Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Adin,iar calare pe matura?Pe frigul asta,iubita?
Azi,de exemplu,mirosea a iarna,ati simtit mirosul asta?,

Aici gerul miroase cam urat , mereu stau cu fularul la nas ca nu-mi place deloc deloc. Poate la tine o fi frig Armani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ce sa lungim?Da' pe unde esti?La sora ta?Si ce pute asa de rau?

Mergi la inceput

Pai si in Bucuresti e ger, ce, crezi ca aici e cald? Minus opt gradulete.

Cum ce sa lungim? viata mai. Pai daca dormi deja o treime...pierzi tot farmecul.

Mergi la inceput

Si daca esti in B la ce-ti trebuie roaming?
Nu dorm,mai,ma culc pe la 2,3am,si tot alearga timpul nebunul...Da-l in ma-sa.
La tine,la job,nu se simte criza asta kk?

Mergi la inceput

Roaming de ziua ta, ca plec vineri. Pa. Ma duc sa-ti serbez ziua in roamning

Cine zici ca alearga noaptea la tine? Nebunul? Oh maiculita.
Sigur nu e calul, e nebunul? Si mai da si sah la rege? Pai trebuie sa-l pazesti pe barbat'tu in cazul asta.

La noi nu e criza, sau in fine, nimic deranjant. Desi daca e de zburat, poti sa zbori oricand

Mergi la inceput

Alearga nebuna,recte io,pe ce nebun apuca si sta la calareala.
Ce bine e-n vacanta,nu fac nimic deosebit da' macar stau linistita si nu ma ...la cap nimeni.La noi cica aplica alte norme de calcul al salar. si,ai ghicit,il micsoreaza,kk-m-as pe creierii lor de mutanti ratati.
Daca as bea,daca mi-ar placea sa beau,m-as imbata si i-as baga pe toti in... mamelor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

wonderful, cam devreme cu bocitul, intai cantam, dansam, ne "afumam" si apoi spre dimineata ne apucam de bocit, pe teme: ba trecerea timpului, ba mama lor de guvernanti, ba mama ei si tot neamul ei de criza!

deci acu sa incepem cu La Multi ani! sa fii fericita, sa fii sanatoasa, sa fii iubita, si sa traiesti clipa!

tort, noi am prestat unul de lamaie si mac, e ca un check asa, tare bun, si unul de banane f coapte pe care l-a facut Andrei si era tare incantat (eu mai putin, ca am pus iar un pound pe mine de la gustat)

Adina, cum sa pleci exact cand e wonderful's day?

mai are rost sa intreb daca vrea cineva un piculet de zapada?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru
Adina, cum sa pleci exact cand e wonderful's day?

Pai n-auzi ca ma duc sa serbez? De aia ma duc, sa serbez! Mi-am luat si masca, si peruca...ce-mi mai lipseste? ah,proteza.

Pai Wendy, cine te-a pus sa te faci profesoara ,tu si cu maica-mea, doo fraiere

Mergi la inceput

Eu vroiam sa ma inscriu la un curs de machiaj dar am gasit niste linkuri beton pe youtube si cred ca m-am rezolvat cu ele. Ah ce bucuroasa sunt. Pana acum ma machiam la plesneala.

Mergi la inceput

Hm,voi va agitati si numai io stau ca o puturoasa,mi-am facut manekiura,curat in casa,spalat rufe da' nimic de haleala.Ah,ba da,a dat al meu comanda de un tort,ca nu ma pricep la gadilit dulciuri.
Azi fac o mancare f. 'sanatoasa',tochitura cu branza de burduf si mamaliga.Cine vrea sa pape e binevenita!

Mergi la inceput