Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 16
dia_na spune:
multumesc mult, balanta_tm
ma ajuta mult informatia asta, o sa pregatesc o gentuta, daca imi da de acolo e okay, daca nu, sa fiu pregatita ![]()
am uitat sa te intreb, dozele de gheata tot ei ti-au dat, sau cum sunt, tu le pregatesti? ca nu imi prea dau seama, nu am folosit niciodata gentute din astea; stiu doar ca sunt din alea cu pastile de racit care se pun inainte de frigider si tin citva timp
| Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
dia_na , eu mi-am luat medicamentele de la Szeged si am primit de la farmacie gentuta frigorifica. Posibil ca si la Budapesta la farmacii sa se dea gentute frigorifice impreuna cu medicamentele de stimulare, insa nu sunt sigura.Medicamentele mele au incaput in gentuta de 22.5x15x14 (cm). Am avut in gentuta frigorifica: Gonal F la pen 2 cutii, Menopur 2 cutii si Suprefact 1 cutie. Plus cele doua doze de gheata... Cele mai "mari" dimensiuni le are Gonal F la pen (vreo 20cm/cutia). Medicamentele sunt ambalate in cutii si e bine sa le pui intai intr-o punga si apoi in gentuta; la fel si dozele de gheata, sa le pui separat intr-o punga, inainte de a le pune in gentuta. Ai sa fii uimita cat de micute sunt cutiile cu medicamente |
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_na am uitat sa te intreb, dozele de gheata tot ei ti-au dat, sau cum sunt, tu le pregatesti? ca nu imi prea dau seama, nu am folosit niciodata gentute din astea; stiu doar ca sunt din alea cu pastile de racit care se pun inainte de frigider si tin citva timp ![]() |
Da, ei mi-au dat atat dozele de gheata, cat si gentuta. Probabil ca au ceva frigider cu congelator unde tin medicamentele astea ce trebuiesc depozitate la rece, respectiv dozele de gheata care erau bocna cand mi le-au dat.
bytzi spune:
KiraClara,doamne ajuta ,sa fie totul ok si fiv-ul norocos,te urmaresc si tin pumnii strinsi![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
dariada spune:
Salutare fetelor!
Din pacate n-am putut intra pana acum sa va dau si eu vestea cea mare: ne-a adus mosu' un beta de 165. Va urez tuturor ca 2010 sa fie un an al reusitelor si sa ne vedem mamici. Doamne ajuta!
si
pentru toate
mami_vreau spune:
woooow! bravo dariada!!!
Felicitari si sarcian usoara!!!!!!
Deci cine-i next? kiraclara? Tinem pumnii!
Ce ma bucur ca suntem multe in martie!!! 

Laura
pogonici1977 spune:
dariada..dar cu cine ai facut FIV???..felicitari si sarcina usoara...dane mai multe detalii daca se poate
eu voi fi cel mai probabil la FIV in lotul de iunie...caci nu pot pana in aprilie sa merg sa ma operez.de uraciusul de hidro....ce sai fac...e naspa la mine la munca..iar un medical..acuma e riscul cam mare..treb sa astept sa se limpezesca apele ..ca de..is bugetar..iar BOC asta ne fierbe in suc propriu
dar va las pe voi pana in iunie.sal exploatati la maxim pe kovacs si apoi.sa va bucurati de reusite...
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
violeta70 spune:
dariada felicitari si sarcina usoara.
di_ana hatching se recomanda (mai exact se face obligatoriu si binenteles se plateste) celor care au peste 35 ani sau au un fiv nereusit.
mirela2
O sa merg cu siguranta sa vad si eu Avatar.
tannoo25 esti "dragut", dar totusi varsta voastra este un atu foarte important. Salutari lui Bety.
Bafta maxima fetelor care vor fi in focuri lunile urmatoare. 2010 sa vina numai cu vesti bune.
Pup toate fetele 
Dumnezeu are grija de noi