INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

viss ai mp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

Buna seara fetelor...sper sa reusiti sa parasiti lista aspirantelor...cat mai repede si cat mai multe

Eu sunt in sapt 10 de sarcina, n-am mai scris pt ca nu au fost noutati, dar va citesc zilnic...
sensibila - am si eu o nelamurire...tu ai facut dublu test la 12 sapt? in ce consta? este vb de analiza de sange sau si ecografie? am sunat sa ma programez si m-au intrebat ce fel de eco doresc 2D? 3D? SUNT PUTIN IN CEATA...cam cat a costat si unde ai facut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Elenus, depinde de eco de maine.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

Cum a fost la eco azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

anna_ivan foarte frumos se prezinta foli!!!
bafta multa pe luni!

rallu! sunteti mari deja! te asteptam cu vesti de la dublu test

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

raallu – da eu am facut si DT la 12 saptamani si TT la 16 saptamani parca. Ambele constau in analize de sange si eco 3D. Sau eu asa am facut. Le-am facut pe amandoua la Medlife Unirea si au costat cam 300 lei fiecare dupa cate imi amintesc. Suni la medlife si iti faci programare. Iti recomand un dr acolo cu care eu nu am facut nici una din DT si TT ci o eco de control ca aveam niste firicele de sange. Se numeste dr Arash sau asa ceva. Intreaba de el cand faci programarea. E foarte minutios si mie mi-a placut mult cum a cercetat problema.
Analizele de sange ies in 10 zile, iar eco ti-o face pe loc si ti-o si da, iar la sf can dies analizele de sange se fac niste calculi si iti zice ce risc de sindrom dowm si altele are copilul. O sa it idea un raport. Multa bafta !

e in burtica +33 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

sensibila- multumesc pt raspuns
Tocmai am sunat la medlife si mi-au spus ca DT costa 450 lei (analiza sange 195, iar ecografia intre 250-340(2D, 3D))...mi se pare cam mult...
Am sunat si la sanador (dna dr m-a spus de sanador) si acolo costa cam 350 (analiza + ecografia 2D)

Mergi la inceput

raallu - mergi unde te-a trimis medicul tau. Pe mine la Medlife m-a trimis si la medlife l-am facut. Multa bafta si sa iasa super5 bine analizele ! A si sa nu te duci mai devreme de 12 saptamani ca nu vede mare lucru la eco si ai sansa sa iti faca si vaginala. Asa la 12-13 saptamani mie mi-a facut abdominala.

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

am inteles ca ovitrelle se elimina din corp cam in 10 zile.asa stiti si voi? dar dc are 6500 UI , si e echivalent cu pregnylul nu ar trebui sa se elimine in 7 zile, cate 1000 pe zi?
sensibila, danutza, si fetele care sunt la bucur cezara- voi ati facut/ faceti stimulare in ficare luna, sau o luna da, o luna pauza?eu pana acum am facut varianta nr.2,dar luna viitoare as face din nou, ptr ca sunt pe graba, vine hepatita din spate

LA inceput am facut in fiecare luna, cand incepuse cu Clostybegyt. AM facut 3 luni si apoi am facut o pauza mai mare. Venise vacanta, aveam planuri de plecare, nu imi mai aredea de stimulare. MAi ales ca am fost foarte dezamagita de acest medicament. Cand speram si eu ca in a treia luna o sa ma fac "foliculoasa", ete, ciuciu. Nu a crescut nici un folicul. Adica nimic notabil.
Apoi am facut cu Menopur, o singura luna. Nu am obtinut nimic, M-a a pucat nervi si m-am oprit.
De abia in vara lui 2008, m-am apucat serios de treaba. Prima inseminare am avut-o in decembrie.Am ramas garvida si am pierdut sarcina la scurt timp. APoi, urmatoarea serie am afcut-o in martie. Desi, Cezara, imi recomndase sa astept 3 cicluri si nu unul. Dar s-a inteles cu nebuna? Nu.
Deci, eu nu pot spune ca am facut foarte serios stimulare. Probabil ca daca ma agitam mai mult, aveam copil mare acum. Zic si eu! Nu stiu!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Fetele eu am intrat putin in paranoia ca una din tipele de pe formul de martie-aprilie care avea acelasi DPN cu mine adica 6 martie, a nascut azi.

Asa ca intreb, cine vrea sa aiba parola de la userul comun inseminare ca sa tinaforumul in continuare ?

O trimit oricui cu placere numa sa aveti grija de forum.

varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna ziua,am fost azi la monitorizare z12 si aveam un fol de 17,1mm pe ovs iar endometru nesistematizat de 9,9mm,ce inseamna nesistematizat?am facut pregnylul iar maine dimineata IA.viss am facut pregnyl la giulesti au acolo,ce zceti este bine daca sotul are abstinenta de 30 ore pana maine la IA?

Mergi la inceput