Fiv in Ungaria 85
Raspunsuri - Pagina 6
dia_na spune:
salutare tuturor, ce activitate pe site 
azi am primit si eu rezultatele analizelor pt prima vizita la Budapesta si miine ma apuc sa le traduc - am vazut pe wikipedia frumos explicatiile - la hemograma ma refer mai ales ca restul sunt mai simple ![]()
oare aveti si alta sursa mai potrivita?
va pup 
adipapazi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ianna2002 Adipapazi, Dia-na, va multumesc de informatii! ![]() Noi am gasit tren la 19:10 din Buc., ajunge la 8:47 in Keleti, programarea e la ora 13. Cred ca e OK, nu?! Medicamentele nu le pot lua si din Bucuresti? |
cred ca e in regula. 8, 47 ora lor sau a noastra?
oricum, e bine.
medicam se gasesc si in bucuresti, dar nu toate, de ex suprefact nu gasesti la noi. ia de acolo. se cumpara numai in forinti, iar onsultatia se poate plati cu card. dk nu ai forinti, iei de la o farmacie pe care ti-o recom dr K aproape de Kaali cu card. ia punga frigorifice, iti trebuie pt gonal.
adipapazi spune:
kitta si dia_na, multam fain de explicatii. PK zice ca pot sa le fac si in capul meu e ce e si al vostru, sa mai astept.
asa ca mai stau macar pana vine CM nr 2 dupa fiv pt AMH. o iau atunci de la cap cu toate.
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui mami_vreau mire am o cutie de estrofem de 1 mg... iti trimit maine dimineata nr de tel prin mp ca sa stabilim cum il trimit la bucuresti! poop ![]() Laura |
perfect

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui KITTA mami_vreaueu am facut pregnyl in Z6, 10 si in Z14 1.2 Pregnyl, considerate de la punctie. Acum, daca asa zice a teza, mai imbunatatim si noi un pic. Sophie76tu cum ai facut pana la urma? Mai am si eu niste Estromfem de 1 mg dar a expirat in dec. 2009, e mai e bun daca cineva il ia acuma repede. Daca vreti il dau, sunati-ma. Si Sheri a facut Progesteron expirat si uite ca i-au iesit gemeni |
sa stii ca e o chestie
ia sa mi l dai

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui samira33 mire...am luat estrofem dupa ET...unu pe zi parca...nu mai tin minte sigur. |
cica tre sa iau 4mg, adik vreo 4/zi.
kitta tu cum ai luat estrofemul?
mami_vreau spune:
mire 4 mg??? sigur?
kitta eu habar n-am daca schema din teza e mai buna... cred ca e mai ok cea de la avalon ca doar a dat rezultate... singurul lucru care ma incanta la schema 1-4-7 dupa punctie e ca se elimina hcg-ul pana la testul de sange!
mire, dia_na v-am trimis pm! 
Laura
RETAM spune:
Va doresc LA MULTI ANI si noul an sa va aduca numai bucurii
Va citesc dar nu am mai intrat pt ca am avut multa treaba in firma si prin munca am mai reusit sa uit
As avea o intrebare ...oare AMH poate sa influenteze nidarea embrionilor ...tot citesc si ma intreb????
Desi eu in acest moment nu ma gandesc la un nou fiv
Felicia cand incepi?...am sa te urmaresc pt ca noi am fost in aceeasi situatie
MIRELA SAMIRA DIDILOO ISA SI 

GOGGY ESPE DENT SI PE TOATE FETELE UN 
Miha3 spune:
La multi ani!
Sa dea Dumnezeu ca in 2010 sa ne indeplinim visul de a avea un copil!
Am nevoie de ajutor. Cine merge in Ungaria ca mi-ar trebui 1 cutie de Femibion 800?
Va pup si astept raspuns
Mihaela
sophie76 spune:
| citat din mesajul lui KITTA mami_vreaueu am facut pregnyl in Z6, 10 si in Z14 1.2 Pregnyl, considerate de la punctie. Acum, daca asa zice a teza, mai imbunatatim si noi un pic. Sophie76tu cum ai facut pana la urma? Mai am si eu niste Estromfem de 1 mg dar a expirat in dec. 2009, e mai e bun daca cineva il ia acuma repede. Daca vreti il dau, sunati-ma. Si Sheri a facut Progesteron expirat si uite ca i-au iesit gemeni |
eu am facut in Z6 si in Z10 de la punctie, in z14 nu mi-am facut ca sa nu mi influenteze rezultatul la test, plus ca de la pregnyl mi s a accentuat nitel sindromul de hiperstimulare, dar cu multe lichide a trecut . Multa bafta tuturor! Eu stau cu inima cit un purice pina la eco cind sper sa se observe si activiatea cardiaca, sa ma mai linistesc si eu ca asa stau ca pe ghimbi si am tot felul de ginduri, sper sa ma ajute Dumnezeu si sa fie bine pina la capat!
sophie