Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 16
Mona40 spune:
Eu fete cred ca din contra...te afecteaza si mai tare cand iti vezi propriul copil cu "fite" de-ti vine sa-l strangi de gat. Dar il iubesti si n-ai pe cine da vina, sau mai bine zis n-ai scuze.
Cand e al altuia, responsabilitatea e mai mare...ca cica esti fara inima...bla , bla, bla...
Amy, e clar ca sit voastra nu e simpla. Poate ca daca copii ar fi venit la voi acasa si ar trebui sa fie numai cu voi doi...fara bunic ( care sunt dispusi sa ierte tot ) v-ar fi mai usor sa-i educati.
Oricum iti dorim multa putere.
Mayan, si la tine treaba-i oabla. Psihologia copilului care nu stie cui si cat apartine , e complicata. Are si ea nevoia sa fie in centrul atentie si asa se manifesta. trebui mult timp si rabdare sa ii oferi siguranta de sine si senzatia ca e iubita oricum .
Numai timpul si rutina de a fi impreuna ar putea imbunatati lucrurile. Asa..de o vacanta...ii ceri prea mult. Incearca sa inchizi ochii si trateaz-o cu blandete. Dupa ce pleaca o sa-ti para rau ca ai fost aspra cu ea.
Da-i un pupic din partea noastra.
Mona40 spune:
Mami vreau...bine ai venit...
Si sper sa nu scazi prea mult in greutate...ca devii repetenta..
Ba chiar sa urci ca 9 luni nu cred ca ai sa faci dieta.
Cred ca ai ajuns la topicul potrivit. Este un remediu impotriva stresului...minunat.
Parca ne-am mai intalnit si pe la alte topicuri deci, bine ai venit.
Imi pare rau de prob tale, sper sa reusesti si sa devii mamica in curand.
Dupa cum a spus si Guze, noi ne dam cu parerea despre orice si oricum, uneori mai acid, uneori mai voalat dar intotdeauna cu bune intentii.
Si daca veni vorba, ia bagati si vopi o colinda doua...pentru saracutele de peste mari si tari
Mayan, aschia nu sare departe de trunchi. Misto frunze a facut mezina.
MayanMistica spune:
pofta mare!
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Christmass/100_4076.jpg
guzelnico spune:
Mona, si de ce ma rog trebuie sa se ocupe Amy a noastra de educatia unor copii care au mama si tata? Nu e suficient ca-i iubeste si isi petrece vacantele/ timpul liber cu ei? Ea isi va indrepta atentia catre bebelusul ei de la anul.
Nu crezi ca fosta se poarta asa tocmai pt ca stie ca a fost rapid inlocuita cu o persoana calda, frumoasa, iubitoare, pe care inclusiv copiii o plac foarte mult? Asta mai lipseste sa se duca nazdravanii acasa, sa-i zica "Asa ne-a invatat Amy!". Cred ca a doua zi se muta in alta tara, numai ca sa-i fie dificil tatalui sa-i vada pe copii.
guzelnico spune:
Mayan, ai o fata creativa si talentata!
Sa-ti ajute DD s-o aduci langa tine for ever! 
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica fete noi plecam sa ne plimbam cu bicla.va pupam |
Plimbare placuta!

bebenov spune:
[quote]citat din mesajul lui guzelnico
Cat de mare era sarcina? Sora ta cum se simte acum? Nu i-au facut eco sa vada ce se intampla?
Multumesc pentru raspuns.
Avea 2 saptamani si vreo 3 zile si era incetata din evolutie. E internata in Iasi la unul dintre cei mai buni doctori de acolo. Si mie mi s-a parut ciudat ca nu i-au mai facut nici o ecografie de la internare.
Si eu am trecut prin asa ceva in martie... si nu mai am trompa stanga. Ea, saracuta are o dulceata de fetita.
Va pup