Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

[blue]Buna dimineata si o saptamana frumoasa va doresc.

uite si o ploiesteanca de-a mea! Neatza!!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

si eu Laura. Si eu am o gramada de treaba azi dar nu am chef de nimic.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

si eu Laura. Si eu am o gramada de treaba azi dar nu am chef de nimic.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mie-mi spui de chef!!! dar nu am ce face! am de dat niste rapoarte!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z4 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z14 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z21 CM
Babyblue- Z15 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z21 CM
BlueFlower-+34
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z8 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z11 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z4 CM
Guzelnico- Z17 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+7
Lumy_Clt-+15
Luminita42- Z11 CM;
Lyly_mar- Z12 CM
Mami_vreau- Z14 CM
MayanMistica- Z23 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z30 CM
Sorinake- Z27 CM, HSG pe 29.09, Z10 de la IA
Soricica- Z?

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata si pe care o asteptam cu un Bhcg maaaaareee de tot!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Buna dimineata!
Nu mi-e bine deloc. Ieri m-a durut burta si azi mi s-au dezumflat sanii. Dupa-amiaza merg la Iasi la noua mea dr. dar pana atunci ma strange frica de gat.

_
made in Romania, '73

Libruta, te rugam, lasa stresul si ingrijorarea! Mergi la doctor! Ne gandim profund la tine! Doamne-ajuta!

Sorinuka, este valabil si pentru tine. Sa scanezi testul Beta din ziua 14 de la IA, ca de-alea cu pipi pe ele nu mai primim.

Mergi la inceput

Pup si io ploiestencele cu "chef de munca". Sa aveti o zi usoara!

Luminita, nu te vei plictisi atat timp cat iti vei gasi o preocupare zilnica. E mai rau cand epuizezi toate activitatile. Dar si atunci poti iesi la plimbare, la cumparaturi etc.

Gaaaaliiiiii!

Mergi la inceput

Mayan, ce situatie naspa ai trait. De ce am io impresia ca in Olanda copiii sunt nevoiti sa creasca de unii singuri?

Si acum sa-mi dau cu parerea!

1. Reactia fetitei- normala
Cred ca si nepoata-mea de 3 ani s-ar fi necajit sa vada in farfuria adultilor altceva decat la ea.
Solutia: Gazda trebuia sa manance acea portie diferita sau macar sa-i dea fetitei jumatate din portia ei.

2. Reactia parintilor lui M- inadmisibila
Parintii lui M sigur nu-si mai amintesc felul in care trebuie sa acorzi atentie unui copil. Dar asta nu e un motiv sa-l mustruluiasca ei. Mai ales ca este musafir, chiar si mai mititel, tot musafir ramane.

3. Reactia lui M- normala
Este clar intre ciocan si nicovala. A incercat s-o linisteasca pe fetita (desi scosul afara la rece nu mi se pare chiar o idee buna, ca doar fetita nu era ametita de bautura, ci doar necajita). A incercat sa discute cu parintii lui. Ce le-a spus nu stim, dar daca taica-sau a vrut sa comunice cu tine, e ceva. Felul brutal in care a facut-o, desigur, este impardonabil.

