Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 17
Libra spune:
Laura - Bine ai venit la noi! Sper ca te vei simti bine cu fetel inimoase si intelepte. Vei vedea ca aici orice problema are rezolvare iar bucuriile si necazurile se impart egal cu toate surorile.
Bebenov - sper ca sora ta e mai bine si dr. v-a lamurit de ce scade beta greu.
Nico - am mai auzit de FIV-uri la Giulesti pe trompe infundate. Se pare ca "infundarea" nu inseamna neaparat hidrosalpinx. Daca e asa cum spui tu, cred ca multe "infundate" ar putea sa le ceara socoteala.
Mona
si Mayan
- experienta si-a spus cuvantul. Sa speram ca Amy a inteles esenta, a luat ce-i bun si nu se supara. Un compromis a atras altul si iat-o legata de maini si de picioare. Fii barbata Amy, timpul le rezolva pe toate. O sa se sature el de tot si o data o sa puna piciorul in prag si limpezeste tot. Poate are nevoie de o motivatie? Un posibil castig sau o o posibila pierdere...?
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Dulce Mayan - acum 5-6 ani sotul meu nu voia sa auda de spermograma. Cat despre FIV... nici nu putea fi vorba pana nu demult. L-am luat repede, i-am expus programul si costurile, l-am pus in fata faptului implinit si iata-l atat de fericit incat nici nu-si mai aminteste cu ce era si cu ce nu era de acord. Fa-l sa simta importanta lui in cadrul FIV si efortul MARE pe care TU il vei depune ca sa faceti un copil. Este esential ca EL sa-si doreasca acest copil.
FIV-ul nu mi s-a parut dureros sau complicat. In afara de balonare si un autocontrol permanent... nu simti mare lucru. Cel mai greu e sa astepti 14 zile dupa ET. Iar pt el cel mai greu e sa nu faca sex.... cine stie cat timp dupa "donare".
Doamne ajuta!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
AMY draga, ai avut atatea incercari incat ma tem sa nu uiti de tine, de dorintele si planurile tale, de viata ta. Daca uiti tu... altii isi amintesc mai greu. Din cate stiu eu, balantele nu prea sunt dispuse sa traiasca la infinit viata altora. Sunt foarte intelegatoare, pana intr-o zi. Domnul sa te aiba in grija!
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Multumesc fetele de sustinere. Bun venit noii suricate, sa te pregatesti sa auzi tot felul de traznai de la noi, si bune si rele, si de prajituri si de butoi de muraturi, si de ciufuleli pt soti, si de certuri cu piticii, si de bebici miscatori in burtici. Te vei obisnui cu noi, intr-un cuvant, cu zuzele. ![]()
Mayan, si eu sunt de parere sa o iei incet, poate sa incerci sa vezi care era viata ei in Romania si poate asta va explica comportamentul ei, incercarea ei cum zice Mona, de a va atrage atentia.
Libruta, pup burtica.
Nu mi-ati zis ce e cu aduta si cu galli???
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Salutare fete,
Am citit pe diagonala,ma bucur ca sunteti ok.Noi am avut musafiri pana azi,a fost frumos Craciunul,a trecut repede si nu-mi vine sa cred ca mai sunt doua zile din anul asta.
Bun venit Bebenov si Mami_vreau

Amy,la cat sunt de obosita nu stiu ce sa-ti zic decat ca te strang tare in brate
si sa nu uiti ca anul 2010 e un an de nota 10,musai.
Nu stiu nimic de Galli.Pup trupa,ma apuc de adunat pe aici ca asa nu se mai poate
O seara placuta tuturor,
guzelnico spune:
Tocmai cand vroiam sa o dau disparuta pe Ada, iaca ce apare ca o floare si dispare ca o boare. Hai cam fost "poietesa"!![]()
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Nico - am mai auzit de FIV-uri la Giulesti pe trompe infundate. Se pare ca "infundarea" nu inseamna neaparat hidrosalpinx. Daca e asa cum spui tu, cred ca multe "infundate" ar putea sa le ceara socoteala. |
"infundate" cu bebe sau fara?

Cineva de la Hidrosalpinx (parca Tamaryllis), zicea ca niciun dr normal la cap nu se apuca sa faca FIV daca exista suspiciune de hidro.
Pe mine m-a convins dr care mi-a facut laparo, dupa ce mi-a explicat foarte plastic si mi-a aratat cum arata o trompa bolnava.
Pt cele interesate, voi face trimitere catre un link (sa-l gasesc mai intai, ca io am conspectat in agenda mea
guzelnico spune:
Am gasit informatiile despre infertilitatea tubara:
http://www.cnaa.md/files/theses/2008/12542/alina_hotineanu_abstract.pdf
Aveti rabdare sa cititi macar cap. 5.3, 5.4, Concluzii, Recomandari practice, Rezumat.