Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 10
MayanMistica spune:
Dragele mele va urez un sincer La multi ani , pe 2010 si sa aveti parte de cele mai mari realizari.
Imi cer sincer iertare ca nu am putut intra dar am avut niste peripetii de mama mama ...
Sa incep cu ziua de 31 dec..
Am fost la socrii , toate bune si frumoase ..ne-am jucat niste jocuri , mancat , baut sampanie la 12 noaptea , artificii etc.A doua zi pe 1 ian , ne-am trezit ca tot omul pe la 2 dupa amiaza , am luat micul dejun
si am plecat la sora lui pentru cateva ore.
Pana aici a fost ok.La intoarcere , eu am zis ca ar fi fost mai bine daca mergeam acasa de la pranz, dar domnul a vrut sa manance la ai lui.
A facut maica sa niste pateuri de la cutie umplute cu un soi de ciulama .
Cred ca in cutie erau doar patru , iar noi eram cinci la masa.Pe al cincilea in loc de pateu ( aluat frantuzesc) a pus altceva.Ala era al ficamii.Eu am simtit ca ceva se va intampla ca am vazut diferenta da n-am zis nimic din politete.
Cand a fost sa orneze cu cranberry sos a pus numai pe alea patru si pe al Anei n-a vrut sa puna , ca sa se cunoasca diferenta dintre adult si copil.
Femeie pune si pe ala , ca eu o stiu pe fimea si o sa avem circ.Ca nu , ca e copil si sa vada ea diferenta.
In secunda aia am vrut sa ma imbrac si sa plec.Doar gandul ca iese scandal , ca n-aveam cu ce pleca de acolo singura la ora aia tarzie fiind si 1 ianuarie.
In fine le pune pe masa , fimea mofturoasa zice ca nu mananca.Bun , fiecare ne mancam portia , ea se pune pe bocit ca dece n-a avut ca al nostru.Si plangea nu se incurca.Am incercat sa ii explic ca femeia n-a avut decat 4 bucati si s-a gandit ca pateul ala sa nu ii faca mai rau la stomac , ca si asa vad ca e cu el in pioneze.
Ea nimic , nu pricepea si pace.
O ia M de mana si o scoate afara in frig , cica sa o calmeze.Ies dupa el si o bag pe Ana in casa , iar lui ii zic ca ar fi cazul sa ia o vacanta scurta pt ca nu ii tolerez un astfel de comportament.Atunci ma scoate el pe mine afara ca sa vorbim si incepe sa zbiere.Ii zic sa termine cu tonul ala ca nu ma sperie.
Intru in casa si ce vad : fimea la masa , si masa lu M zbiera la ea.Ma abtin sa nu ii dau babei una si o iau pe Ana in hol sa o duc sus.Cand sa ies eu pe usa , tasu lu M incepe sa urle la mine ca fisu are dreptate.Si masa la fel.
Si poc ! fetelor ma trezesc cu un pahar cu apa in ochi.
In secunda aia am vazut verde.Nu stiu cum de nu i-am tras una peste ochi .A vazut ca ma uitam urat la el si incepe sa zbiere: dece nu ma pocnesti? haide da-mi una daca asta vrei!
Nu i-am tras una , am luat-o pe Ana sa o duc sus , dar imediat a intrat cu noi pe hol ca ii pare rau .
I-am zis sa ma lase in pace si am dat sa urc treptele.M-a tras de picioare de am zis ca dau cu gura in scari , si cand m-am vazut jos ..fetelor asa i-am tras una cu palma stanga de a vazut stele verzi.
Si ma mir ca eu nu sunt stangace..
Zic: mata si tactu poate sa zbiere la cine vor ei.Da nu la mine si la copilul meu.Am urcat in camera si n-am coborat la masa cu desi ca el a venit sa ne cheme.Doar la desert a vrut Ana sa coboare , cu conditia daca cobor si eu cu ea.
In fine asta a fost ziua noastra de 1 ianuarie.
Azi pe 2 ian ..am fost la piscina si de bine ce am fost ..Ana mea a alergat si a alunecat .A cazut cu capul de gresie , noroc ca nu si-a spart capul.Are in schimb un ditai cucuiul si vad ca varsa in continuare ca si in zilele precedente.
Miercuri o duc la doctor in Romania sa vad ce si cum.
Acum stau in dubiu la relatia cu M: ce sa fac? Pentru ca mie nu mi-a placut faptul ca nu le-a zis alor lui nimic de fatza cu mine referitor la cele intamplate.El zice ca le-a zis dupa aceea , dar pe mine sincer nu ma incalzeste cu nimic si inafara de asta eu nu vreau ca ai lui sa-mi trateze si viitorul copil asa.E treaba lor cum si-au crescut copiii , nepotii sau cum a incercat sa-si dreseze cainele.
M stie ca eu la ai lui nu mai calc si daca treaba asta se intampla in casa mea ii pofteam politicos sa se calmeze cu o gura de aer curat pana in Eindhoven.
Va pup pe toate si va doresc tot ce e mai bun pe lume si sa fiti fericite.
MayanMistica spune:
Pe 9 ian e specialul ala de dans da eu ma gandesc sa ii zic fostei sa-si comande tortul ptr special in alta parte pt ca eu plec in Romania si nu stiu cand ma voi intoarce.
In cazul in care nu voi veni pr 6 ian , adica a doua zi ..pt ca pe 5 ian plecam acasa ..sa nu ii las cu promisiunea ca le-as face eu tortul.
Nu e vina lor ca am eu probleme cu M.Si la o adica fata si linistea mea sunt mai importante decat 1000 de specialuri.
sorinake spune:
Buna dimineatza!
Of, Mayanule, prin cate mai treci si tu acolo! Orice decizie vei lua, cu siguranta va fi cea mai buna pentru tine si fetita ta!
Eu am facut un test in z10 de la IA care a iesit negativ. Mergem mai departe si cu speranta in suflet speram sa reusim! Acum astept rusii si incep din nou stimularea pentru o noua IA. Asta e!
Libra spune:
La multi ani fericiti! fete dragi
Am citit si m-am minunat 

