Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

La multi ani si 2010 sa ne aduca bebelusi frumosi si sanatosi!
Eu o sa am prima consultatie la dr. Kovacs pe 20 ianuarie.La ce sa ma astept ? Nu suntem super vorbitori de limba englaza , dar o sa ma duc cu un rezumat gata facut. Ce pasi urmeaza dupa prima consultatie? Se incepe tratamentulin ziua indicata ...nu? Medicamentele de la ce farmacie se procura din tara? Problema mea este rezerva ovariana pe terminate si-mi pun mare sperante in acest FIV.Multumesc

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lidia...daca te duci cu analizele gata facute si valabile...si totu-i ok...dupa urmatoarea menstra poti incepe inhibarea.
medicamentele le poti cumpara si din tara-din marile farmacii,in general si din Ungaria.
nu am stat sa fac un calcul...dar am inteles de la fete ca iesi ceva mai ieftin daca le cumperi din Ro.

mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

atelocin74 si celelalte fete: va multumesc mult pentru informatiile despre pretul gonalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

atelocin74 si celelalte fete: va multumesc mult pentru informatiile despre pretul gonalului.

Cu multa placere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimi

luck...multumesc mult,mi-a raspuns si Kovacs ...acelasi lucru ca si tine ...asadar...ma inscriu oficial in cursa...in Martie-in jur de 7 voi ajunge la Budapesta...si stau pana pe 22-23.
cu cine ma intovarasesc in aceasta perioada???
una e mami...altcineva???

mire...multumesc pentru info.
hai sa-ti spun faza tare...i-am dat azi pantalonii fratelui meu sa mi-i schimbe ca el lucreaza pe langa Mall si cand i-a vazut cumnata...a scos si ea o pereche identica din dulapul ei...exact masura care imi trebuie mie

o saptamana buna tutror

super tare, te ai scos de un drum in vital...hmmmmm
te prind eu pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Dariada felicitari ! Bebe sanatos si la termen!

Irinaflorea, bytzi, mami_vreau, adipapazi, luck multumesc pentru urari! Sper si eu ca de data asta va fi bine.

Dia_na eu am AMH ul 1,2 (minimul fiind 2). Nu avem embrioni congelati pentru ca am mers la blasto.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor, Dumnezeu mi-a daruit un strop dintr-o mare fericire la care am sperat si sper in continuare din tot sufletul si astazi am auzit inimioara puiului meu de 6 saptamani.
Fiv-ul a fost facut la Budapesta, la dr Kovacs.

Va doresc reusite si bucuria de a fi mamici !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

KiraClara, ce unitate de masura ai la AMH? Te intreb fiindca pe buletinul meu de anlize limita inferioara este 1 (unitatea de masura fiind µg/L).
Iti doresc ca FIV2 sa fie cu succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Goldi - ai mers pe furis.
Bravo, sa va ajute Dumnezeu si sa fie bine. Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goldi...foarte frumos
sarcina usoara in continuare si bebel sanataos si frumos iti doresc.
cred ca esti tare fericita!!!

Mergi la inceput