Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 6
Florentina_C spune:
Ylari cand ai mai facut test luna asta?
Si eu am facut testul cu o zi inaite de cel mai lung CM. Numai ca eu aveam
CM neregulat si cel mai mare a fost (o singura data intr-un an si ceva) de 33 zile. Acum nu stiu ce sa zic, tu ai CM regulat, nu?
Ai putea sa incerci... Simptome ceva, ai?
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fercita 4+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake Neatza, fetele! Iete, cine ne viziteaz! Florentina gravidoasa! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Gata...am promis ca ma revansez...de acum sunt si aici cu voi sa va sustin...
pt Sorinake
fercita 4+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
cos_minutza spune:
Ukume eu iau Duphastone pt a-mi veni menstruatie,stiu ca e bun pt reglarea menstruatie si se da si la inceputul sarcini daca exista ceva probleme!!!Sper sa nu zic prostii
Poate te "lumineaza" si altcineva

Ylari si eu am emotii
da tu saracutza...Totusi eu zic sa mai astepti mai e doar o zi

Florentina ce graviduta sexi esti

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui sorinake Neatza, fetele! Iete, cine ne viziteaz! Florentina gravidoasa! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |

Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Ylari si eu am emotii da tu saracutza...Totusi eu zic sa mai astepti mai e doar o zi![]() ![]() |
Si eu o inteleg pe Ylari. Eu nu am putut sa dorm noaptea dinainte de test. Ieri dimineata cand am iesit din casa tremuram toata de emotii
Eu iti tin pumnii Ylari, oricand te-ai hotarat sa faci testul
| citat din mesajul lui cos_minutza Florentina ce graviduta sexi esti ![]() ![]() |
fercita 4+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
YLARI spune:
Ukume, fetelor... zau ca mi-e frica sa-l fac... Mai bine sa nu stiu daca sunt decat sa stiu ca nu sunt si sa astept uratzii 
Florentina n-am facut niciun test luna asta. Am ciclul CEAS! 28 zile. Simptome... pai am TB peste 37 de vreo 5 zile, doar ieri a fost 36,9, in saptamana dupa ovulatie m-a durut burtica asa ca la CM iar acum vreo 3 zile m-a intzepat uterul de vreo cateva ori. Altele n-am avut. Nici nu stiu daca astea sunt simptome. Aaaaa si inca o chestie importanta: nu mi-a aparut cosul prevestitor de CM (eu in fiecare luna am asa ceva pe fatza) si nu ma dor sanii deloc. Exact asa a fost si cu Eva. Pe mine daca ma dor sanii vine CM sigur. Atat.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
beluistef spune:
Ylari ia sa vezi draga ce jumulim barza luna asta..Tinem pumnii pentru maine.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
YLARI spune:
| citat din mesajul lui beluistef Ylari ia sa vezi draga ce jumulim barza luna asta..Tinem pumnii pentru maine. ![]() ******************************************************************* Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
Asa sa fie!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alinutzaa spune:

Felicitari tuturor noilor gravidute care au aparut in ultima vreme (adica de cand am disparut eu din peisaj)
Ylari tin pumnii stransi stransi draga mea. Doamne ajuta sa fie cu ochisori.
Pfuaiiiiii ce frumos ar fi sa iti aduca Mos Craciun un test pozitiv!!!!
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
17+
Handmade by Alina

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/