Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 buna dimi ![]() Duminica placuta tuturo. |
zuzo la cat esti in vitan, ca la ora 20 tre sa fim la fundeni, are al meu programare la Voinea.

felicia_ spune:
dariada
iti doresc sarcina usoara, fara probleme, ca sa te poti bucura din plin de perioada asta!
adipapazi spune:
kira_clara, multa bafta! tinem pumnii!
dia_na, vad ca te-au lamurit fetele cu geana frigorofica. nu iti trebuie mare. of, amh-ul asta ce ma mai chinuie!
fetele, care ati facut AMH la bucuresti? am gasit la CMU ce 420 roni!!!!!!!11a innebunit lumea! noroc ca la synevo e 250. a facut cineva la IDS? stiti cat e?
samira33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
zuzo la cat esti in vitan, ca la ora 20 tre sa fim la fundeni, are al meu programare la Voinea. ![]() ![]() |

sa nu dai boieroaico!!!
nu mai ajung azi in vitan!!!
azi-noapte m-am culcat pe la 3...m-am trezit la 6 ca am avut treaba...si pe la 1 cand am ajuns acasa...am adormit ca valiza-n gara.
si acu' ma pregatesc sa plec in vizita.
lasam pe alta data,bine???

samira33 spune:
felicitari dariada...sarcina usoara!!!
si eu sunt tare fericita...tocmai am citit mailul de la dr.K...si luna viitoare incepem contraceptivele.....uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....si in Martie Fiv.....uraaaaaaaaaaaaaaaaa.....abia astept...acum realizez ce repede a trecut timpul...parca nici nu am simtit.
mirela2 spune:
:d
bineee, chiar ma bucuram ca iesim, dar nu i bai, iesim altadata.

noi am fost iar in targul de catei, au fost asa de multi azi, nu am vazut asa de multi de cand mergem noi acolo.
mi a ramas gandul la unul, un pui de rotwailer super fain, dar poate altadata.
pupi fetelor
samira33 spune:
asa...sa incep iar sa va stresez si pe voi...ca pe Kovacs am inceput deja sa-l bombardez cu mailuri...dupa stilul meu caracterisitic ![]()
asadar si prin urmare...fetele lu' Kovacs...am nevoie de parerea vostra:de la ulima pilula si pana la prima zi stimulare...in alea 4 zile de asteptare...trebuie sa fac vreo analiza???
pentru ca alea 4 zile imi cad exact in perioada in care am sa fiu plecata la Londra...si parca nu m-as duce pe acolo pe la vreo clinica sa fac analize.
i-am scris si lu' dr.K despre asta...si astept sa vaz' ce zice...da' pana atunci nu mai am rabdare.
Marvelon se gasesc in Romania???
luck spune:
La Multi Ani !!!!
cu multa sanatate , multe bucurii si un bb la purtator tuturor.
zapp 
Multumesc din suflet pt urari , esti o dulcica.
KiraClara
Iti doresc din suflet multa , multa bafta , si eu sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi.
Dariada
Felicitari !!!Sarcina usoara si la termen !!!
bytzi 
pogonici
Spune-mi si mie te rog unde te-ai gandit sa faci operatia pt scoaterea trompelor?
s
samira
Ce veste bunaaaaaaaaaa !!!! Bafta !!!!!!!!
Nu , nu trebuie sa faci nici o analiza in acele zile.
mirela2 spune:
http://www.farm.ro/medicamente/marvelon-x-21cp.html
uite aici sunt farmaciile unde gasesti marvelon