Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Mona40 spune:
Gagici iata un site care merita puricat.
Eu l-as pune pe pagina de deschidere.
http://www.advancedfertility.com/ivfstim.htm
Mami vreau, acupunctura e mai ieftina fiindca este subventionata 50% de catre casa de sanatate.
Iar cu fibromutele, char am sa merg la un alt ginecolog sa verific subiectul mai in detaliu.
pup
sorinake spune:
buna, fetele cucuietele!
Am facut azi dimineatza testul hcg, iar maine la 5 dupa-amiaza am rezultatul. Ce-o fi durand atat nu pricep!
mami_vreau spune:
Mona eu stiu site-ul! e super interesant!
Sorinake iti tin pumnii pentru maine!
Laura
ada29 spune:
Buna seara fete,
Am trecut sa va salut,cam aglomerata zilele astea dar seara tot bag un ochi sa vad ce mai faceti
Mult succes celor care incep un nou FIV,Mona,Nico,DD ajuta!
Sorinake bafta la beta mare!
O seara placuta tuturor,
bebenov spune:
Seara buna fetele,
Sorinake ma rog pentru tine.
Libra doamne ajuta sa fie bine.
Mayan imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de momente. Drum bun spre tara si te asteptam cu drag sa ne dai de veste ca esti bine.
Dragi Ploiestence astazi cred ca a fost o stare generala lipsa de chef de munca. Aseara eram disperati (eu si sotul) ca azi trebuie sa mergem la munca.
Fetelor, din pacate, eu am o veste trista: azi a fost operata surioara mea. Dupa 4 doze de metotrexat, 2 saptamani de stat in spital bhcg-ul i-a scazut f. putin si sarcina nu s-a miscat deloc din trompa... asa ca au hotarat s-o opereze. N-am reusit sa vorbesc prea mult cu ea dar, ceea ce stiu e ca, si-a revenit si ca era binisor dupa anestezie. Noroc ca a fost laparo.
Stiti ca va intrebam daca cunoasteti situatii in care metotrexatul nu si-a facut treaba... acum va raspund eu: da, din pacate!!! si era o sarcina extrem de mica.
Va salut pe toate si va transmit un gand bun si un pupic de la pisicutele mele (de la catel - maine seara).
Cu drag,
Mihaela
Libra spune:
Suntem bine.
Am fost la echo sa vedem
. Nu mai este Fasolica lunguiata este Bob rotund, cu toate compartimentele aferente.
Va pup pe toate si va multumesc de ganduri bune. Stiti ca eu sunt mai...
si trebuie sa-mi fac griji.
De ex. UNDE E GALLI
?
Mayan - drum bun spre casa!
_
made in Romania, '73
bebenov spune:
Buna dimineatza!!!
Libra ma bucur ca sunteti bine!!!
Chiar asa ... unde este Galli?
Va doresc o zi buna.
mami_vreau spune:
Neaza!!!!
libra ai vazut ca e totul ok???
Sa-ti traiasca bobuletul! ![]()
Mayan drum bun!
Pe joi!
Bebenov imi pare rau ca nu s-a rezolvat mai usor problema surorii tale dar ma bucur ca e ok dupa operatie... si stai linistita ca se va recupera destul de repede dupa laparoscopie! 
Galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Unde esti?
Laura
Mona40 spune:
Neata gagici,
Hai la cafele 

Sper ca v-a amuzat.
Va urez o zi buna.
Chiar nico, tu cred ca incepi zilele aste Fiv-ul norocos. Doamne ajuta.
Bebenov, multa sanatate surorii tale.
Mayan, 
Ada
Libra, pup pentru bobita