Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Eu am iar - de fapt le-am avut incontinuu - picioarele f umflate. Deja am probleme de respiratie, ca s-a urcat bebe pana in plamanii mei si uterul pana in diafragma. Si trebuie sa stau cumva extinsa, cea mai buna pozitie e ...cu mainile in sus :), asa am cel mai mult loc de respirat. Ei, lasa, ca se termina in curand si incepe greul!!
Ma gandeam deunazi ca incepe sa imi fie frica.
Sper sa pot intra de la spital sa va zic cand nasc. :)
Ultima data era pe 8 februarie, dar pe 12 ianuarie am iar control si probabil atunci se va stabili exact data. Sa am emotii?? :):)

Va pup.

33+

BlueFloricica, cum sa ai emotii?! Tu, draga noastra puternica si stapana pe sine. Asa cum te stim, vei detine controlul deplin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Libruta, tu ce mai faci, noua noastra graviduta?

Aduta, esti in cautare de un nou Raducu?

Mona, ai citit zodiacul nostru pe 2010?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Nico,
Zodiacul La Fecioare...de de pus la rana.....
Auziti fetelor..cica anul acesta se inmultesc...fecioarele....si ca e un an Fertil pentru ele...
Hai...cine mai doreste? Cine mai doreste? ( sa Devina Fecioara)
pup

Sorinake scumpa...testul de z10 nu iese nici la IVF da' decum la inseminare.Din cate stiu eu dupa 14 zile de la inseminare...are sens sa faci un test de urina.
Cel mai sfant ramane testul beta.
Du-te luni si fa unul...sau mai asteapta o zi doau cu cel de urina.
Pupi...fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna seara fete dragi. Eu lenevesc, ceea ce am tot facut zilele astea. Ma chinui sa descarc seria 2 din Heroes ca sa pricep ceva din seria 3.
Aveti grija de voi si va pupic !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Deci trebuie sa ramanem acum in ianuarie gravide daca vrem sa prindem fecioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

FETELOR VA DORESC DIN SUFLET CA ANUL 2010 SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE SI NISTE BEBICI GRASUNEI!

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 5 saptamani!
poze

Nastere usoara, Gratiana! Sa-ti dea DD un bebe sanatos, voios si mancacios!

P.S. BlueFlower, ti-am gasit colega de salon.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Gratiana, nasti in Bucuresti?
Eu am DPN pe 11-12 feb si cezariana probabil pe 8 feb. Asta daca nu se decide bebe sa vina mai devreme.
Eu asa simt, ca o sa vina mai devreme, dar sigur dupa 22 feb, sa fie varsator - ca ta-su :)

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele, la multi ani iarasi, ca nu strica!

Nico, mersi de horoscop, chiar ma gandeam cum mi-o mai fi in 2010!... vad ca Fecioarele sunt multumite,sunt multumita si eu, la Berbeci zice de copii prin luna iulie !

Mayan, am ramas cu gura cascata, ce istorie urata :-(((, imi pare foarte rau ca ti-ai stricat sarbatorile. Sa ma ierti ca zic dar incearca sa mergi mai rar la socrii, in special cand ai si fetita la tine. Nu ai nevoie de judecatori pentru tine si fetita. Cu logodnicul ..mai vezi mai incolo...e timp.

Eu de cand m-am mutat aici, i-am zis sotului ca nu ma voi alinia la toate traditiile din familia lui, mai ales ca atata timp cat a stat in romania, mamica mea nu i-a stat in spate toata ziua si nici surorile. E numai soacra, ca socru a murit tanar, dar mai e frate-su, cumnata cu cei doi copii, unchi si matusi... mama , mama o gloata intreaga. Si au o groaza de reguli intre ei! :-(( Astia cand trimit felicitari de craciun trimit cate 40-50 de bucati!..
Sper sa tina figura cu separarea ca deja sunt cam panicata ca o sa se amestece prea mult. Sunt oameni buni dar nu-s foarte flexibili si au tendinta de a judeca orice nu se potriveste cu valorile lor.

Mona buna hotarare sa parasesti octogenarii!!:-))

Barbatu-meu incepe maine serviciul. Eu..acasa. Dar ma simt de parca si eu as incepe ceva. Ma tot intreaba daca nu o sa ma plictisesc. Cred ca nu, mai am destule de terminat pentru vechiul serviciu (ala din romania),ma mai uit dupa joburi,mai vorbesc cu cei de acasa...etc si se duce ziua. Nu prea imi fac griji din cauza asta.Vom vedea.

Va pup pe toate! serviciu usor pentru cele care incep maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata!
Nu mi-e bine deloc. Ieri m-a durut burta si azi mi s-au dezumflat sanii. Dupa-amiaza merg la Iasi la noua mea dr. dar pana atunci ma strange frica de gat.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa va doresc.
Libruta, ai grija de tine, sunt cu gandul numai la tine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza gagici!

Io's la job, imi savurez cafelutza! imi permit sa scriu un mesaj scurt ca am o gramada de treaba pe urma!

Libra nu te mai gandi la prosti! O sa fie bine! Durerile de burta sunt des intalnite in sarcina asa ca nu ai de sa iti faci griji! Bafta la doctor! Te asteptam cu vesti!

Mayan cate peripetii! Imi pare tare rau ca ai trecut prin toate astea! Imi pare bine ca le-ai taiat socrilor macaroana! Felicitarile mele! Cat despre M nu stiu ce sa-ti zic! Mai ales ca eu sunt mai new si nu cunosc prea bine situatia! Da-ti un ragaz si vezi tu ce vei face! Te pup!

Mona40 m-am scos! Al meu e fecioara! Ce-ai facut la doctor?

Sorinake fa un b-hcg si nu te mai prosti cu teste de urina... Nu sunt elocvente la aceasta varsta a sarcinii!

Va pupacesc pe toate!!!

Laura

Mergi la inceput