Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)
Raspunsuri - Pagina 11
amy2007 spune:
Da Elena. Ma mai linistesc. Deja mi-e mai bine ca am vb cu voi. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Da Elena. Ma mai linistesc. Deja mi-e mai bine ca am vb cu voi. ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Aaaaa, daca te duci la serviciu, ii aliniezi pe "studenti" si-ti descarci nervii pe ei.

guzelnico spune:
Libruta, nu ma lasa sa pun link dar intra pe copilulpunctro
si cauta Sacul Yolk sau sacul vitelin.
Nu te ingrijora degeaba. Fa tratatamentul de sustinere, intreaba dr si de Clexane si fii optimista!
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui Libra Sara buna, fetite dulci! Danny - ce povestesti tu seamana cu "sangerarea de implantare". Bafta! Sorinake stai linistita si increzatoare! Saptamana viitoare pe vremea asta sa ne dai vestea cea buna! Mona, Amy - sa ne gandim ca am avut si momente mai proaste, dupa care am fost fericite! Si vom mai fi! Nico - ai terminat alergatura prin magazine si cabinete? Asteptam sa te odihnesti ca sa-ti dau o noua tema (desigur, cea cu inelul ramane valabila): sacul gestational/embrionar de forma alungita in saptamana a 6-a inseamna ceva? de rau sau fara importanta? Trebuia sa am o noua grija. Luminita - adaptare usoara... amintetste-ti de ce ai vrut sa pleci din Romanica si iti va fi mai usor. Va pup pe toate!!!!! _ made in Romania, '73 |
Bau!
m-ai facut curioasa si pe mine cu intrebarea catre Nico, asa ca mi-am luat dosarul si iata cam cum se prezenta treaba la mine:
- la 5 sapt si 2 zile: sac gestational cu diam maxim de 7,2 mm, iar adiacent imagine transinica max 8 mm, schitade vezicula vitelina..bla bla bla.aici inca nu le era clar cati bebei sunt:
- la 6 sapt si 2 zile sac gestational cu diametrul max 12 mm, si un al 2lea sac de diam max 9,3 mm
Asa ca mare lucru oricum nu era clar.. pt noi oricum sunt niste valori si oricat am incerca sa le deslusim, ne este greu... ar tb sa gasim un grafic de dezvoltare.dar totusi am revenii tot la statistica..deci cum o dai tot e aiurea...asa ca stai cumintica si nu te mai stresa..
Eu azi am vb cu prietena mea care a nascut in sept anu asta, la eco de 12 sapt cat avea bebele ei translucenta nucala...verifica fata dosaru si imi zice 1,9 mm ..........apai la mine de ce a zis ca e mare cand era la un bb 1,5 mm iar la celalalt 1,4 mm
... Noi sa fim sanatoase sa putem avea grija de noi si de cei dragi, si sa ne putem bucura de viata.
Eu pt sustinere iau 6 utrogestan/zi, acid folic2 gr si centru materna.

14+

crestem
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Libruta, nu ma lasa sa pun link dar intra pe copilulpunctro Nu te ingrijora degeaba. Fa tratatamentul de sustinere, intreaba dr si de Clexane si fii optimista! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Nico are dreptate, in primul rand gaseste un medic care sa iti poata supraveghea sarcina, fara a fii nevoita sa faci drumul pana la Buxcuresti..........apoi fa analizele initiale, ca sa vezi cum stai cu toate cele, dc e vreo infectie prin organism...care musai tb tratata..si tot asa, la eco lucrurile vor deveni mai clare dupa 6-7 sapt, gandeste-te ca varsta gestationala a bebelului e mult mai mica.

14+

crestem
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Aaaaa, daca te duci la serviciu, ii aliniezi pe "studenti" si-ti descarci nervii pe ei. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Amy e buna ideea cu studentii, cat despre supararile cu fam, acestea vor exista mereu, din pacate fosta soata priveste lucrurile doar din punctul ei de vedere.....nu cred ca ii trece prin minte ca cei mici au cel mai mult de suferit...ambititille astea.....Cunosc multe cazuri de genul asta.........da de ce oare sotii in ciuda divorturilor nu reusesc sa ramana prieteni si sa se respecte.....ce vina au copii?
Hei muraturile nici gand sa le arunci, eu is o mare devoratoare,deci fara risipa!!

14+

crestem
Lumy_Clt spune:
citat din mesajul lui ANI.G![]() scuzati absenta amy si eu am facut inainte de craciun antigen Hbs, Hbe, anticorpi anti HCV, Hbe si au iesit non-reactive adica ok ![]() In alta ordine de idei am fost prinsa in pregatirile pentru Craciun, stit voi...sarmale, ciorba de burta, caltabosi, fripturi, racitura, salate, cozonac(sa ma laud cu ei...daca vreti sa vedeti, intrati pe blog Dupa Craciun relaxare, trandaveala, pauza si de maine de la capat cu pregatitile ![]() eu pare-se ca am ovulat in Z12 fff devreme pentru mine, dar avand in vedere ca iau Brocriptin tot ce e posibil. Temperatura imi joaca feste ca niciodata, deci nu sunt sigura ca am ovulat...vom vedeahttp://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI... http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png |
Mai da nu te-ai incurcat cu mancarea......
, noi anul asta am incercat sa fim mai moderati...si sa nu mai facem excese
, nu ca am si avut sttarea de spirit sa gatesc ca pana acu...Dimineata ma trezesc chiauma si cu dureri de cap, visez tot felul de prostii, iar dupa cum se vede, nu mai reusesc sa adorm devreme desi is chiauna.......pana pe la parnz nu-s buna de nimic si ma simt slabita
...cred ca nu imi prieste statul acasa
14+

crestem
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Vezi Nico, Stiam eu ca pot baza pe un sfat bun... Gata...ma duc la sala ...si ma dezbrac...de melancolie ![]() ![]() ![]() Sper sa fiu primita cu aplauze.... Fete, mi s-a facut o pofta de ciorba de burta.... Aici nu prea este burta de cumparat, dar tocmai am piept de pui scos de la congelator si am sa fac o ciorba de burta cu piept Cred ca se numeste ciorba banateana... wau...abia astept sa ajung acasa.... Mona zuza ![]() |
N-ar fi o idee rea sa te relaxezi la sala...pe mine ma ajuta....
Imi placea in schimb si sa ma plimb cu rolele iar iarna cu patinele, acu in schimb stau cumintica...le`am ascuns pe toate
dulce
14+

crestem
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui sorinake Lumy, eu sunt z4, nu 5 de la IA. ziua0 nu se pune! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Se vede ca de dimi nu citisem cu atentie, nu isi facuse cafeaua efectul

14+

crestem

fff devreme pentru mine, dar avand in vedere ca iau Brocriptin tot ce e posibil. Temperatura imi joaca feste ca niciodata, deci nu sunt sigura ca am ovulat...vom vedea