Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112
![](images/user_woman.png)
Suratelor,daca tot vine Craciunul,am facut curatenie luna,am decorat si am pregatit cafeneaua noastra pt. alte shuete asa cum le sta bine unorveeeechi prietene.
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MsLara spune:
Aida e superb Erik!
Wonderful multumim de cafenea: poftiti la si
.
Maru l-ai vazut pe asta?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
wonderful spune:
Aidaaa,tine-l departe de mine ca-l mananc.
Mi-ar trebui si mie melodia asta ca sa dorm bine si fara somnifere.
wonderful spune:
Au trecut 20 de ani si cand vad documentarele despre decembrie am un nod in gat si incep sa plang.Multa durere si suferinta.Nici acum nu pot ASCULTA 'DESTEAPTA-TE ROMANE' fara sa ma infior si sa simt toate starile acelea de atunci:frica de-a spera,groaza,nedumerire.Nici acum nu ma pot uita la executia alora 2.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Wendy, i-am spus si lui Principe: TVul dauneaza grav sanatatii. Ia si fa sarmale, salata beuf, friptura, carnati etc si lasa TVul.
Hai ca vorbesc cu Mosu' sa-ti aduca si tie o jucarie din aia care canta sa poti adormi si tu. desi ar putea barbat'tu sa-ti cante un cantecel de leagan ceva daca zici ca ai probleme.
wonderful spune:
Atunci sa le arunc pe geam,tv?
Cine sa-mi cante?Sotul?Vine asa inghetat ca atipeste de cum se incalzeste putin.Eu-s buna ca paznic de noapte
Chestiile alea le fac maine,azi duc o femeie a mama pt. curatenie si facem cumparaturi...poate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Ati disparut repede din cafenea...ce frumos miroase,a de toate...si a curatenie,saraca Wendy a muncit singurica....
principe spune:
de la mine vine miros de sarmale
si seful bucatar cum si-a terminat meniul bea un pahar de vin...va invit.
Aidoiule,esti acasa sau la mamanul tau?
www,cum este mamicul tau,ma gandesc ca tre sa-i fie tare greu craciunul acesta fara mosul ei?...eu ma gandesc cu groaza la anii batranetii,sper sa mor prima si mosul sa-si gaseasca o moasa mai tanara ca sa nu sufere de singuratate.
wonderful spune:
Printeso,am observat un lucru la care nu ma gandisem inainte niciodata.Si soacra mea si mama au ramas singure si cu amandoua se intampla acelasi lucru,din niste femei active au ajuns aproape inerte,mananca f. prost si putin-azi pana la ora 6 jumate mama era cu o banana mancata pe la 10 am.Nu-i mai pasa de nimic,parca e o jucarie ramasa aproape fara baterii.Ma mai bag in ea,o mai mustruluiesc ca s-o mai inviorez dar degeaba.Si am inceput sa ma gandesc la batranete pe care o asociez acum cu ceva urat,neputincios si plin de singuratate ca doar nu mor ambii soti in acelasi timp.Probabil devii obosit de viata ca sa te desparti de ea mai usor.