Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 12
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico![]() Buna dimineata, fete dragi! Pardon, buna ziua! Sunt in tratament din acela ... nemedicamentos ... ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Bravo voua.....nu se stie niciodata de unde sare iepurele

Apropos, pe tine te putem suna oricand pe mobil? Caci presupun ca costurile in Roming sunt destul de mari pt tine
14+

crestem
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake Buna, Ani! Eu, daca nu raman luna asta, mi-a spus dr sa continui cu stimularea pt ca organismul meu a reactionat ok, fara niciun chist, sar mi-a marit doza de closy la 2 pe zi + 1 injectie de menopur. Imi e cam teama sa iau 2 closty? Ati luat vreodata? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Eu am laut si cate 3 closty pe zi....de preferat seara inante de culcare....
14+

crestem
Lumy_Clt spune:
Clar am luat= razna, azi chiar am exagerat....vad ca nici sa scriu nu mai sunt in stare pap litere.
In alte ordine de idei, m-am umplut de cosuri care mai de care...mai ales pe fata si pe piept
.
tere sa merg m,usai la dermatolog.
Va urez somnic usor....desi cred ca la ora asta deja dormiti si va pupacim dulce. 

14+

crestem
Libra spune:
NICO - am gasit, m-am mai linistit, esti o comoara dar stim cu totii asta.
[b]LUMY3in1[/b] - multumesc si tie. Am fost la o dr. din Iasi, mai renumita intr-un fel (eu nu auzisem de ea) dar mi-a zis numai ca e bine si ne vedem peste 2 saptamani, iar daca e ceva s-o sun. Nicio analiza de sange, niciun tratament. I-am zis eu ca iau arefam, progynova, acid folic si thrombo ass si a zis sa continui. Nu stia ce-i thrombo ass.
De ce m-am dus la ea? pt ca mai multe cunostinte de-ale mele au nascut cu ea, le-a urmarit sarcinile si a fost OK.
In rest, Dumnezeu cu mila!
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Buna dimineata cucuietelor.
Toate ca toate, dar unde sunt aduta si cu galli?
Va pupacesc si ma intorc la treaba, ca e final de an si la noi e ca la nebuni. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Sarbatori fericite si un An Nou cat mai imbelsugat, fericit si plin de impliniri!!!
Buna dimineata fete dragi si frumoase.Noi de Craciun am fost la socrii iar duminica in parcul de distractii Efteling.A fost nemaipomenit de frumos.Cea mica s-a dat in cele mai periculoase masinute unde mie mi se facea rau numai cand ma uitam.
Am fost si eu cu ea intr-o masinuta la o inaltime medie si am zis gata ca nu ma mai urc.
Ieri am avut programare la spital , trebuie sa repet un test de sange , sa mi se faca nu stiu ce radiografie la ovare si uter iar M sa repete spermograma ptr ca data trecuta jumate din ceea ce trebuia sa fie in borcanel a fost pe pat.
Oricum ei au zis ca si gigeii sunt f putini la numar.
Dupa ce o va repeta vom vedea daca nr gigeilor a fost din cauza volumului redus de sperma sau poate nu sunt in regula.
Doctora a zis in acest caz se va ajunge la FIV.
M nu e de acord cu FIV-ul , a zis ca vrea sa se gandeasca ...ca pot iesi gemeni , ca el prefera calea naturala de la D-zeu si daca nu ar iesi din prima oara atunci asta e , ne multumim cu ideea ca nu se poate.
Deja imi venea sa ii crap capul cand il auzeam vorbind asa.
ANI.G spune:

lumy 3 closty ??? 

