INSEMINARE 58
Raspunsuri - Pagina 17
anna_ivan spune:
fetelor ma cam dor ovarele
sunt in a 5 zi de cm si a 4 de tratament
a mai patit careva?
nu ma dor foarte tare dar le simt grele si asa parca as avea vezica mereu plina
abia astept sa ma duc maine la eco sa vad ce se intampla acolo
mi-e frica de hiperstimulare
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
siema spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_26 buna fetelor, azi am facut a 4a IA .totul a mers bine.acum nu trebuie decat sa astept rezultatul. bafta tuturor ![]() |
Poate numarul 4 e cu noroc! Iti doresc din tot sufletul. Eu sunt abia la numarul 1..sper sa am puterea sa merg mai departe daca nu am succes acum
dankutza spune:
| citat din mesajul lui sabrinela Fetelor am fost ieri la eco z8 a cm si aveam 3 foliculi pe ovs de 10,11 si 13mm iar pe ovd unu de 14m,endometru nesistematizat,m-ia dat viviflor pt endometru,credeti ca mai creste endo de la ovulele astea?acum am emotii si pentru foliculul de pe dreapta,eu am nevoie de cei de pe ovs.Se poate sa ovulezi ininte de a face pregnylul?m-a chemat in z12,si intradevar ova-mitul m-ia subtiat endometrul,ce sa mai iau sa-mi mai creasca(sau mai bine zis sa creasca). maria |
Si eu am avut probleme din cauza Ovamitului. Imi subtiase endometru. AM ramas gravi, la mustata, cu doar 8mm grosime. Mi-au dat Viviflor si cate o spatula de Oestrogel. In 2-3 zile, crescuse endometrul cu cativa mm. O alta varianta ar fi Cycloproginova (pastilele albe numai). La mine nu a dat rezulate. Cea mai buna combinatie, a fost Viviflor cu Oestrogel.
Are timp sa cresca endometrul. De abia esti in ziua 9.
Se poate sa si ovulezi inainte de Pregnyl, dar cum te duci la monitorizare, n-ai cum sa scapi momentul cel mare. Dute la 2 zile si sigur, prinzi ovulatia.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
viss spune:
multumim de informatie mirela.in 15 min am si plecat la Unirea, si am luat de la sensiblue - pregnyl 5000UI- 3 fiole- 400.000 lei vechi.deci concluzia:1 fiola = 133.000 lei si comparativ cu Ovitrelle pe care am dat sapt trecuta 1,5 milioane lei mi se pare strigator la cer ca poate exista asa o diferenta de pret intre 2 produse echivalente
cica pregnylul se pare ca nu prea se mai gaseste pe piata..pai,uite ca urme fine, mai sunt.si sunt fericita ca mi-am umplut si eu frigiderul cu cate ceva..in ce hal am ajuns,sa strang de pe unde apuc, niste puregon, niste pregnyl..eu eram asa fericita, dar pe sotul meu nu l-a impresionat asa mult, ptr el sunt toate otravuri pe care mi le bag in corp, si chiar cu zambetul pe buze.intr-un fel are dreptate,in alt fel e singura mea cale catre copil deocamdata(pana la adoptie),asa ca,si dai si lupta, si dai si lupta![]()
viss spune:
am inteles ca ovitrelle se elimina din corp cam in 10 zile.asa stiti si voi? dar dc are 6500 UI , si e echivalent cu pregnylul nu ar trebui sa se elimine in 7 zile, cate 1000 pe zi?
sensibila, danutza, si fetele care sunt la bucur cezara- voi ati facut/ faceti stimulare in ficare luna, sau o luna da, o luna pauza?eu pana acum am facut varianta nr.2,dar luna viitoare as face din nou, ptr ca sunt pe graba, vine hepatita din spate![]()
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui viss multumim de informatie mirela.in 15 min am si plecat la Unirea, si am luat de la sensiblue - pregnyl 5000UI- 3 fiole- 400.000 lei vechi.deci concluzia:1 fiola = 133.000 lei si comparativ cu Ovitrelle pe care am dat sapt trecuta 1,5 milioane lei mi se pare strigator la cer ca poate exista asa o diferenta de pret intre 2 produse echivalente |

adipapazi spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan fetelor ma cam dor ovarele sunt in a 5 zi de cm si a 4 de tratament a mai patit careva? nu ma dor foarte tare dar le simt grele si asa parca as avea vezica mereu plina abia astept sa ma duc maine la eco sa vad ce se intampla acolo mi-e frica de hiperstimulare Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu |
nu-ti fie frica, si daca faci, trece cu repaus si lichide multe.copil sa iasa!
adipapazi spune:
siema, rez la E2 se da in aceeasi zi. se face din sange, oricand. e bine sa faci si LH ca sa vezi cand ovulezi.
faceti astea 2, ca io nu le-am facut ca nu m-a invatat nimeni, asa ca am suportat punctia, iar foliculii-surpriza, erau goi.
se fac oriunde E2 si LH, in jur de 35 roni unul.