Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

goldi, ma bucur enorm pt tine. Iti doresc sarcina usoara si bebe la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Salutare tuturor!

Vineri pe 15 ianuarie vom fi la Szeged pentru a incepe FIV 1 cu dr. Krisan Maria.

Irina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Goldi felicitari din toata inima. Mereu am citit postarile tale si tineam minte ca in decembrie urma sa te duci la dr K, si chiar ma gandeam zilele trecute ce s-o mai fi intimplat. Si uite marea surpriza superr veste. Bravo de 1000 ori, cind vrea Dzeu se poate.
Cind ai timp, te rog sa imi spui si mie ce tratament ai facut inainte si dupa fiv tinand cont de problemele tale, care a fost schema norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Va multumesc

Ce-i drept, m-am cam tupilat ... dar la cate bobarnace mi-a dat viata, nu am avut curajul sa ma bucur din prima .

Sa dea Dumnezeu bine tuturor !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

goldi, vb lui catalina ai mers pe burta, eu te am vazut pe la odisee, dar daca nu ai semnatura nu am stiut ce sa cred, darrrr
sarcina usoara si felicitari
ai grija de tine si de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Balanta, Adriana, Mirela, Samira ... si sefei Catalina, inca o data, va multumesc din suflet fetelor .
Am inima cat un purice, sper sa fie bine in continuare.

Schema a fost simpla, dr K este stoic, nu da nimic in plus peste litera cartii, stimulare cu 1 gonal si 2 menopur, raspuns prost din punctul meu de vedere, numai 6 ovocite, 5 fertilizate, 3 embrioni transferati ... insa CINEVA sus, avea o alta parere si unul s-a prins.
Dupa ET, arefam si la insistentele mele, progesteron injectabil.
Cam atat.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

goldi oricum felicitari si ai grija de tine si de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Goldi Cel de Sus a decis ca era timpul tau, a fost suficient unul bun si puternic
Referitor la Nk ai luat ceva special in perioada asta? inainte de stimulare ai avut inhibare? cu ac sau cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Goldi , draga mea, stai linistita - ca si cand ar fi simplu -ca am citit io pe net ca la sarcinile prin FIV daca se vizualizeaza activitate cardiaca, putin probabil sa se mai intample ceva rau.Tu fa bine , suna pt programare la morfofetala si bucura-te de sarcina. Ca e tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goldi, suuper! Yupiiii! Stiu ca ai trecut si tu prin multe, ma bucur tare mult pt tine! Ma lasi sa te trec pe listuta?
drign bafta multa! Sa incepeti cu dreptul si sa terminati cu un test pozitiv!
Samira, mai ai putin! Hai ca poate ajung si eu la FET in perioada aia!
Fetelor, aveti si capitol nou: Capitolul 86

Mergi la inceput