Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 18
galliciana spune:
hello,hello, hello, dont shoot the messenger!!![]()
it is not me!![]()

is my phantom![]()
![]()
![]()
libra,felicitari!!!!!!!!!
bebenov,wellcome back, mami_vreau welcome!!!

incerc sa trec pe prima pagina!![]()
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Libra spune:
Am vorbit cu Sefa, au ajuns cu bine acasa. O sa intre si ea cand prinde loc la computer.
Pana atunci, ii ducem dorul...
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Oops, vorbesti de lup si Sefa la usa.
Iertare, stapana, voiam sa linistesc fetele.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Libruta, te-ai linistit in privinta saculetului tau? ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
M-am uitat si la alte poze pe net, se pare ca nu-i musai sa fie rotund. M-am mai linistit, ca n-am incotro.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| citat din mesajul lui galliciana Party,tommorow-BEBENOV!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Asteptam cu interes

de bucate se ocupa Ani si Mayan. Sper!
_
made in Romania, '73
sorinake spune:
buna, fetele! 
Nico, eu am facut laparo pentru trompele care erau infundate , dar nu am avut si nu am hidrosalpinx. Erau nist aderente care blocau trompele. Din pacate, numai una a reusit dr sa o desfunde, cealalta fiind infundata chiar la intrarea in uter.
Acum, am niste dureri de burta exact ca de cm.
La cate zile trece efectul pregnylului, stiti?
amy2007 spune:
Fetele, am editat toate mesajele din ultimele zile. Nu se stie cine balaureste pe forumul asta. Va pupacesc si bun venit celor 2 absente.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
sorinake spune:
| citat din mesajul lui galliciana sorinake,clocire placuta!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
ce clocire, Galli? Ma doare rau burta si imi vine sa plang de ciuda! Simt de parca maine imi vin uratii aia!!!!!!!!!!!!!!!!!!