(inca o data) de frumusetea si originalitatea urarilor, uraturilor si sorcovelor!
Va urez un an mai bun, cu impliniri (
), liniste si bucurii!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Mereu a voastra,
Elena
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Salutare fete cochete,
Am savurat un siropel pe PRO si am trecut sa va salut.
Gratiana77
multumim de urare,o nastere usoara sa ai si un bb sanatos.Sa mai treci pe la noi
Mayan
Sorinake
Libra,un an linistit si fericit si pt.voi
Galli???? Amy?????
O duminica placuta sa aveti,
blue_flower spune:
Si eu ma minunam ca nu e activitate pe forum si cand colo....Mayan are activitate de nu mai poate....
Mama, mama....pai oamenii aia sunt atat de ...latini? Ca asemenea comportament lasa sa se intrevada un caracter mai vulcanic decat par a avea olandezii.
Of....vezi ca nu e neaparat f ok ca are varsaturi fata ta, acolo nu poti sa o duci sa o vada un doctor? Are si dureri de cap?
In rest....inima te va calauzi in meandrele relatiei/relatiilor cu minunatii barbati.
Sorinake, imi pare rau pt test negativ. Speranta si rugaciune! Si putere! Ai grija de tine.
Libra, ce face bebe? Cum te simti?
Eu am iar - de fapt le-am avut incontinuu - picioarele f umflate. Deja am probleme de respiratie, ca s-a urcat bebe pana in plamanii mei si uterul pana in diafragma. Si trebuie sa stau cumva extinsa, cea mai buna pozitie e ...cu mainile in sus :), asa am cel mai mult loc de respirat. Ei, lasa, ca se termina in curand si incepe greul!!
Ma gandeam deunazi ca incepe sa imi fie frica.
Sper sa pot intra de la spital sa va zic cand nasc. :)
Ultima data era pe 8 februarie, dar pe 12 ianuarie am iar control si probabil atunci se va stabili exact data. Sa am emotii?? :):)
Va pup. 

33+ 
Mona40 spune:
Gagici,
La multi ani Turturor fetelor frumoase si inimoase
Nici la noi n-a fost pe roze revelionul.
Am nimerit intr-un anturaj de Octogenari, cu muzica de proasta calitate, muzica anilor 70, poate nici aia, mancare de duzila la colt de strada....
Ne-am mancat unghiile si am tulit-o intr-un bar Dublin..si ne-am facut de cap vreo cateva ore.
Nu conteaza, cum zice maica-mea...nu conteaza petrecerea ...conteaza...ca anul sa fie bun.
Deseara am rand la doc sa stabilim protocolul urmator.
Va pup pe toate si va urez din inima, multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
Multumesc Domnului ca v-am cunoscut si ca va aud si va duc dorul tot timpul.
Mayan, imi pare rau de intamplari.
Du-te acasa...si vezi tu ce faci cand te intorci. E bine sa iei o pauza inainte de a lua o decizie.Multa bafta si sanatate fetitei.
Va pup pe toate...ca tre sa plec...E inceput de an si e jalanie...cu toate bilanturile si toate doc...
Va pupic
guzelnico spune:

Ada29- Z3 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z13 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z20 CM
Babyblue- Z14 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z20 CM
BlueFlower-
+34
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z7 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z10 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z3 CM
Guzelnico- Z16 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-
+7
Lumy_Clt-
+15

Luminita42- Z10 CM;
Lyly_mar- Z11 CM
Mami_vreau- Z13 CM
MayanMistica- Z22 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z29 CM
Sorinake- Z26 CM, HSG pe 29.09, Z9 de la IA
Soricica- Z?
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata si pe care o asteptam cu un Bhcg maaaaareee de tot!
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)

guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 FETELOR VA DORESC DIN SUFLET CA ANUL 2010 SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SANATATE SI NISTE BEBICI GRASUNEI! 36+ (Amaris-Stefania)AMR 5 saptamani! poze |
Nastere usoara, Gratiana! Sa-ti dea DD un bebe sanatos, voios si mancacios!

P.S. BlueFlower, ti-am gasit colega de salon.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake Eu am facut un test in z10 de la IA care a iesit negativ. Mergem mai departe si cu speranta in suflet speram sa reusim! Acum astept rusii si incep din nou stimularea pentru o noua IA. Asta e! |
Sorinuka
, dar beta ai facut? De ce te bazezi tu pe teste?
(Amaris-Stefania)