Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

luck...eu sunt pe jum pacienta lui onofriescu la iasi...tot el ma op si la prima celioscopie si acum voi merge tot la el..dar pana in martie nu merg sai spun..caci nu are rost..merg inainte la el la cabinet..mie sila ca va treb sal pacalesc ca voi face FIV la clinica lui OMNICLINC..caci altfel nu ma opereaza

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Citat:
citat din mesajul lui atelocin74

Draga daria , Gonalul de 900 costa cam 80.000 Ft , si primesti si cu reteta din Romania , cred ca Mirela zicea de Gonal de 450.

Multumesc mult, inseamna ca nu e mare diferenta fata de Romania.

Draga daria , uite chiar m- am intrebat la farmacie si costa si mai mult adica nici mai mult nici mai putin ,,,99.456 Ft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Multumesc mult fetelor pt urari!
Doamne ajuta sa va vedeti toate visul implinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor ne am intors de la urolog, tov Voinea de la Fundeni, raspunsul oligoteratoastenospermie, fara o cauza anume, recomandare FIV+ICSI;
asta e, mergem mai de parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor
maine ma duc la madam Avram de la coltea, ca mi a iesit valoare mare la anti-beta2 glicoproteina1 igm, 28 din 20.
poate aflu pana la urma de ce am pierdut sarcina aia.
pupi si o saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

luck...multumesc mult,mi-a raspuns si Kovacs ...acelasi lucru ca si tine ...asadar...ma inscriu oficial in cursa...in Martie-in jur de 7 voi ajunge la Budapesta...si stau pana pe 22-23.
cu cine ma intovarasesc in aceasta perioada???
una e mami...altcineva???

mire...multumesc pentru info.
hai sa-ti spun faza tare...i-am dat azi pantalonii fratelui meu sa mi-i schimbe ca el lucreaza pe langa Mall si cand i-a vazut cumnata...a scos si ea o pereche identica din dulapul ei...exact masura care imi trebuie mie

o saptamana buna tutror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna dimineta,
Mirela vad ca deja ti-au raspuns fetele unde o poti gasi pe dr. Matei, da sotul a facut spermog. la Matei la clinica nu intrebasem cat costa si cand ne-a spus tipa aia de la receptie dupa ce recoltase sa paltim 200lei am facut ochii cat cepele dar asata este.
O zi buna.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

fetelor...sa va intreb ceva:
pe 29 Decembrie cand am facut caderea de calciu si am ajuns la spital...mi-au facut 2 radiografii-la plamani si la sinusuri.
oare se elimina radiatiile din organism pana in Martie???
ca nu mai tin minte cat timp trebuie sa treaca pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Samira33, sotul urma sa faca o radiografie la sinusuri in decembrie i-am cominicat dr. ca vrem ca la primvara sa incepem o procedura FIV si ne-a spus ca ar trebui sa treca 6 luni de la radiografie ca sa putem trecem la FIV asa ca nu am mai facut nici o radiografie.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

multumesc gabriela...6 luni mi se pare cam mult.
am mai cautat acum pe net si am vazut ca parerile sunt impartite...unii spun ca imediat...altii spun ca se asteapta 2 luni.
o sa-l intreb si pe dr.K.

pana acum e multumit de analizele mele...chiar si TPO-ul meu situat foarte putin peste limita superioara a intervalului de refeinta mi-a spus ca nu trebuie sa ma alarmeze pentru ca TSH-ul meu e bun.

Mergi la inceput