Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 5
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Neatza fetele! Azi TB 37!!!! Deci s-a mai marit un pic de ieri, nu a mai scazuuut!!!! Am rezistat eroic si nu am facut testul, il fac maine asa cum zice tickerul. Bebelu si eu zic sa consulti un dermatolog, sigur e un dezechilibru hormonal, ceva. ![]() Roxy bine ai venit! Nikolici, Doamne ajuta sa fie nidatia!!! Joy, ai pus punctul pe I cu prestatul cu bebe mic. Noi nu dormim chiar cu ea in pat dar avem co-sleeper si cam tot aia e. Unde mai pui si ridicatul picioarelor pe pereti dup-aia, iese de o comedie ![]() YLARI EVA mea ticker POZE |
Buna dimineata gagici

Ylari draga poate da Doamne-Doamne ca luna asta sa vina moshu , de fapt barza cu un cadou cu doi ochisori.
Asteptam testul de maine.Multa bafta si tinem pumnii.

Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
cum intru asa fara sa ofer micul dejun....
Azi avem:

si niste 

ceiuc, laptic si suc natural pentru gravidutze si nu in ultimul rand

.
HAI FETELE CU TESTELE 

Sa aveti o zi usoara si momoasa !!!
-icei multi multi ![]()
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
YLARI spune:
Beluistef, daaaaaaaaa, poate vine barzaaaaa !!!
Daca o prind o sechestrez si va chem pe toate sa o jumuliti, fetelor!!! Barza obraznica!!! Auzi sa ne tina ea atat in asteptare!!! Pai asta e purcica, deja, nu mai e barza... tz, tz, tz... tare suparata sunt pe ea!!!
Cred ca as fi putut totusi sa fac si azi testul, dar macar maine am un rezultat mai sigur!
Fetelor, 

la toata lumea... eram asa entuziasmata de TB ca am uitat sa va cinstesc. Dar ma iertati voi, nu?
Sorinake suna bine ce ai tu acolo, Folicule de 20/18 te rugam sa iti faci treaba bine!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
beluistef spune:
| citat din mesajul lui YLARI Beluistef, daaaaaaaaa, poate vine barzaaaaa !!! Daca o prind o sechestrez si va chem pe toate sa o jumuliti, fetelor!!! Barza obraznica!!! Auzi sa ne tina ea atat in asteptare!!! Pai asta e purcica, deja, nu mai e barza... tz, tz, tz... tare suparata sunt pe ea!!! YLARI EVA mea ticker POZE |
Hai ca ai fost tare cu jumulitul...

Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Florentina_C spune:
Neata' si de la mine la fetele optimiste. 
Tin pumnii pt cele care urmeaza sa se testeze. Hai cu cele douaII.
-ici de molipsire.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 4+.
sa am un bb
sanatos si la termen"
***Poze***
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui YLARI Beluistef, daaaaaaaaa, poate vine barzaaaaa !!! Daca o prind o sechestrez si va chem pe toate sa o jumuliti, fetelor!!! Barza obraznica!!! Auzi sa ne tina ea atat in asteptare!!! Pai asta e purcica, deja, nu mai e barza... tz, tz, tz... tare suparata sunt pe ea!!! |
Esti mortala

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
cos_minutza spune:
Iertati
,mai intai neatza
Ylari e super TB
Tin pumnii pt maine
Elena multumim de tratatie
Floretina,Elena multumim de pupicei de molipsire.
si eu sa am sanse duble![]()
O zi frumoasa si usoara va dores!!!!
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
YLARI spune:
Mooooaaaama ce harnica sunt, am spalat, am dat la fata sa pape, am papat si eu (dupa cum va dati seama, la asta cu papatul ma pricep cel mai bine)
Daaaaar... pana plec (v-am zis ca azi am zi plina) parca, parca ma mananca undeva sa fac testul
Dar nu, nene, ma bate sotzu ca daca iese negativ il mai pun sa cumpere unul. Deja il stiu alea de la farmacie. Si daca iese pozitiv tot o sa mai fac vreo 2-3, asa ca... deci: il fac sau nu-l fac? ![]()
![]()
![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor si multi multi
.
Doamne cate vesti asteptam azi. Haideti fetelor cu testele ca murim aici de inima. Traiesc intens emotiile voastre si astept cu nerabdare sa ma bucur pentru voi.
Eu sunt inca la servici si de maine in concediu
. Fetelor scuzati-mi intrebarea dar pentru ce se ia duphaston? am observat ca faorte multe dintre voi luat tratament cu duphaston. Mie nu mi-a dat nimic de luat.
Am luat numai dostinex pentru prolactina si cam atat.
ukume24 spune:
Ylary faaaaaaaa-l.Nu mai pot aici... zici ca acum tre sa dea nota la examen asa emotii am pentru tine.