Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 6
polo spune:
Prezenta sunt si eu. Va pup si asteptam vesti bune de la burtici.
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,acum ca avem provizii in burtica putem sta non stop la calculator sa vorbim...va
pe toate
Dragaica spune:
Neata fetelor,
si de la mine, mama ce repede trec sarbatorile, ce repede trece timpul cand te distrezi.
Noi am plecat de joi dimineata si ne-am intors sambata seara, a mancat ca o sparta, ne-am relaxat, am fost dadacita de toata lumea
.....tare-i bine sa fii
, sotu graviteaza-n jurul meu ca pamantul in jurul soarelui.........va place ce complimente-mi fac, ce comparatii 

Dupa ce mananc un pic a o burtoaica de zici ca sunt in luna a 4 a, toata lumea-mi zice ca se cunoaste burta, ce mai am luat o toti razna.
Mai am putin pana miercuri, nu mai am stare, abia astept sa-i vad/sa-l vad 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
5+
cora79 spune:
Polo,Draga va pup

Draga sa papi bunatati sa creasca fetita si baietelul
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Arianna pupicei si pentru tine

Heeeeeiiii,dar unde sunt toate burticoasele noastre cu pupiceii lor de molipsire,ne-au abandonat?

Eu sun ziua 2 a cm ,dar sper ca luna viitoare dau lovitura,incep anul in forta,cine stie poate imi face si mie mosul un cadou frumos,chiar daca mai tarziu![]()
Asa ca vrem pupiceii de dim8ineata,pranz su seara,please![]()
![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Arianna pupicei si pentru tine ![]() ![]() ![]() Heeeeeiiii,dar unde sunt toate burticoasele noastre cu pupiceii lor de molipsire,ne-au abandonat? ![]() ![]() ![]() Eu sun ziua 2 a cm ,dar sper ca luna viitoare dau lovitura,incep anul in forta,cine stie poate imi face si mie mosul un cadou frumos,chiar daca mai tarziu Asa ca vrem pupiceii de dim8ineata,pranz su seara,please "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora ,chiar asa,vrem pupicii de molipsire,ca si eu ma apuc de treaba chiar de la sf anului ,ca pleaca uritii
,in ian. am sa incerc cam pe de rost,am tot incercat cu calculatorul de ovulatie dar nu ma incred ,dar din febr imi fac curaj pt o a2a IAAsa ca bafta la fetele aspirante ,sa ne fie cu noroc noul an
trutzi spune:
Prezenta si eu
Cu intarziere dar, m-am prezentat la apel 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
cora imi pare rau ptr z2
Sigur o sa primesti un cadou de la mosu cu intarziere 
eleia la tine a venit mosu cu II, ca noi eram in aceasi zi
Iti tin pumnii 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui cora79 Babi-hai cu vesti bune despre samburel ![]() ![]() ![]() Floricica este valabil si pt tine ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Coranoi credem ca luna viitoare il vizitam pe dl.
.La inceputul lui Ianuarie...si de abia astept sa am vesti bune, bune de la bebe
.Azi m-a durut putin capul...am incercat sa adorm ...am atipit putin si mi-a trecut. Durerile de cap sunt normale in timpul sarcinii,nu?
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui cora79 Arianna pupicei si pentru tine ![]() ![]() ![]() Heeeeeiiii,dar unde sunt toate burticoasele noastre cu pupiceii lor de molipsire,ne-au abandonat? ![]() ![]() ![]() Eu sun ziua 2 a cm ,dar sper ca luna viitoare dau lovitura,incep anul in forta,cine stie poate imi face si mie mosul un cadou frumos,chiar daca mai tarziu Asa ca vrem pupiceii de dim8ineata,pranz su seara,please "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora imi pare rau pt z1. Dar...lasa ca sigur luna viitoare se prinde bb
. Pai...cu atatia pupicei
de molipsire. Nu am uitat de ei...Uite, vin acum acum:

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***