Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Revenind la spiritul momentului,abia am ajuns acasa de la cumparaturi.
Maine fac crapelnita,nu multa,ca suntem putini si nu ne omoram cu mancarea,sa bagam in noi ca speriatii si sa ajungem la spital pe perfuzii.Deci maine o sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, ai grija ce si cta gatesti ca sunt cu ochii pe tine.

In rest...sa stii ca e foarte bine ca mama ta are o alimentatie rationala, si nu glumesc deloc. Poate nu stii, dar cu cat mananci mai putin cu atat ai sanse sa traiesti mai mult. Bine, n-o fi ok doar o banana pana la 6 dupa-amiaza, dar nici departe de alimentatia model nu e, sa stii - cica trebuie sa mananci foarte putin de fapt, mai ales in a doua jumatate a vietii. Ah, mi-e o foame de mor.

Mergi la inceput

M-am gandit si mi-am dat seama ca vorbesc prostii.Bine ca am pt. cine gati,ca sunt sanatoasa sa le gatesc si ca am avut cu ce cumpara tot ce ne trebuie pt. ca sunt tot mai multi oameni care n-au bani nici de-o paine.

Mergi la inceput

Stai calma,daca ti-e foame inseamna ca ..inca esti tanara,conform celor spuse de tine mai inainte.Du-te si mananca...un ceai,in timp ce dai roata bradului cantand ' O,tanenbaum'-e scris bine?

Mergi la inceput

Nu mai mananc...beau un ceai si dau o tura de brad. Bine asa?

Mergi la inceput

Dupa cateva ture o sa fii si ametita,numa' buna de culcare.Ce bun e un ceai la casa omului.Vezi sa nu fie diuretic.

Mergi la inceput

Diuretic ca diuretic...sa nu fie laxativ

Mergi la inceput

Pup fetele si somn usor.Maine dati o raita pe la mine sa papati ce am gatit.Cica imi iese bine mancarea...Norocul prostului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

W am venit la masa!Unde-i mancarea ?

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Lali,hai la mine ca acu' sunt gata sarmalele...in oala de lut!

Mergi la inceput