Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Florentina_C spune:
| Citat: |
Cora ,chiar asa,vrem pupicii de molipsire,ca si eu ma apuc de treaba chiar de la sf anului ,ca pleaca uritii ,in ian. am sa incerc cam pe de rost,am tot incercat cu calculatorul de ovulatie dar nu ma incred ,dar din febr imi fac curaj pt o a2a IAAsa ca bafta la fetele aspirante ,sa ne fie cu noroc noul an ![]() |

si pt Ariannasi pt toate fetele.

. Hai bb
, hai si la fetele mele.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Cora imi pare rau pt z1. Dar...lasa ca sigur luna viitoare se prinde bb . Pai...cu atatia pupicei de molipsire. Nu am uitat de ei...Uite, vin acum acum: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Asa mai merge....
Flori
Dragaica spune:
Fetelor cu-i aici frate cu atatea pupaceli ![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
6+
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor cu-i aici frate cu atatea pupaceli http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire 6+ |
Pai si tu tb sa ne pupacesti...tot de molipsire
Lia73 spune:
fetele imi cer scuze ca n-am mai intrat..dar nu ma simt f bine..abia astept sa merg maine la medic sa vad ca paunita sau paunitul e bine la mami in burtica...de 2 zile ma doare burta incontinu si nu-mi trece nici cu nospa
...poate e de la trompa taiata poate nu habar n-am...va pupacesc pe toate

+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 fetele imi cer scuze ca n-am mai intrat..dar nu ma simt f bine..abia astept sa merg maine la medic sa vad ca paunita sau paunitul e bine la mami in burtica...de 2 zile ma doare burta incontinu si nu-mi trece nici cu nospa ...poate e de la trompa taiata poate nu habar n-am...va pupacesc pe toate ![]() +8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Incearca sa te linistesti,stiu ca e greu,dar poate da Domnul si o sa fie bine....ai facut ceva efort?
cora79 spune:
Fetelor va pupacesc pe toate si va doresc sa deveniti mamici repede![]()
![]()
Am absentat un pic,caci am avut o misiune tare ingrata in seara asta. Poate ati vazut pe la tv un baiat impuscat la vanatoare,era vecinul meu ,iar eu am fost cea care a trebuit sa ii anunt baietelul de 5 ani de cumplita veste,nu ma intrebati cum a fost

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui trutzi Flori eu nu primesc -icei ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Neata si de la mine si de bb al meu
.
-icei pt toata lumea, dar si unul
special iin dimineata asta pt trutzi.Pe mine m-a durut putin capul ieri dupa masa....aseara s-a lasat cu mari dureri de cap si cu
. Am
tot ce am mancat, pana si jumatate de mar care reusisem sa il rontai, cica la masa de seara (altceva nu am reusit sa mananc). Am luat si o jumatate de pastila de algocalmin pe la 4 dimineata ca nu mai rezistam de cap , dar nu am avut timp de regrete caci in 3 minute... am
si pe ea.Intrebarea mea pt fetele care stiu: sunt normale starile astea de la 5 sapt si 4 zile. Mai ales durerile de cap, sunt normale?
pt cora, jesia, eleia,lia, draga, babi, arianna, alysa,lorin,mvb, trutzi, polo, aystea, ale. Scuze daca am uitat pe cineva. 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***

,in ian. am sa incerc cam pe de rost,am tot incercat cu calculatorul de ovulatie dar nu ma incred ,dar din febr imi fac curaj pt o a2a IA