Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Niko sincer nu stiu ce sa-ti zic.Poate e totusi bebe mic

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici joy am lucrat ceva, fara cateva zile cand ne certam ca nu aveam cand si unde sa ne pupam si noi Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Eu ma refeream la cat timp ati "lucrat" cand ati conceput-o pe K.
Cat despre facutul de prostioare cand ai copil mic... ufff, stiu cum e. Noi suntem intr-o continua improvizatie, mai ales ca Sofia doarme cu noi in pat
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici Am declarat ziua 1, dar au fost doar cateva picaturi...dupa amiaza, acum nu mai e nimic! Ce-i asta? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Dc ai din nou secretia curata, eu zic ca-i de bine. Vezi cum mai decurg ostilitatile maine.
Cosmi,
!Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

David Lloyd George
nikolici spune:
joy stiu la ce te refereai cu lucratul...am lucrat destul mai putin cateva zile cand ne-am certat, intamplarea a fost sa fie in perioada fertila.:(
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici joy stiu la ce te refereai cu lucratul...am lucrat destul mai putin cateva zile cand ne-am certat, intamplarea a fost sa fie in perioada fertila.:( Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Sa inteleg ca s-a prins din prima sarcina cu K? Norocosilor!
mA fAc MaRe

David Lloyd George
nikolici spune:
joy mama ce varza sunt, de abia acum am inteles intrebarea...era vorba de K nu de posibilul samburel...sorry, sunt varza calita asta seara m-a alergat rau fii-mea azi.
Raspunsul este in 3 luni.Sorry again![]()
La voi?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici joy mama ce varza sunt, de abia acum am inteles intrebarea...era vorba de K nu de posibilul samburel...sorry, sunt varza calita asta seara m-a alergat rau fii-mea azi. Raspunsul este in 3 luni.Sorry again La voi? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Hihi... daca nici din ultimul post nu intelegeai renuntam

mA fAc MaRe

David Lloyd George
nikolici spune:
joy asa este cel mai frumos, pe bune, sa te chinui sa calculezi, sa te "pupi" cu soatza ca vrei ca nu vrei.Hmmm nu ne place asa...dar cand iti calculezi ceva ...le faci si pe astea.Nu?
Eu tot caut ce a fost cu picaturile de sange azi...si nu prea gasesc un raspuns.
madutza_bra spune:
Multumesc de primire,
Acusi am terminat si eu treaba la buc (prajituri...chestii) si vreau sa ma bag in pat ca de maine o iau din nou cu bucatareala devreme.
Sa speram ca vor fi vesti luna asta cu II liniute!
Pup,
Mada mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 http://lb1f.lilypie.com/HmAbp2.png
http://lt1f.lilypie.com/YIZ4p2.png
YLARI spune:
Neatza fetele!
Azi TB 37!!!! Deci s-a mai marit un pic de ieri, nu a mai scazuuut!!!!
Am rezistat eroic si nu am facut testul, il fac maine asa cum zice tickerul.
Bebelu si eu zic sa consulti un dermatolog, sigur e un dezechilibru hormonal, ceva. 
Roxy bine ai venit!
Nikolici, Doamne ajuta sa fie nidatia!!!
Joy, ai pus punctul pe I cu prestatul cu bebe mic. Noi nu dormim chiar cu ea in pat dar avem co-sleeper si cam tot aia e. Unde mai pui si ridicatul picioarelor pe pereti dup-aia, iese de o comedie
Eu cu Eva am ramas din primaaa! Am o singura trompa si un singur ovar va dati seama ca am fost uimita!!! Eva e o minune. Acum incercam de... 8-9 luni 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE