Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112
Raspunsuri - Pagina 3
wonderful spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsLara W am venit la masa!Unde-i mancarea ? Emma este in sufletul nostru Hobby Lali |
Acum am terminat mancarea si bradul.Veniti sa ne ospatam pana ajungem cat usa de-o sa se speria Mosu' de noi.
principe spune:
si eu vin cu sarmalele si piftiile
unde ziceti ca-i intalneala la www?,la ce ora?
am si ciorba de burta dar e doar pe jumate gata,,,se termina maine cu fripturile.
in seara asta noi avem petrecere la neste preteni si dupa miezul noptii ...surpriza ptru sotiorul meu care implineste neste ani...va invitaaaam
MsLara spune:
Ohoo, am sa vin pe rand la toate: o iau din este spre vest: intai la Wonderful la alivenci, la Iahim penbtru sarmale in oala de lut si apoi la Principe pentru piftie! Principe o sa ma recunosti usor, voi arata cam asa:
dar nu o sa refuz un desert de-al tau cu platane!
pentru Aida si Adina nominalizate pentru Gala cei mai iubiti de la DC!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
wonderful spune:
Dragele mele prietene,Craciun Fericit cara sa va aduca in casele voastre sanatate,dragoste,liniste si multumire in suflete,sa va vedeti pruncii mari si sa ramanem aceleasi bune prietene!
aidaciolac spune:
primiti cu colinda?
Craciun Fericit! Va dorim si noi multa sanatate, bucurii si impliniri sa aveti, alaturi de familie si cei dragi!
... noi suntem la Constanta
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsLara pentru Aida si Adina nominalizate pentru Gala cei mai iubiti de la DC! |
ha? ... nu am inteles care e teraba?
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Multa sanatate
Nasterea Domnului sa ne fie de folos!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
MsLara spune:
Este un subiect la "Generale" despre cei mai iubiti membrii ai forumului si si da fiecare cu parerea...Acolo v-am gasit si pe tine si pe Adina; sunteti apreciate si mentionate acolo .
Sarbatori fericite tuturor!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
A_Iulia spune:
Wendy ce surpriza frumoasa mi-ai facut azi! te pup frumoaso!
Fetelor, va urez sarbatori fericite, sa vina Mosu si sa va aduca tot ce va lipseste!
ioanaradu spune:
pup fetele mele! asta dc ma mai recunoasteti ...
am venit cu urari:
Bucurati-va de magia Sarbatorilor de Iarna! Va doresc un An Nou cu mai multe zambete decat incruntari, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat anul trecut.
SARBATORI FERICITE!
bucate avem si noi ... ohoooo ...
ciorba de burta, racituri, sarmale, salata "buf", fripturi si niste parjoale.
va pup!