4. Reactia ta- normala
Ti-ai aparat puiul. Desi, cunoscand-o pe fetita si tu puteai preveni criza ei, fie dandu-i portia ta, fie macar impartind-o cu ea (daca "minunata" gazda nu s-a gandit la asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele frumoase.Noi azi facem bagajele ca maine la 10 dimineata trebuie sa fim in aeroport.
Nico iubita la inceput a zis ca nu vrea sa manance din cauza ciulamalei ..de aceea am zis ca nu aveam ce schimba.Ca toate aveau ciulama din aia .
Pe urma a zis ca era din cauza aluatul frantuzesc.Pe de alta parte ideea ca ea sa manance painica aia prajita era mai buna pt ca stomacul ei e in pioneze dupa cum vad.Sincer , fiind destul de gras aluatul frantuzesc si mie mi-a picat aiurea la stomac , daramite ei.
Modul in care s-au comportat ai lui lasa de dorit , avand in vedere ca au o varsta si ar trebui sa stie cum sa reactioneze, experienta spunandu-si cuvantul.
Da n-a fost sa fie asa.
Aseara a facut iar o criza , se pare ca crizele ei sunt foarte dese si din nimicuri.Asa facea si in Romania , acum trebuie depistat daca sunt ca intr-adevar e bolnava sau e teatru pentru a controla pe cineva.
Si ca sa incepi prin a bazai , te tavali pe jos , sa dai din maini si picioare, sa iti provoci durere , pe urma cu distrusul hainelor , sa manance hartie sau orice altceva ce stie ca ma enerveaza, s-a ascuns intre geam si sifonier.
Am sunat-o pe bunica sa si i-am zis tot , ca sa stie .Nu vreau sa ajunga acasa si sa spuna nu stiu ce minciuni.Cu bunica sa la telefon era asa de calma , si se spovedea ca ea nu mai vrea sa vina aici, ca ii e dor de batrana ( ceea ce o inteleg perfect) si ca eu sunt o rea.
Cand am intrat in camera ei dupa ce conversatia s-a inchis pe motiv de credit consumat, se bagase sub birou si pretindea ca tremura de nervi.
Am adus-o jos si a inceput sa-si distruga puloverul de pe ea.I-am explicat ca la cum vorbea de tare am auzit conversatia si daca nu vrea sa vina aici e OK , eu cu forta nu o voi lua chiar daca o iubesc foarte mult.Dar nici in Romania nu ma voi putea duce la cheremul ei, ma duc cand am posibilitate si timp.
Iar daca va vrea sa vina aici sa se gandeasca bine , ca nimeni nu va sta drepti la orice moft de al ei.Are voie sa aiba pareri , opinii dar ca sa creada ca e centrul universului si poate distruge niste oameni dupa bunul plac , asta e inadmisibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut gagicute.
Mayanule, va urez drum bun spre romania.
E clar ca fetita traverseaza o perioada gre, chiar daca e cu stiinta ei sau fara. Un consult amanuntit si o supravechere continua a unui pshiholog cred ca este potrivita. Nu stiu ce psiholog poate avea ea acolo la tara ( ca inteleg ca traieste intr-un sat ) .
Oricum trebuie sa verifici aspectul.
In ce priveste comportamentul tau fata de venirea ei la tine, cred ca ar trebui sa o iei treptat.
Adica, de ex in vacanta de vara, doar pentru vara, dar atentie intr-un cadru organizat. scoala de vara, sau ma rog cum s-o fi chemand pe la voi. pe aici se practica ca copii sa mearga la scoala de vara pana la 14 ani. AU program de piscina, de dans, de excursii pe la muzee, de engleza, etc. mai bine decat sa stea cu cheia de gat pe strazi. Sau macar cercuri din cele amintite...doar pt cateva ore.
Important este sa se integreze intre copii de varsta ei.
Sper sa-i treaca oful pana atunci. Oricum cel mai important este sa nu va despartiti suparate sau prost dispuse. Fa-i un cadou consistent la despartire, ceva care sa-i placa si sa-i ramna o amintire placuta. mai mult iesi cu ea si in romania intre oameni si vezi cum se comporta. Multa sanatate si bafta.
Libruta, dam pupic ...si trece. Multa sanatate.
Mami vreau, la doc am facut cam asa.
Fost si stabilit..acelasi protocol. Gonal f pen 300 ml /zi. Evident incep din Z1 cu decapeptil 0.1ml.
Mi-a facut un control fizic. Este pt prima data cand fac control in cabinetul lui. Are un aparat de eco ff destept.
Anyway a zis ca am ceva fibromute mici ( sau miome a zis ca se cheama ) care nu sunt in uter deci nu deranjeaza o eventuala sarcina.
Nu stiu fece ce Dumnezeu acum si cu astea. El zice ca nu s-au format acum ci sunt mai demult, dar ca nu prezinta nici o problema. Doar trebuie avut grija de-a lungul vietii de mers la controale sa nu cresca si trebue tinute su control. A zis ca ele pot disparea in jur de menopauza cand corpul nu mai produce estrogeni.
I rest despre acupunctura, a zis ca el este pentru, si ca exista in literatura de specialitate studii care sustin ca ar ajuta. Evident ca nimeni nu garanteaza, dar a zis ca vreo 10 proceduri, nu strica...cu siguranta. Oricum 10 sedinta ma costa vreo 150 de euroi.
In alta ordine de ideii, ploiestencelor, las' ca nu cade turnul Effel daca nu sunteti voi harnicute. Lenevire placuta.
Nico, spor la shopinguri
Sorinake, suntem cu tine
Luminita, parerea mea ca o sa-ti fie dor sa te 'hodinesti un pic. Ai fost obisnuita sa muncesti toata viata si acum iti lipseste , e normal. Dar lasa ca nu strica. Poate te va ajuta in subiecul bebe
De munca ai sa te saturi. nu te grabi chiar asa. Invata limba, ca fara asta esti un om handicapat. Inclusiv scris si citit.
Cat despre rubedenii, in general e mai bine si mai usor cand poti adopta totusi o familie. E bine la sarbatori, la intruniri periodice. Ce-ti pasa, dor nu traiesti in casa cu soacra-ta.
Nu te doare gura sa fii amabila doua zile pe luna.
Fruntea sus tuturor, si nu uitati ca asteptam poze indecente de la revelion...inclusiv io.
PS. Gali, Bruna, unde sunteti fetelor? V-ati betivanit tare la Maramu' si nu mai dati semne...
Gali, sper ca tatuca e mai bine.
Hai va pup, ca va pup

Mergi la inceput

Nico mersi de urare; din pacate numai usoara nu a fost ziua de azi!
Mayan drum bun maine!
Mona daca dr a zis ca acele mioame nu reprezinta o problema, nu ai de ce sa iti faci griji! Bafta la stimulare! Sa se lase cu cat mai multe outze bune!
Sa stii ca mie mi se pare ok pretul acupunturii. Am auzit la noi in tara de niste preturi colosale...
Cat despre turn, n-o pica el da' nici eu nu am avut timp sa lenevesc. Am inceput munca din plin!

Laura

Mergi la inceput