Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 17
Katy82 spune:
Ylari incearca sa te protejezi putin, poate o fi bebe prin burtica. Pe vremuri pata rosie se spune ca purta numele de insemnare, deci sunt sanse sa ne dai vesti bune! Ce m-as bucura!
Cosmi imi pare tare rau ca te doare maseluta!!! Stiu cum e, tare neplacuta senzatia.
sa-ti treaca
Camy este un scumpic Darius, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Mamipui,Oana imi pare tare rau pt Z1, dar speranta moare ultima. Ati pierdut o lupta, nu si razboiul! Plus ca daca Ylari a prin barza o jumulim bine si nu o lasam pana nu ne da si noua un 
Joy cand plecati in Polonia? Vezi ca nu ai voie sa vi de acolo decat
.
Pupici la toate fetele!
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
ANDREEA84 spune:
BUNA-SEARA,BUNA-SEARA,MA PRIMITI CU SANIOARA?TOCMAI I-AM PUS ANVELOPE NOI
COS_MINUTZA ai cam tras-o cu maseaua dar macar e bine ca ai scapat,YLARI pana nu e rosu mai este o speranta,asa ca ma
pt tine
am avut CRACIUNUL ca naiba,toata ziua pe drumuri,cu fata obosita caci in loc sa stau s-o culc la ora14 cum este ora ei de somn,colindam si aveam musafiri,numai asa am tinut-o,macar azi se terminara plimbarile si vizitele ca sunt satula si mai vreau repaus.
am o stare super proasta,sunt nervoasa,pana si cu sotul ma certai ca nu-l mai suport cu mofturile si leneveli
mai vreau si eu sa fiu rasfatata,sa am parte macar cateva ore de liniste,sa mi se aduca si mie masa la pat,nu numai eu s-o fac,numai continui caci gasesc multe
poate o fii si de la hormoni,nici nu stiu!
va
pe toate si sa aveti o seara frumoasa
8+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
cos_minutza spune:
Katy bine ai revenit
Problema cu maseua am rezolvat-o ieri

Andreea multi
.Nu fi nervoasa ca stresezi samburelul
(glumesc,sigur hormoni sunt de vina).Uite iti dau multe 

,iti fac eu ce bunataturi doreste inimioara ta
,
un ceiut sau o cana cu laptic cald toate toate la pat,iar pe sot lasa-l pe seama mea ca ii bag eu mintile in cap 

![]()
![]()
![]()
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
Joy21 spune:
Buna seara!
Am ajuns in Polonia de ieri seara. Lucram corespunzator, dar sunt putin debusolata, ultimul CM a durat 10 zile. Sa fie din cauza ca am luat utrogestan ultima luna?
Despre pata inainte de CM, eu am patit-o luna trecuta, exact la zile de la ovulatie si testele nu s-au pozitivat. Tare ma asteptam sa fiu 2 in 1 pt ca si la Sofia am sesizat o pata in asteptarea cm, care n-a mai venit. Deci nu mai cred nici in pete.
Katy,
sper sa ma intorc in RO cu un cadou frumos in burtica. Inainte sa plecam, sotul se mira de ce avem doar 3 pasapoarte , ca nu il gaseste pe al 4lea. Sa fie un semn? ![]()
bb_yasmi, si eu cred ca dc e sa fie cu II liniute se pozitiveaza testul si cu 2-3 zile inainte de CM. Cred ca sunt rare cazutrile in care s-a ovulat tarziu si s-a si prins bb.
si restul fetelor, Ylari, Nikole, alysa, ukume, bravegirl, cosmi, andreea, anca, Gina !
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
happymum spune:
am venit si eu putin sa va salut si sa va pup.
andreea imi pare rau ca nu ai avut parte de putina pauza sa te odihnesti. of... bataita la sotul tau... cum sa nu rasfete el fata gravidoasa?
uite de la mine
sa te mai pui pe picioare nitel.
pup fetele dulce si va urez spor la pregatirile pentru revelion.
Blog
YLARI spune:
Cosmi... imi pare rau de maselutza, fir-ar ea sa fie!
Katy, merci de incurajare!
Joy, lasa calculele si zilele, prestati acolo de zor sa ademeniti barza Poloneza care v-a adus-o si pe Sofi!
Cat despre pata, sper si eu sa fie de la nidatie dar raman si ancorata in realitate caci la fel am patit luna trecuta, mai stiti? Pata, o zi curata, a treia zi cm........... Asa ca... Va multumesc celor care va rugati ptr mine, oricum.
Am pus cateva pozici de la acest Craciun. la semnatura ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
beluistef spune:
Buna gagici
Cum ati petrecut ? V-ati distrat ? Vad ca inca nu v-ati dezmeticit, inafara de Sorinake
si "je".
O saptamana cat mai usoara si o zi cat mai placuta
Ylari cum mai esti draga ????
Ce fete trebuie sa se mai testeze ???
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
sorinake spune:
Elena, eu nu prea am somn! M-a trezit sotul sa-mi spuna ca el vrea sa tina dieta ca s-a ingrasat rau zilele astea si ca azi mananca numai cartofi fierti cu hrean! 
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake Elena, eu nu prea am somn! M-a trezit sotul sa-mi spuna ca el vrea sa tina dieta ca s-a ingrasat rau zilele astea si ca azi mananca numai cartofi fierti cu hrean! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Cartofii fierti cu hrean slabesc???? Ca am aceeasi problema si eu!
Am sarbatorit destul de frumos, a fost/este si plictiseala, vremea asta ma deprima, Eva ma aduce cu picioarele pe pamant, eu ma indrept spre frigider ca un magnet... uite asa am petrecut. Serios, vreau sa slabesc! Daca bebe tot nu vine....... Aaaa, la mine z1 pe bune, cu debit (ca luna trecuta, deci cu spotting inainte cu 2 zile) Sa vad ce si cum demarez, o sun azi pe doctora mea. Si sper sa il conving pe Iuby sa faca o spermograma............
YLARI
EVA mea
ticker
POZE

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/