INSEMINARE 58
Raspunsuri - Pagina 18
adipapazi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankflor Buna fetelor, Scriu la voi dupa o experienta pentru mine destul de dureroasa. 2 FIV-uri, primul nereusit, al doilea reusit dar cu sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani. Acum 3 zile am facut IAS cu D-rul Strajean (Elias). Intrebarea mea este daca a mai facut cineva cu el si care a fost rezultatul? Multumesc, Anca |
vai de mine, pai bine ca ai venit aici sa te incurajam, ce e moralul asta? bebelinul trebuie sa aiba conditii!
si eu am esuat la un fiv si la 5 IA, dar mergem mai departe. nu conteaza cu cine ai fct IA, conteaza sa iasa.asa zic eu.hai bafta!
alla76 spune:
sabine... imi pare rau. si mie imi suna a avort menstrual ...
eu la avort nu am avut dureri, asa cum ai patit si tu la sarcina oprita din evolutie. nici sangerarea nu a fost mare, chiar mi-a dat si ergomet, ca se oprise sangerarea si nu eliminasem tot.
imi pare enorm de rau.
ar fi cazul sa incepi cu analizele, incepe cu cele de trombofilie, poate gasesti niste raspunsuri
edit: off... am citit ca ai avut si confirmarea...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 
alla76 spune:
aruam, asa am patit si eu in noiembrie... nu crestea si pace...
stimulare cu menopur!
si acum imi pare rau ca am renuntat la inseminare de pe luna noiembrie...poate daca insistam si faceam inseminarea mai tarziu... cine stie! iti tin pumnii!!!
si ciclul meu, cand nu e stimulat cam de aceeasi marime ca si al tau este. nu pot sa nu calculez mereu ca noi, din cauza ciclului asa de lung, pierdem fata de celelalte cam o sansa la 3-4 luni 
oana_26,ankflor sa fie intr-un ceas bun inseminarile
viss, ma bucur ca ti-ai gasit pregnyl. chiar e innaceptabila diferenta de preturi intre produsele similare.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sensibila spune:
llary – mie din mom in care erau 2 liniute pe testele de ovulatie, adica azi dimineata cum ar fi, imi facea injectia de spargere si maine dimineata imi facea IAD.
siema, ankflor– sa fie cu ochisori !
crissia – bine ai venit intre noi ! Sper sa stai cat mai putin la aspirante sis a te vad la gravidute. Eu am facut stimuare doar cu pastille, asa ca nu ma pot pronunta legat de injectiile de stimulare, dar cred ca ti-au raspuns fetele déjà.
anna_ivan – am pus linkul pe prima pagina
oana_26, aruam - bafta la IA ! Sa fie cea norocoasa !
viss – de la Giulesti cu 60 lei se cumpara si acum Gonasi nu Ovitrell. Ovitrelul era si anul trecut tot peste 100 lei. Da, pregnylul, ovitrellul si toate celelalte se elimina din corp in 10 zile. Eu am facut IAD numai cu Dr Moisa si am facut doar 2 luni de stimulare cu pauza de 2 luni intre ele din cauza avortului menstrual.
Pregnylul nu se mai importa si nici in alte tari nu prea se gaseste. Insa il au in Anglia si e cam 8 euro fiola sau eu asa am inteles. Dar se poate procura pt cine are cum din Germania Predalon care este acelasi lucru.
Daca e adevarat ce zice mirela2 insemna ca se importa din nou. Anul trecut pana in iunie am incercat sa gasesc peste tot. Prin pile prin detonate si nu am reusit. Asa ca mergeti la unirii si luati-va mai multe sa aveti. Ca am garantie cel putin 2 ani.
e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
oana_26 spune:
multumesc pentru urari,fetelor.Si eu sper sa fie ultima IA.
Eu am facut ovitrelle la fiecare inseminare dar si mie mi se pare diferenta de pret cam mare intre pregnyl si ovitrelle.
mirela2 spune:
sensibila eu ieri am cumparat de acolo, am sunat dimineata, am rezervat 2 cutii si pe la pranz le am platit.
stiam si eu ca abia se gaseste, dar uite ca mai apare din cand in cand pe piata.
pupici
sensibila spune:
Fetele sa nu mai mergeti la Sensiblu Unirii dupa Pregnyl ca nu mai au !
Am sunat eu acum sa intreb pt o cunostiinta.
Mi-au zis ca nu mai au si ca nu stiu cand si daca mai primesc !
e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
anna_ivan spune:
buna
ne-am intors de la eco din Z6
ne prezentam bine.
OD 4 foliculi de la 10 la 14 mm
OS 3 foliculi de la 10 la 12 mm
endo 7.5 mm
mi-a zis sa mai fac niste injectii pe care le-am gasit doar la farmacia tei Cetrotide se pare ca asta inhiba ovulatia prematura lasand loc endometrului sa se dezv. tocmai am facut una, si maine alta
miercuri ne mai ducem la un eco si pe luni probabil IA DOAMNE AJUTA

PS ovarele m-au durut pana azi. acuma nu ma mai dor
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
viss spune:
sensibila - as vrea sa te ajut/de fapt pe cunostinta ta.eu am facut o rezervare sambata seara pe calculator de pregnyl la o alta farmacie, nu m-am mai dus ca era foarte departe de mine,si aflasem de unirii care era la 10 min. cu masina.ai putea sa te duci tu acolo. da-mi pm. iti dau nr tel. al farmaciei
sabrinela spune:
Buna,viss te rog sa-mi zici si mie tu cati bani ai dat la inseminare,ma refer la dna dr.stii pentru ea,urmeaza sa fac si eu si nu stiu cam cat se da(asta in cazul in care imi face la giulesti si nu la cabinet),multumesc