nerevendicata.
cat priveste pantalonii ce marime sunt? i as vrea eu daca sunt 44
da le o poza si da sa i vad
m am facut cat china 74 de kile, offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

violeta70, exista o limita de virsta de la care se recomanda hatching? eu am 36

kiraclara, daca pot sa te intreb cit ai avut amh? eu am 0,5 microg/L; ce schema de tratament ai avut, ceva pt amh mic? din 11 ovocite ati reusit si sa inghetati ceva embrioni sau nu prea? si eu am emotii pe tema asta - tin pumnii pt tine

fetele care au facut deja fiv si au adus de la budapesta medicamente, vreau sa va intreb cele care trebuie tinute la rece cit sunt de mari? ma intereseaza pt ca vreau sa cumpar cutie din aia frigorifica cu pastile si nu imi dau seama cit spatiu ar trebui - banui ca sunt ca niste siringi, dar nu stiu cum sunt ambalate sa incapa asa fara sa le desfac; dar nici nu as cara o cutie ditamai ca mergem cu trenul, noroc ca avem intercity de la Cluj la Budapesta, sper sa fie okay, cind am mai fost cu asta era in regula ca si conditii

pt cine cauta cazare noi am rezervat hotel budapesta de pe site-ul www.budapesthotelstart.com (am mai fost prin acest site, dar nu la hotelul asta); de linga hotel se ia tramvaiul 60 pt 2 statii si pe urma la 400 m e clinica; sau se poate tramvaiul 60 vreo 5 statii si apoi 3 statii inapoi pina la clinica autobuzul 90 parca; google maps ajuta exact cu asta; asta daca nu mergeti cu masina sau nu vreti sa folositi masina; cazarea acolo e 34 euro pe noapte camera dubla fara mic dejun, toate taxele incluse

va pup si va doresc bafta la toate fetele care incepeti acum procedurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau...mire,pantalonii nush' sa zic daca-s 44...scrie L pe ei...si mie imi trebuia M...au costat 99 lei-ca-s la reduceri...sunt stransi pe picior...un fel de colanti grosi...seamana cu pantalonii de echitatie...din aia de se poarta bagati in cizme.
eu port asa ceva cu pulovere lungi si camasi lungi cu centuri in talie si cizmoace inalte.
maine vin sa-i schimb...vin la tine in Mall Vitan...te bagi la o cafea si o barfa mica???...fac cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:

vreau sa va intreb cele care trebuie tinute la rece cit sunt de mari? ma intereseaza pt ca vreau sa cumpar cutie din aia frigorifica cu pastile si nu imi dau seama cit spatiu ar trebui - banui ca sunt ca niste siringi, dar nu stiu cum sunt ambalate sa incapa asa fara sa le desfac; dar nici nu as cara o cutie ditamai ca mergem cu trenul, noroc ca avem intercity de la Cluj la Budapesta, sper sa fie okay, cind am mai fost cu asta era in regula ca si conditii

dia_na, eu mi-am luat medicamentele de la Szeged si am primit de la farmacie gentuta frigorifica. Posibil ca si la Budapesta la farmacii sa se dea gentute frigorifice impreuna cu medicamentele de stimulare, insa nu sunt sigura.
Medicamentele mele au incaput in gentuta de 22.5x15x14 (cm).
Am avut in gentuta frigorifica: Gonal F la pen 2 cutii, Menopur 2 cutii si Suprefact 1 cutie. Plus cele doua doze de gheata...
Cele mai "mari" dimensiuni le are Gonal F la pen (vreo 20cm/cutia).
Medicamentele sunt ambalate in cutii si e bine sa le pui intai intr-o punga si apoi in gentuta; la fel si dozele de gheata, sa le pui separat intr-o punga, inainte de a le pune in gentuta.
Ai sa fii uimita cat de micute sunt cutiile cu medicamente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

bau...mire,pantalonii nush' sa zic daca-s 44...scrie L pe ei...si mie imi trebuia M...au costat 99 lei-ca-s la reduceri...sunt stransi pe picior...un fel de colanti grosi...seamana cu pantalonii de echitatie...din aia de se poarta bagati in cizme.
eu port asa ceva cu pulovere lungi si camasi lungi cu centuri in talie si cizmoace inalte.
maine vin sa-i schimb...vin la tine in Mall Vitan...te bagi la o cafea si o barfa mica???...fac cinste

daaaaaaaaaaa
dai tel cand ajungi si ne intalnim
pupi

Mergi la inceput