eu cred ca nu ma mai ridicam din pat.
oricum in dimineata asta ma simt ca si cum as fi luat 5 
am fost aseara cica la "monitorizare"...is in ceata totala, nu stiu daca am ovulat sau nu...
se vede ceva de vreo 12, 13mm
doctorita mea e prea
sa stie daca e corp galben, temperatura e ca si cum as fi ovulat, dar sanii nu ma dor desi dupa ovulatie ar fi trebuit, as ca sunt in bezna totala.
Va intreb pe voi ca tre' sa stiti.
Corpul galben la inceput are dimensiunea foliculului din care provine sau poate fi mai mic ????
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
Mona40 spune:
Neata fete dragi,
Amy draguta, te rog sa nu te molipasesti de la mine. Mie mi-a trecut...am fost la gym si viata e din nou frumoasa.
Azi ies si eu sa iau vreun cadou doua...si tot asa...
Despre problema cu Doamna, eu zic ca ati luat-o gresit de la inceput
Nu trebuie sa amestecati sentimentele cu afacerile.
Din punct de vedere al unei femei divortate, nu mi se pare normal ca toata viata sa te trezesti la usa cu ex-ul pe motiv de cine stie ce carti de povesti ....
Da, are dreptul la intimitate si la independenta.
Odata ce partenerul tau, adica ex-sotul d-nei si-a dat acordul ca cedeaza casa in favoarea banilor, (chiar daca ar fi putut sa faca altfel ) casa NU MAI ESTE A LUI .
Acum, ca este fair sau nu...asta este alta socoteala.
Ca ea nu isi respecta angajamentul monetar...deasemenea este alta socoteala.
Ca voi sariti in sus la fiecare "dorinta" a copiilor si ca ea speculeaza asta...si asta e o problema.
Cred ca ti-am mai zis eu odata ca , copii trebuie educati...ca ce a fost a fost si ca viata e asa cum e.
Adica, cartea a ramas la mama...ai sa o ai cand ai sa fii acolo...acum ne uitam in alta carte...cu pupicii de rigoare...
Nu se poate sa-l puna pe sot pe drumuri si in situatii penibile si pe el si pe ea si pe tine doar ca copilul " a dorit".
Dar voi faceti cum vreti...
Cat despre faptul ca incerci sa te dezvinovatesti ca ati avea nevoie de banii pe care ea conform intelegerii mutuale se angajeaza sa-i plateasca, denota inca odata ca va jucati cu focul...
Draga mea , este dreptul partenerului tau sa primeasca acesti bani, si daca s-a semnat vreun act...EA trebuie sa il respecte...si nu va mai scuzati ca vreti banii.
Concluzia:
1 Vi se cuvine ceva...si ea se joaca..si va manipuleaza...iar voi...intrati in jocul ei...vai saraca...nu am avea pretentii daca nu am avea si noi nevoie...
Puteti sa fiti putred de bogati. Este dreptul partenerului tau. PUNCT
2 Copii sunt mai destepti decat credeti voi. Lor li se poate explica o anumita situatie si ei cu siguranta o vor intelege. Problema este a partenerului tau sa faca asta....( cred, si stiu ca e chestie de ego ) dar nu are incotro daca nu vrea sa va ruineze viata tuturor: a ta, a lui , a copiilor si a fostei...
3 Vedeti ce a facut Israelul din mine...
o analista ...deformatie...nationala...![]()
Hai ca mai vorbim.
Va pupic pe toate
amy2007 spune:
Te asteptam Mona sa-mi zici ce crezi. 
Editat din motive de siguranta

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Amy scumpa noastra cu riscul ca poate te vei supara pe mine si eu as fi vrut sa spun la fel ca Mona , dar se pare ca ea a fost mai iute de tasta
, ca la mine nu stiu ce naiba are netul asta de vre-o doua trei zile.
Dece nu le luati carticele cu povesti si la voi acasa si in felul acesta evitati discutiile si situatiile penibile..
Aceeasi situatie s-a intamplat si cu parintii mei: conform legii mama a ramas in apartament dar cu conditia sa ii returneze tatalui meu jumatate din valoarea casei.
In timpul acesta tata venea pe acasa sa-si ia nu stiu ce piesa , ce haina pana cand intr-o seara mama era cu cineva si i-a zis scurt ca sa faca bine sa-si atunci tot ce are de luat ca ea schimba yala de la usa.
"Pai nu mi-am primit banii pe casa , a zis el."Indiferent cand ii vei primi , ca maine sau peste un an sau doi , asta e casa mea si nu ma deranjezi.Pentru faptul ca nu ti-ai primit banii , ma poti da in judecata , dar nu ma deranjezi."
Pe de alta parte eu nu inteleg dece te stresezi tu atata , acum cand planuiti de bebe .Lasa-i fata frumoasa pe ei sa-si sparga creierii , tu numai grija asta nu o ai acuma?Crezi ca daca tu te dai de ceasul mortii iti va ajuta la ceva?Tu trebuie sa ai timp ptr tine , sa fii frumoasa , sa fii calma , dulce ..nu ingrijorata ptr banii fostei catre sotul tau.Asta e povestea lor si sunt sigura ca el isi va primi drepturile ce i se cuvin.
Ca acum tu doara n-ai sa il iubesti mai putin pe el , chiar daca i-ar lasa fostei toata casa fara ca el sa nu ia nici un leu.
Copiii cum a spus si Mona , speculeaza si inca la greu.Asta o stiu pe propria piele si crede-ma incearca sa o faca ptr a avea parintii impreuna.Cel putin fimea a tot incercat pana cand s-a marit si i s-a explicat ca NU e NU.
Eu sunt sigura ca tu ai intelepciunea necesara ptr a face fatza situatiilor mai putin favorabile.Plus ca ne ai si pe noi care stii bine ca te iubim mult.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/