Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
acum am ajuns si noi de la film...

ylari, imi pare tare rau!!
, te imbratisez cu drag!
brave girl,
, sa se intample minunea cat mai repede!
fetele, parerea mea este ca sunt foarte putine cazurile in care sa nu iasa pozitiv un test de sarcina in primele zile de intarziere sau chiar in ziua in care trebuia sa vina. eu zic ca daca nu au venit uratzii si nici testul nu e pozitiv dupa 3-4 zile sigur e dereglare...:( poate o sa vi sa para ca sunt prea directa...... si imi cer scuze daca va supar.. sa nu credeti ca eu nu fac nspe teste pe luna 
....cu toate ca teoretic le pun cap la cap si imi dau seama ca nu e bebe...:(
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

YLARI spune:
Neatza fetelor!
BraveGirl, sa iti ajute Dumnezeu sa ramai gravi cat mai repede, sa iasa bune analizele si sa te vedem si cu un printisor.
Yasmi, sarut mana de incurajare. Si eu cred ca daca testul iese negativ in ziua in care ar trebui sa vina CM-ul, clar nu e bebe. Adica la mine asa a fost mereu, de cand incercam acum. Mooooaaaama cat am plans ieri, nu va zic... Sotzul saracul m-a rugat sa nu mai plang ca plange si el. Of... ce mult imi doresc inca un bebe... Ieri am fost si la nasica Evei care are o bebeluna frumoasa de 2 luni. Asa scumpaaaaa.... Mi se facuse si mai dor... Dupaia cand am ajuns acasa, paf... rosu........... La naiba...
Yasi de ce sa ne suparam scumpa mea? In sufletul nostru cred ca fiecare dintre noi speram, speram in fiecare luna cu putere, de agatam de orice simptom, ca asta-i firea omului. Eh, eu gata cu testele, fac unul singur atunci cand trebuie, daca nu iese II asta e, altul nu mai fac, deja e a doua luna de cand nu mai fac milioane de teste.
O zi buna va urez ca a mea o sa fie varza, deja stiu. Vine soacramea de la tzara si si-a rupt piciorul (ca de aia si vine) asa ca tot balamucul pe capul meu (or sa vina cu carnea de porc, carnatzi, bla, bla...)
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: totusi, am uitat sa va spun ca acel rosu pe care l-am vazut ieri, a fost doar o pata care acum s-a orpit, tamponul e curat-curat.
Dar nu mai sper, nu mai cred, daca o fi bebe, sa fie, dar eu sunt patita asa ca, pooooaaaaate, daca nu mai vad rosu pana maine, o sa mai fac un test asa, ca sa nu ma mai bat atata cu pumnul in piept ca eu mai mult de un test nu fac.
Ce ziceti?
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Vin eu cu cafeltuza pentru toate prietenele mele.
Imi pare rau ca nu prea am mai postat in ultimele zile dar casa ne-a fost plina de musafiri si nu am facut altceva decat sa strang masa si sa pun masa. A fost placut ca ne-am revazut prietenii, am stat la povesti si am mancat pe saturate.
Al doilea motiv pentru care nu am postat a fost ca eram tare necajita si nu am vrut sa va transmit si voua starea mea mai ales acum de Sarbatori. Acum sunt mai bine, mai optimista si abia astept sa ne punem iar pe treba :). Sotul meu m-a sustinut mult ca si eu am tras cateva ture de plans .
Mamipui nu fi suparata caci sunt sigura ca momentul nostru mult asteptat se apropie. Ylary tu inca mai ai o sansa. Noi te sustinem si ne gandim la tine. Sa avem si noi un bebe de Craciun.
Nikolici multumesc mult de incurajari.
Cosminutza ninge la voi? In Cluj a inceput sa ninga si e asa de frumos. Sper sa avem zapada macar de Anul Nou.
Va pup
BraveGirl spune:
Neatza!
Eu sunt in Z17 si deja ma cred gravi
Mi se pare ca am simptome
Sunt dusa. Imi doresc ENORM bebe2.
La Arianna am patit la fel. Din Z18 am inceput sa vomit, sa merg noaptea la toaleta. In Z22 parca am facut primul test care a iesit negativ. Am plans....in Z24 am facut alt test care s-a pozitivat slab. Asa ca acum stau si astept simptome. am zis ca acum astept pana in Z28. Dar asa ma mananca degetele.
Ylari, f ciudat. Daca nu vezi iar rosu, mai fa un test maine dimineata.
Eu urasc testele...nici dupa ce aveam sarcina confirmata ecografic, testee mele nu se pozitivau ca lumea. Tot timpul a doua liniuta era palida rau. am facut n-spe teste, si nici macar unul nu mi-a aratat 2 liniute ca lumea. Dar cd mi-a zis la eco ca se vede un saculet, fara embrion, ca e prea mica sarcina, m-am linistit.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
raluci_b spune:
La multi ani Stefanei si Stefanele, va pupam cu drag si va dorim Sarbatori frumoase 
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
YLARI spune:
LA MULTI ANI si din partea mea pentru sarbatoritele zilei!!!!
Mda... tot ciudat, nimic momentan la mine.
Iuby insa nu e de acord sa mai fac un test, zice ca arunc cu banii...
BraveGirl, doamne ajuta sa fii gravi, fiecare isi cunoaste corpul, asa ca n-ar fi exclus. Pupici!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ancadragoman spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!
Sanatate si tot ce va doriti....va doresc un an plin de vergeturi ,picioare unflate si burti mari![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
cos_minutza spune:
fetele!!!
Pe mine ma chinuit o durere de masea(una singura cariata care trebuia scoasa de mai demult insa omul asa-i pana nu-l doare nu merge la stomatolog
),asa ca in ziua de Craciun m-am dus la urgenta la stat unde mi-au pus doar o plomba amarata, care a facut mai mult rau
,ieri iar mi-am incercat norocul la privat si mi-a scos maseaua.Toate bune si frumoase dupa cateva ore am facut temperatura
Asa ca ieri am dormitat aproape toata ziua si acum sunt pe antibiotice
Ylari scumpo nu stiu ce sa-ti zic, ciudat rau ce zici tu acolo
Eu tin totusi pumni poate e
,daca nu sa fi tare ,o sa primim toate odata o comoara mica

Ukume la Oradea nu ninge si nu mai fi suparata da?Cum ai zis si tu o sa avem toate
,mai devreme sau mai tarziu...cum o vrea bunul D-zeu
BraveGirl bafta multa sa ai si sa vii cat mai curand cu vesti bune

Anca,Raluci,Nikolici,Yasmi multi 
Pup toate fetele 
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
YLARI spune:
Cosmi, ce scumpa esti tu, draga mea!
Da, nici urma nici de roz nici de rosu nici de maro, de nimic-nimic. Ieri a fost asa, o pata (cam rosie) cand am urcat in casa (cu fi-mea de 15 kile in brate si bagaje de la mama) .......
Nu stiu ce sa zic. Ce o fi, o fi. Va tin la curent. Intre timp ma joc.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Katy82 spune:
Buna fetele! Noi ne-am intors de la rude, a fost frumos dar si cam obositor. Va multumesc tuturor pentru urarile de Craciun
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu