Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 8
beluistef spune:
Buna dimineata
Florentina stai linistita ca sunt normale starile astea, insa incearca sa nu apelezi tot timpul la medicamente pentru ati potoli durerea de cap, pentru ca nu este indicat sa iei nimic in primul trimestru de sarcina. Ce este acceptat sa iei este doar cate o jum. de paracetamol, dar alte medicam. nu, in special algocalmin. Mie asa mi s-a zis de catre medic.
La mine
a inceput pe la 6 sapt, tinand cont ca te apropii de sapt 6, sunt normale starile si sa dea Domnul sa nu iti devina mai rele, cum am patit-o eu.
si de 5 ori pe zi si nu puteam manca nimic. Nici acum nu ma omor cu mancatul, dar au mai cedat un pic starile alea urate. Imi este tare ciuda ca nu pot manca FRUCTE, abia inghit cate ceva si atunci ca imi este pofta ( singurele ce le-am mancat pana acum au fost ananas-fruct-nu compot, struguri----dar doar cate o sg. data---mai mult strica
).
Asa ca nu te stresa ca il strezesi si pe samburel, stai calma si gandeste-te ca atat timp cat iti este rau lui bebe ii este bine, inseamna ca el se dezvolta, iar organismul secreta multi hormoni si incearca sa primeasca noul " organism "
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Buna dimineata Florentina stai linistita ca sunt normale starile astea, insa incearca sa nu apelezi tot timpul la medicamente pentru ati potoli durerea de cap, pentru ca nu este indicat sa iei nimic in primul trimestru de sarcina. Ce este acceptat sa iei este doar cate o jum. de paracetamol, dar alte medicam. nu, in special algocalmin. Mie asa mi s-a zis de catre medic. La mine a inceput pe la 6 sapt, tinand cont ca te apropii de sapt 6, sunt normale starile si sa dea Domnul sa nu iti devina mai rele, cum am patit-o eu. si de 5 ori pe zi si nu puteam manca nimic. Nici acum nu ma omor cu mancatul, dar au mai cedat un pic starile alea urate. Imi este tare ciuda ca nu pot manca FRUCTE, abia inghit cate ceva si atunci ca imi este pofta ( singurele ce le-am mancat pana acum au fost ananas-fruct-nu compot, struguri----dar doar cate o sg. data---mai mult strica Asa ca nu te stresa ca il strezesi si pe samburel, stai calma si gandeste-te ca atat timp cat iti este rau lui bebe ii este bine, inseamna ca el se dezvolta, iar organismul secreta multi hormoni si incearca sa primeasca noul " organism " ![]() ******************************************************************* Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
beluistef multumesc mult, mult pt raspuns. M-ai mai linistit. O sa incerc sa intru si la odisee, la delfinasi iulie-august, acolo unde esti si tu. Bine ca am
algocalminul, nu stiam ca face asa rau, auzisem din contra ca e acceptat.Ne "auzim" la delfinasi. Multumesc din suflet inca o data.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Cu placere
si alta data .
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
trutzi spune:
Neata!
flori multumesc ptr
-icei 
cora nu am vazut stirea, imi pare rau 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
neata, am facut si noi ochisori de vreo ora jum, dar nu ne-am ridicat din pat ca ne incearca o greata 
va pupacesc pe toate de molipsire 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
babi cum a fost la
???

fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
babiela spune:
a fost bine, la ecografie bebe are 5 sapt si 2 zile. deocamdata mi-a zis sa iau acid folic in continuare, analize nu mi-a dat sa fac, ma chemat peste 3 sapt si atunci fac si analizele. 
si de un
aici pe pamant 
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela a fost bine, la ecografie bebe are 5 sapt si 2 zile. deocamdata mi-a zis sa iau acid folic in continuare, analize nu mi-a dat sa fac, ma chemat peste 3 sapt si atunci fac si analizele. ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
Bravoooo. Ma bucur ca e totul ok.
Babi tu ce zici, ar fi prea devreme pentru mine pt o eco? Ma cam bate gandul sa fac o vizita la
. Tu ce fel de ecografie ai facut??

fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
babiela spune:
ecografie transvaginala am facut, nu eram sigura ca o sa-mi faca si ecografie, poti sa suni la cabinetul unde vrei sa mergi sa intrebi,dupa calendar cate sapt ai?
si de un
aici pe pamant 
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Lia73 spune:
buna feteleeeeeeeeeee
bebe este bine l=am vazut cum face tumbe nu sta locului ![]()
..doar ca an uterul fibromatos si d'aia ma doare burta..nu are ce sa-mi faca..asha ca tre sa stau la orizontala
+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita