Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, fete dragi!

Azi- pauza de ... Asa scrie, asa facem.
Am stat la barfa cu draguta mea cumnatica. E clar ca ii lipseste mamica. Oare cand s-o desprinde de ea?! Are doar ... 25 de anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Pentru ca e greu sa te obisnuiesti cu fitele, mofturile si alte capricii ale altor copii, carora tu nu le poti impune nimic, ci doar sa te supui.

Cine a zis asta ca trebuie sa te supui? Aici e greseala mare , nu trebuie sa te supui nicicum , chiar daca e al tau facut de tine.
La noi nu exista supunere , exista limite pana unde are voie sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ms Mayan, voiam sa aud si parerile voastre. Editat din motive de siguranta .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Amy, sper ca nu te indoiesti nici o clipa ca tot ce-ti spun iti spun cu dragoste. Daca nu mi-ar pasa nu mi-as obosi tastele si neuronul.
Foarte rau ca nu au semnat nimic. Boala lunga...moarte sigura ...parca asa era zicala...
Oricum aici este greseala. Atata timp cat lucrurile nu sunt clare, ele dau nastere la discutii.
Cat ar fi de dureros dl tau trebuie sa ia o decizie pentru a incepe o noua viata. Si TOTUL trebuie facut scris in fata Notarului/avocatului..etc. In rest BLUF total.Inteleg ca e vorba de multi bani, ba mai mult...de sentimente fata de o casa pe care a agonisit-o el in atatia ani de munca....dar nu se poate cu fundul in doau lunte.
Odata ce s-au despartit si el a acceptat ca ea sa ramana in casa cu copii...ea are dreptul la intimitate.
Nu o sa se simta umila si dependenta toata viata ca dumnealui a avut bunavointa sa o tolereze in casa ....lor....
Daca nu...au 3 variante..
ori vand casa si impart banii

ori ramane el in casa si-i da ei banii cuveniti....si traieste cu cine vrea el si casa e A LUI

Ori ramane ea, da banii si casa e A EI.

Apropos, tampenia asta cu ...iti cedez tie partea copilului...va va costa f mult in viitor.
Cel mai cinstit ar fi fost sa imparta totul in mod egal si apoi el sa-si aduca aportul la cresterea copiilor in mod echitabil conform unei intelegeri scrise in fata notarului.
Asa....i-a dat ei partea copiilor...si ea continua sa suga din banii vostri comuni ( ai tai si ai lui...ca o noua familie ) ca si cum el nu ar fi cedat deja suficient.Stiu ca sunt voci care ar zice...sarmana de ea...si este...ca , ca sa cresti doi copii nu e usor..fara partener...dar aici nu cred ca e cazul. E vorma de bani ( multi bani, de dorinta de a produce suferinta, si de orgolii
Da cine's eu...mi-am dat si eu o parere...
Mayan

Mergi la inceput

Si ca sa nu par un balaur rau iti garantez ca daca vei face ce ti-a zis Mayan ( sa ai grija de tine...asa ca viitoare mamaica ) ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba cand va intra in viata voastra. Chiar si DL va fi putin altfel, mai rational si mai capabil sa inteleaga ca copilasii il speculeaza putin.
Fruntea sus ...si fa-o lata de REVELION....

Mergi la inceput

Editat din motive de siguranta .
Stiu ca tot ce spuneti spuneti din suflet si pentru asta va multumesc !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Amy, eu nu sunt avocat, dar sunt sigura ca exista variante onorabile pentru cei de buna credinta.
Tu ai intrat la mijloc saraca de tine si trebuie sa joci si tu din cand in cand.
Cat despre cat este de fair viata....cred ca fiecare dintre noi a trait un astfel de sentiment...
Oricum acum in ajun de an nou...iti trimitem energii pozitive si sa-ti lumineze calea .
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Stai linistita Amy ca si eu cand mai zic cateodata ca viata nu e dreapta , dl M zice: Life is not fair my darling...

Mergi la inceput

Ce m-as face eu fara voi ?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z29 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z8 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z16 CM
Babyblue- Z9 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
BlueFlower-+35
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z34 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z5 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z18 CM (frumos ornat Iasul)
Guzelnico- Z11 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+6
Lumy_Clt-+14
Luminita42- Z5 CM;
Lyly_mar- Z6 CM
MayanMistica- Z17 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z24 CM
Sorinake- Z21 CM, HSG pe 29.09, Z5 de la IA
Soricica- Z?

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata!

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX-FRUIT(incercat de Ada si Ellyshor)

Mergi la inceput