Fiv in Ungaria 85

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

mire 4 mg??? sigur?

kitta eu habar n-am daca schema din teza e mai buna... cred ca e mai ok cea de la avalon ca doar a dat rezultate... singurul lucru care ma incanta la schema 1-4-7 dupa punctie e ca se elimina hcg-ul pana la testul de sange!

mire, dia_na v-am trimis pm!

Laura

dr a zis sa iau 4mg/zi iar embriologul 6mg/zi
o sa iau numai 4 ca mi se pare cam mare doza de 6mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miha3

La multi ani!
Sa dea Dumnezeu ca in 2010 sa ne indeplinim visul de a avea un copil!
Am nevoie de ajutor. Cine merge in Ungaria ca mi-ar trebui 1 cutie de Femibion 800?
Va pup si astept raspuns
Mihaela

Mergem noi, dar pe 15 ianuarie plecam la Szeged si ne intoarcem dupa ET + 2/3 zile.

Daca poti astepta pana atunci te ajutam.

Dragos si Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetele,
La multi ani!
Ma alatur si eu grupului vostru de fiv nu credeam niciodata ca o sa ajung sa scriu aici cu toate ca va citeam mai mereu, dar asta este cu infertilitatea sper ca toate sa ne implinim visul de a deveni mamici.
Daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii, vreau sa merg la unguri in februarie pt. o programare in vederea stabilirii procedurii FIV si nu stiu cum sa procedez pentru prima oara, trimit e-mail cu analizele care le avem (sunt mai vechi de 6 luni) sau ar trebui facute altele noi. Daca aveti vreo lista cu toate analizele ce ar trebui facute pentru fiv v-as fi recunascatoare.
A, dar nu v-am spus ce pb avem : de 4 ani ne cofruntam cu infertilitatea, medici , tratamente si nimic toti dr. la care am fost ne-a indrumat din prima spre FIV la vederea spermog. sotului care sunt vreo 4 la nr. cu aproape aceleasi valoroi.
- sotul 33 ani oligosperm. severa, operatie varicocel
-eu 32 ani nici o sarcina , trompe ok, laparoscopie- rezultat doua puncte de endometrioza urmat tratament cu dipher. 3 luni in rest celelate analize sunt ok.
Hai ca m-am cam intins.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

gabriela bun venit ploiesteanco!
da' sa nu zabovesti prea mult pe aici, sa treci repede la odisee!
in primul rand vreau sa te intreb daca ai citit info de pe prima pagina! vezi ca o sa gasesti multe lucruri care iti vor fi utile acolo!
in al doilea rand: unde anume vrei sa mergi in ungaria? la budapesta, debrecen sau szeged? ti-ai facut deja programarea pentru luna februarie?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

LA MULTI ANI!!! VA UREZ TUTUROR
Si in acest an sa ni se indeplineasca cea mai mare dorinta : aceea de a fi mamica.
Gravidutele aveti grija de voi si de .
Va pup pe toate. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Multumesc frumos Laura
Acum cateva zile eram hotarata sa merg la Szeged la dr. Zadori dar citind am inteles ca este foarte ocupat si nu mai da asa de mare atentie ca inainte acum inclin spre Budapesta chiar nu stiu unde sa merg.
Am citit si info de pe prima pagina dar vad ca voi mai faceti si alte analize decat cele care sunt scrise.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

retam, majoritatea articolelor scrise despre AMH zic ca AMH are legatura cu cantitatea de foliculi antrali (adica rezerva ovariana), unii insa pretind ca si cu calitatea ovocitelor, desi putini; dar daca ar fi si calitatea nu se mai obtin embrionii de calitate (o data clasificat de calitate embrionul, cred ca nu mai are sens sa te gindesti la AMH)

legat de nidare am inteles ca mai degraba alte analize sunt recomandate gen de trombofilie sau alte anomalii ale organismului care fac ca mediul sa nu fie propice (nu as sti insa sa iti zic exact ce si cum); anomaliile astea nu iti altereaza neaparat starea de sanatate, dar pot da sub o forma sau alta probleme de fertilitate

de asemenea nu stiu daca nu cumva poate impiedica nidarea si anumite aspecte genetice (la care se face analiza kariotip), desi asta ar putea fi eliminata daca se face o analiza genetica a embrionilor inainte de ET (ceea ce cel putin la Budapesta se face)

nu stiu cit am reusit sa te lamuresc ca nu am citit prea mult pe tema nidarii, dar pot sa iti spun ca toate ce am citit despre AMH nu era defel legat de nidare ci doar de rezerva ovariana si la raspunsul la stimularea cu FSH din prima etapa a procedurii FIV sau IUI

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Va doresc LA MULTI ANI si noul an sa va aduca numai bucurii
Va citesc dar nu am mai intrat pt ca am avut multa treaba in firma si prin munca am mai reusit sa uit

As avea o intrebare ...oare AMH poate sa influenteze nidarea embrionilor ...tot citesc si ma intreb????
Desi eu in acest moment nu ma gandesc la un nou fiv
Felicia cand incepi?...am sa te urmaresc pt ca noi am fost in aceeasi situatie
MIRELA SAMIRA DIDILOO ISA SI GOGGY ESPE DENT SI PE TOATE FETELE UN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

retam pupi si de la mine si un an bun si sa ne iasa bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
ce faceti gagici???

azi mi-au venit si mie uratii
vineri dimi ma duc sa-mi fac hormonalele de ziua 3...sa i le trimit lui dr. K
abia astept sa vad cum ies

retam...o imbratisare calda si un an nou bun.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

gabrielarusu bine ai venit! Ultimele analize despre care vorbeau fetele se fac daca nu iti ies ok analizele hormonale. Alte analize se fac in caz de pierdere de sarcina sau se recomanda dupa unul/mai multe nereusite. Pt fiv, se recomanda ca analizele sa nu fie mai vechi de 6 luni, iar hormonalele si spermograma sa fie recente.
Retam, nu cred ca AMH influenteaza nidarea.... eu o sa fac transferul cu congelati doar in martie, cred. Mi-a zis dr ca imi va da progesteron injectabil, sper sa aiba efect!
O seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput